Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה , אחרי חיפושים ממושכים לא מצאתי מספיק אינפורמציה לגבי חנות שמוכרת חישוקים לרכב(ג'אנטים) , אם יש לכם חנויות להמליץ או מהיכן שאתם קונים אני באמת זקוק למידע הזה!

תודה יניב.

don't think too much , you'll lose it.

פורסם

אם תגיד מאיזה אזור אתה זה מאוד יעזור.

crazy... citroen ZX.

למכירה j-b weld יש לי שלוש חבילות.

פרטים בה"פ

פורסם

אחי ברחוב של עזריאלי יש חנות גדולה שמתעסקת רק עם זה

היא פינתית לגבי מחירים אין לי מושג עד כמה היא זולה או שמא יקרה

פורסם

אני מאיזור המרכז ואני מכיר תחנות , אתה בטח מתכוון לפיט סטופ , ויש שמה עוד 2 חנויות אבל הם דיי יקרנים אני חושב..

אולי תגידו לי בסביבות כמה עולה ג'אנט 14 וג'אנט 15 במחיר סביר - כרום או ציפוי צבע ואם יש לכם גם המלצות על חנויות תודה מראש!

פורסם

הם לא זולים במיוחד.

שים לב שהמחיר לא כולל הרכבה :? , ושלא נדבר שאם ככה הוא גם לא כולל נעילה וכ'ו.

פורסם
מצורף קישור לחנות / פנצ'רייה ברמת גן , ולדעתי הם היחידים שמציינים את המחירים באתר שלהם :

http://www.allbiz.co.il/shoeftires/Page1633.asp

קישור מצויין תודה! , FISH לדעתך הם לא זולים? , 4 ג'נטים של 15X6.5 במחיר 1890 זה יקר מאוד?

אם זה היה עולה לך 1500 ש"ח הייתה קונה למשל?

פורסם
קישור מצויין תודה! , FISH לדעתך הם לא זולים? , 4 ג'נטים של 15X6.5 במחיר 1890 זה יקר מאוד?

אם זה היה עולה לך 1500 ש"ח הייתה קונה למשל?

לא אמרתי שהם יקרים מאוד, אמרתי שהם לא זולים. 2030 שקל (שים לב- 140 שקל הרכבה) לחברה שמעתיקה דגמים מחברות אחרות זה ממש לא זול. שים לב לדגמים LG060 ול LG065a, אלו חוקויים של O.Z וזאת אומרת שהם לא חברה איכותית. קפוץ לאיזור רחוב התחייה, יפו, רמלה ותיראה את כל אלו ב 1500-1900 כולל נעילה והתקנה.

וכך בחשבון שאם אתה עולה מידה אתה צריך גם 4 צמיגים חדשים, שרביעיה נורמאלית עולה לפחות 1600 שקל. וכמובן קח בחשבון שצריך גם לאשר בר4ישיונות.

שיהיה המון בהצלחה, אם אתה רוצה עוד ייעוץ אני כאן או בה"פ.

אופק.

פורסם
שלום חברה , אחרי חיפושים ממושכים לא מצאתי מספיק אינפורמציה לגבי חנות שמוכרת חישוקים לרכב(ג'אנטים) , אם יש לכם חנויות להמליץ או מהיכן שאתם קונים אני באמת זקוק למידע הזה!

תודה יניב.

תפנה לעיסם בטלפון: 050-6688852, יש לו מגוון יחסית גדול, וגם אם אין בנמצא בחנות הוא יכול להזמין לך במיוחד.

הוא נמצא בפתח תיקוה במתחם של תחנת הדלק "פז" בגיסין 37.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לא אמרתי שהם יקרים מאוד, אמרתי שהם לא זולים. 2030 שקל (שים לב- 140 שקל הרכבה) לחברה שמעתיקה דגמים מחברות אחרות זה ממש לא זול. שים לב לדגמים LG060 ול LG065a, אלו חוקויים של O.Z וזאת אומרת שהם לא חברה איכותית. קפוץ לאיזור רחוב התחייה, יפו, רמלה ותיראה את כל אלו ב 1500-1900 כולל נעילה והתקנה.

וכך בחשבון שאם אתה עולה מידה אתה צריך גם 4 צמיגים חדשים, שרביעיה נורמאלית עולה לפחות 1600 שקל. וכמובן קח בחשבון שצריך גם לאשר בר4ישיונות.

שיהיה המון בהצלחה, אם אתה רוצה עוד ייעוץ אני כאן או בה"פ.

אופק.

גם נכון למרות שלא מצאתי עדיין OZ במחיר שאמרתה אולי כן ב1900 לא ב1500 , חבר שלי קנה בסין ג'אנטים אלומיניום שעלו לו 700 שקל ארבעתם והם הרבה יותר יפים מרוב הג'אנטים שראיתי מקוריים ולא מקוריים , לגבי האיכות שלהם אין לו טענות כבר שלושה חודשים אז אני מאמין שלא כל מה שלא מקורי או גרמני בהכרח "איכותי" יש פה הרבה עבודה בעיניים פה לא בעיה לחקות גם OZ שמיוצר בסין אני מאמין. לגבי הרשיונות באמת שלי הם 14" הנוכחיים אז אם אני שם 15" לא יעבירו אותי טסט או שאני צריך להחתים בחולון ברישיון?

פורסם
יש את מיח mih.co.il חבר קנה 4 ג'נאט 16 ב1000 חדש מהקופסא!
ממש לא נישמע לי הגיוני המחיר שרשמת פה, בטח לא בפיט סטופ.

אני מכיר את החנות די טוב ואני די בטוח שנתי לא יכול למכור בכאלו מחירים.

חבר שלך קנה בסין 4 ב 700? שיבוסם לו. הייתי רוצה לדעת איך הוא העביר אותם במכס בלי לשלם (ואם אני לא טועה גם צריך אישורים).

אם אתה יכול תביא מסין גם. בארץ אתה לא תימצא מחיר כזה.

לא אמרתי שתימצא O.Z ב 1500 ברמלה/יפו/רחוב התחייה. אמרתי שתימצא את הג'אנטים שנתנו לך בקישור.

ג'אנט איכותי ישקול הרבה פחות, יהיה הרבה יותר חזק, הרבה פחות רגיש למכות והצבע שלו לא ידהה או יתקלף אחרי כמה שנים.

אופק.

*עריכה* לגבי האם אתה יכול לאשר את המידות החדשות, יש שירשור שנועד רק לזה בפורום טכני אם אני לא טועה, תישאל שם.

פורסם

אולי אני באמת יביא מסין וימכור פה בזול לאנשים , יש מצב.

תודה על העזרה לכולם אני יפרסם תג'אנטים הנבחרים בקרוב :)

• תוכן חדש...