Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי מגבר 800 לא יודע איזה חברה עם זה משנה אני יעלה תמונה בהמשך...

אז ככה אני שומע מוזיקה על גבוה שפתאום המגבר נכבה והמוזיקה ניפסקת ואחרי כמה דקות הוא חוזר לחיים,זה קורה לפעמים לא כל הזמן ושזה מתחיל זה לא מפסיק וזה קורה רק שאני מגביר את הווליום

למי יש מושג מזה יכול להיות ?

תודה מראש לכל העוזרים

פורסם

ווואי זה קורה אצלי בדיוק אותו דבר!, חברים שלי אמרו לי שזה או שהלך המצבר,או שיש משהו מקצר מאחד האלמנטים,

אני לא יודע מה לעשות כבר שבוע אני בלי מוזיקה,

המגבר:

REDBOX RBL 1000

6X9 KENWOOD 350

SUB POINEER 450W

לא כבדים או משהו כזה,

וHU JENSEN משהו לא מוכר,

בקיצור אני חושב על החלפת המצבר אבל לא יודע למה הנורה של המגבר נכנסת לפרוטקשן כל הזמן,

בכל מקרה, מה אתם חושבים? זה המצבר או שיש משהו מקצר? כי אחרי הכול זה נדלק ונכבה, ועם זה מוסיף, לפעמים בימים חמים שהמגבר עובד קצת (10 דקות) הוא ממש רותח, זה הגיוני?

פורסם

אין שום קשר למצב החיים של המצבר...

למה דווקא נכבת לך המערכת ולא הפנסים?

הבעיה במגברים זולים, סינים, חברות לא מוכרות וכו', זה שהם לא מסוגלים לתת את מה שהיצרן רושם שהם נותנים....

ואז כשאתה מגיע ל35 בווליום, אתה מאמץ את המגבר מאוד....וכאשר הוא מתאמץ מדי הוא נכנס למוד פרוטקשן, נקרא לזה "מצב הגנה" שבו פשוט המכבר נכבה מעצמו בשביל למנוע את זה שהוא ישרף...

הפתרון לעניין הוא או לשמוע חלש, או להחליף למגבר יותר איכותי...

206XS 1.6 16V 110HP

פורסם

למה זבל ? ההפך המוכר אמר לי שזה חברה קוריאנית שיותר טובה מהזבל יפני (פלטינום אודיו),,

ונכון להיום אין לי הרבה כסף להחליף למשהו טוב יותר, שיהיה ואני חוסך נביא משהו טוב יותר,

ותודה על התגובה, אתה אומר שזה ממאמץ? אבל המגבר מוציא 50 RMS ליציאה,

ויש עליו אלמנטים "קלים" יחסית, הקנווד לא יותר מ80 RMS והסאב אני מאמין מוציא 150 RMS, ככה שזה לא קריעה בתכלס, לא?

פורסם

lantis

אם כתוב אל המגבר שהוא מוציא 4*50 זה לא אומר שהוא מוציא 4*50(לצערי הרב)

כמה הgain אצלך?עד הסוף?

אם כן אז ההמלצה שלי לשים את ה gain באמצה אולי טיפה יותר

הבעיה הזאת לא אמורה לחזור.(לפי ניסיון אם הפלטיניום)

פורסם

בתכלס אני לא יודע כמה כתוב כי אין לי תקופסא ועל המגגבר לא כתוב, לפי חיפושים שעשיתי מצאתי, אבל אני לא בטוח בזה, אני משער כיוון שמשווים מגבר זה ל פלטינום V12, שמוציא 55 RMS(תקנו אותי עם זה לא כך),

רק ששלי קוריאני אז זה יותר טוב לגבי הגיין וכל זה אני לא יודע להתעסק ופוחד לגעת בכל החיבורים האלה, אינ יבדוק ויחזיר תשובה מחר בבוקר,

ועם אני מעלה תגיין אז המגבר יתאמץ פחות? ולא יתחממם למצב רתיחה?

דבר אחרון יש מצב שמישהו מוצא לי מפרט על המגבר שלי?

שי.

פורסם

שניכם עם הבעיות:

אני לא מבין, באמת לא מבין, למה אתם לא ניגשים למתקין שהתקין לכם שיספק לכם תשובות ופתרונים?

ודרך אגב, מותר לשאול כמה עלתה ההתקנה?

בברכה

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

זה לא קשור עם הרכיבים הם 50RMS, 150RMS או 200RMS.

השאלה זה כמה אתה מוציא מהמגבר שלך בשביל להרים את הרכיב...

