Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם תסביר לנו מה זה ולמה שמישהו ירצה להפליץ מהאגזוז בכוונה?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אתה מתכוון לזה ששמים מצת בצינור הפליטה ומציתים בעזרתו גאזים נותרים כשרוצים ... ?

ממש לא חוקי לעשות את זה למרות שזה דיי פשוט

ים long time no

פורסם

זה לא קשור בכלל לאגזוז. זה דלק שלא נשרף במנוע ולכן הוא ממשיך לאגזוז ונשרף בתוכו.

אין לזה אגזוז מיוחד. שתהיה לך STI תבין.

פורסם
זה לא קשור בכלל לאגזוז. זה דלק שלא נשרף במנוע ולכן הוא ממשיך לאגזוז ונשרף בתוכו.

אין לזה אגזוז מיוחד. שתהיה לך STI תבין.

ואני הייתי בטוח שיש למר STI eden_sti ...:|

עוד שירשור שהולך להערם ב"אוסף השירשורים ההזויים ביותר..."

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

לא אין לי sti... לא כל אחד שרושם בכינוי שלו שם של מכונית יש לו בהכרח את המכונית הזו..

אבל זה בהחלט החלום שלי :]

וyuvalko תודה על ההסבר

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

אין לו sti , אבל זה החלום שלו , ואני בטוח שיום אחד זה יתגשם בצורת 1.6 מליסינג עם קיט חצאיות ספויילר כונס וניאונים כחולים, זה נראה ממש ממש כמו sti , ועושה אפילו פססטט...כזה בעזרת משרוקית מיוחדת שמחוברת לאגזוז :roll:

בקשר לבקפיירים , תעשיר את התערובת דלק שלך ויהיה לך יופי של בקפיירים

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
לא אין לי sti... לא כל אחד שרושם בכינוי שלו שם של מכונית יש לו בהכרח את המכונית הזו..

אבל זה בהחלט החלום שלי :]

וyuvalko תודה על ההסבר

אבל תמשיך לחלום, זה עדיין חוקי!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

חבר'ה ביקשתי פה כולה הסבר או מידע על בקפייר לא ביקשתי מאף אחד שיתחכם איתי ויגיד לי תשובות ציניות אז בבקשה עם יש למישו מידע ריאלי לגבי זה שיגיד

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

ככה זה ניהיה פה אחד מסטלבת על השני אין תשובות רציניות הפורום הזה ניהיה כבר פורום ירידות . בנאדם שואל שאלה דבר ראשון זה כולם תוקפים אותו אחרי זה כולם מסבירים לו למה לא כדאי ומורידים אותו זה .. ובסוף בסוף באים הצדיקים שבאמת נותנים לו תשובה הולמת . תחשבו על הדברים האלה ותתרכזו בנושא השרשור!

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם
ככה זה ניהיה פה אחד מסטלבת על השני
יש הבדל בין שאלות טכניות אמיתיות או שאלות על שיפורים אמיתיים ובין אביזרי הפוזה למיניהם שבהחלט גורמים לחלק מאיתנו לחייך.

למנהלים: אולי כדאי לפתוח פורום מיוחד לאגזוזי לחץ, דלתות מגולחות, ספוילרים וג'נטים מגנזיום ושם יוכלו אותם ביישנים להתבטא בחופשיות בלי הערות מעליבות מכאלה שלא מבינים בעיצוב מכוניות ולא מוכנים להודות שמעצבי העל האמיתיים נמצאים בעזה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...