Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

שלום כולם , ובפינתנו "אנא עזרו לדפקט שלא יודע לתפעל מחשב" היום -

כשאני רוצה להגדיל תמונה כלשהי - אם זה באחת הספריות במחשב ,

במייל או וואטאבר - התמונה מנסה לעלות דרך ACDSee , שכרגע לא

תקינה אצלי, וגם לא תהיה.

מה שקורה, המחשב מנסה להריץ תוכנה תקולה ואז מתחילה שרשרת

של הודעות ואולי אחרי כמה דקות זה נגמר ואני מגדיל אותן דרך קליק ימני+תצוגה מוקדמת.

כל פעם מחדש , זה מתיש ומעצבן!

איך אני מבטל את הנבלה?

תודה,

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

שלום איתי,

פשוט מאוד.

אני אכתוב את סדר הפעולות באנגלית(מי משתמש בעברית ?!):

My Computer

לאחר מכן בתפריטים למעלה פתח את TOOLS, FOLDER OPTIONS

לאחר מכן, בחר ב-File Types. לאחר מכן תעבור על סוגי הקבצים שנפתחים ע"י התוכנה הנ"ל, ופשוט שנה את התוכנה הפותחת אותם.

או לחלופין התקן את IRFANVIEW, אחלה של תוכנה לצפייה בתמונות, חופשית, ויודעת כמו כל תוכנה להשתלט על פורמטים.

http://www.irfanview.com

פורסם

אלעד אמר נכון, אבל טיפה סיבך את העניין.

אתה יכול ללחוץ על קובץ מאותו סוג שאתה מעוניין לשנות את הפתיחה, קליק ימני+SHIFT באותו זמן, לבחור "פתיחה באמצעות" ולבחור את התוכנה הרצוייה תוך כדי לחיצה על "השתמש בתוכנה זו תמיד" (משהו דומה).

• אחראי פורום
פורסם

תודה שניכם, החלטתי להתקין את ה-IRFANVIEW ונראה

שהיא אכן פועלת מצויין.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אם הבנתי אותך נכון, אתה רוצה לראות תמונות בתוכנה מסויימת שהיא לא ACDSEE, וכל תמונה שאתה פותח ניפתחת ב ACDSEE? אם כן, אז תלחץ על קובץ של תמונה כפתור ימני,OPEN WITH>CHOOSE PROGRAM

שם תיבחר מהרשימה את התוכנה שאיתה אתה רוצה לצפות בתמונות(ממליץ על Picasa2 של גוגל) ואז אתה מסמן למטה "וי" ALWAYS USE THE SELECTED PROGRAM...

אם אתה מתקין כבר תוכנה חדשה אז כשתיכנס אליה 99 אחוז שהיא תשאל אותך אם אתה רוצה שהיא תיפתח לך את כל התמונות ואז אתה לא צריך לעשות את מה שכתבתי. במידה ואתה רוצה להישתמש בתוכנה של ווינדאוס אז אתה צריך.

נ.ב בדר"כ בכל תוכנה לצפיית תמונות יש באפשרויות את האפשרות להפוך את התוכנה כברירת מחדל לזאת שתפתח את כל התמונות.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
כיצד מעיפים מה START MENU את HELP & SUPPORT?

תודה מראש...

על מה אתה מדבר לא הבנתי? תשים תמונה או שתסביר יותר טוב.

אתה מתכוון שכשלוחצים START ואז למעלה איפה שיש גם Windows Update יש את מה שאמרת? אם כן אז, כפתור ימני וDELETE :?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אופל, אני כתבתי לו בדיוק את ההסבר הזה, רק בעברית. :|

והוא התכוון לסמל שמעל "הפעלה" וכאלה.

אני יודע שזה נמצא איפשהו ברג'יסטרי, וידעתי איך להסיר את זה, אבל... עכשיו כבר לא. :?

פורסם
על מה אתה מדבר לא הבנתי? תשים תמונה או שתסביר יותר טוב.

אתה מתכוון שכשלוחצים START ואז למעלה איפה שיש גם Windows Update יש את מה שאמרת? אם כן אז, כפתור ימני וDELETE :?

נראה לך אם זה היה מחיקה הייתי שואל?

http://www.winxptutor.com/hidehlp.htm

פורסם
נראה לך אם זה היה מחיקה הייתי שואל?

http://www.winxptutor.com/hidehlp.htm

נסה מקש ימני על ה taskbar לחץ על properties, סמן את התגית start menu, ואז customize, ואז תחת הלשונית advanced תוכל לבחור מה אתה רוצה שיופיע שם.

תהנה.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
  • תוכן חדש...