אתה יכול לשלוח 50RMS לסאב, אבל אתה פשוט לא תשמע כמו שאתה רוצה לשמוע, מבין?

הרכיבים לא יוצרים עומס על המגבר, המגבר יוצר עומס על עצמו שהוא מרים את הרכיבים.

קוריאני, יפני הכל אותו זבל...כל מגבר 4 יציאות שמוציא יותר מ70RMS ועולה פחות מ1000 שקל יעשה לך בעיות...

אין מה לעשות, מערכות זה סיפור יקר, ורוב האנשים לא מבינים שאי אפשר להרים מערכת עם שני מגברים וסאב ב3000 שקל....

תסתכל על המגבר שלך, תראה שיש שם בורג שרשום לידו Gain, כמה שהוא יותר גבוהה אתה יותר מאמץ את המגבר שלך...

אם תנמיך אותו, אתה תשמע פחות חזק אבל המגבר לא יכנס לך לפרוטקשיין...

את האמת שבמקומך, הייתי הולך למתקין שלי ושואל אותו למה הוא מכר לך מגבר שלא יכול להרים את המערכת...הוא כבר יפתור לך את כל הבעיות שבעולם.

206XS 1.6 16V 110HP

פורסם

אבל איך תסביר את זה שפעם זה לא היה קורה לי רק בזמן האחרון זה עושה לי את הבעיה

הזאת וגם לא תמיד זה עושה יש לזה תקופות וזה לא שהוספתי איזה עוד סאב או רמקולים על אותו מגבר

פורסם

שמע, אני לא חשמאלי רכב, ואין לי תואר בהנדסה, אז אני לא יכול להסביר לך למה זה קורה...

אבל תחשוב בהגיון, עם זה היה קשור במיל למצבר, למה דווקא שמערכת תכבה?

יש סיכוי מאוד קלוש עכשיו שאני חושב על זה שאולי המצבר שלך עושה בעיות מתחים, אבל ממש לא נראה לי...

בכל מקרה, תלך לבדוק את המצבר רק בשביל להוריד את האבן מהלב, ואם זה לא זה זה המגבר מליון אחוז.

206XS 1.6 16V 110HP

פורסם
זה לא קשור עם הרכיבים הם 50RMS, 150RMS או 200RMS.

השאלה זה כמה אתה מוציא מהמגבר שלך בשביל להרים את הרכיב...

אתה יכול לשלוח 50RMS לסאב, אבל אתה פשוט לא תשמע כמו שאתה רוצה לשמוע, מבין?

הרכיבים לא יוצרים עומס על המגבר, המגבר יוצר עומס על עצמו שהוא מרים את הרכיבים.

קוריאני, יפני הכל אותו זבל...כל מגבר 4 יציאות שמוציא יותר מ70RMS ועולה פחות מ1000 שקל יעשה לך בעיות... בכלל לא נכון.

אין מה לעשות, מערכות זה סיפור יקר, ורוב האנשים לא מבינים שאי אפשר להרים מערכת עם שני מגברים וסאב ב3000 שקל....

תסתכל על המגבר שלך, תראה שיש שם בורג שרשום לידו Gain, כמה שהוא יותר גבוהה אתה יותר מאמץ את המגבר שלך...

אם תנמיך אותו, אתה תשמע פחות חזק אבל המגבר לא יכנס לך לפרוטקשיין...

את האמת שבמקומך, הייתי הולך למתקין שלי ושואל אותו למה הוא מכר לך מגבר שלא יכול להרים את המערכת...הוא כבר יפתור לך את כל הבעיות שבעולם.

*רכיבים הם כן גורמים עומס, ולפי התנגדותם המגבר יפיק הספק בהתאם,

*אי אפשר להכליל סתם מגברים שהם יעשו בעיות, אם זה יפני קוריאני או סיני.

*הגעתי למקומות בין הראשונים בארץ בכול תחרות כמעט עם רכיבים פשוטים מאוד שערכם הרבה פחות מ3000 שקל, ואיכות הייתה לא פחות טובה.

המגבר שלך נכנס למצב הגנה מכמה סיבות, או חוסר זרם, או התחממות יתר.

פיתרון זול ביותר הוא להתקין מאוור 12V על גוף הקירור ולראות אם יש שיפור אם אין יש לבדוק נפילות מתח מהמצבר למגבר ומהגוף של הרכב למגבר, ולפי זה לפעול בהתאם.

אם הכול תקין זו בעיה במגבר.

תמיר

• תוכן חדש...