Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגם אתה, הנדלזלץ?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם קראת עד הסוף?

כל הפתיחה המסורבלת והלא-ממש-קשורה הזו נועדה לבנות "מתח" וטענה אחרת לגמרי-ומוצדקת לדעתי-של שלילת חופש הבחירה האישית של אדם מהמדייה החשובה ביותר לאורך המאה ה-20.הידעתם שלמשל ערוץ דיסקברי ממשיך לשדר כרגיל גם בימי הזיכרון והשואה?

והידעתם שמפסיקים את התרגום לעברית בערוץ בימים אלה?

אישית,אני מעולה באנגלית.אין לי בעייה לראות סרטים וסדרות ללא תרגום.אבל מה יעשו אלה שיש להם בעייה עם זה?

אני לא אומר שאני "כופר",שאני לא עומד בצפירה וכולי- להיפך-אני דור שלישי של ניצולי שואה.

אמנם הייתי ג'ובניק, אבל אחד ההרוגים הראשונים של האינתיפאדה (טרגדייה מיותרת מה שקרה שם) היה מהבסיס שלי של חיל האוויר.

אני יודע לכבד את הימים האלה.יש הרבה אנשים שמכבדים את הימים האלה.אבל מפה ועד להכרחה לעשות כרצונו של אדם אחר-לא משנה מיהו-כמו לא לצפות בטלוויזיה בימים מסויימים-יש גבול מסויים.

אדם צריך להיות מסוגל לבחור מה הוא רוצה לעשות.אצל מישפחות מסויימות אני בטוח שאפילו לא מדליקים את הטלוויזיה,מבחירה אישית.אדרבה-אני מאד מכבד את זה.אבל להכריח אותי לא לצפות אם אני מעוניין לצפות? לא מקובל עליי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...