Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לשירשור על גניבת הקטנוע מאתמול בלילה יש לי שאלה

היום סיפר לי איזה נהג מונית שיש איזו חברה שמחפשת רכבים גנובים תמורת אחוזים מערך הרכב.

שאלתי היא האם מישהו שמע על חברה כזאת ויכול להפנות אותי אליה?

חיפוש בדפי זהב לא העלה דבר.

תודה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אם אני לא טועה הייתה (או אולי עדיין קיימת) חברה בשם "גלגלים" כמדומני הם עסקו בחיפוש רכבים גנובים.

סער.

פורסם

תודה לך

יצרתי קשר איתם היום והם יתחילו לחפש, אמנם נאמר לי שהסיכויים אינם גבוהים אבל אולי המזל ישחק.

נחכה לתוצאות.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

רק שתבינ עד כמה המשטרה שלנו יעילה בטיפול בגניבות רכב.

כמו שראיתם כתבתי הודעה על גניבת הקטנוע במספר אתרים ומישהו מאתר תפוז חזר אליי ואמר שראה קטנוע דומה עם אותו מספר באמצע בחיפה.

הקטע הוא, שמאתמול בשעות הצהריים המוקדמות אני מנסה להשיג את מחלקת גניבות רכב בתחנת מורייה בירושלים כדי להודיע להם על הממצא החדש הזה ורק היום הצלחתי לתפוס אותם ולדבר איתם

הבעייה היא שהשוטרת במקום אומרת לי שאין לה מה לעשות עם המידע הזה ושאני אתקשר ביום ראשון לדווח על זה:shock: כמובן שניסיתי להסביר לה שאף אחד לא יחכה להם וגם אם יש סיכוי למצוא אותו אז צריכים לפעול מהר, אבל כנראה שלהם זה ממש לא מזיז ורק אחרי ויכוח איתה, היא הסכימה לרשום את הממצא החדש.

אבל חכו זה לא הכל, ביום שהגשתי תלונה אמרתי לשוטרת שבונים בניין ליד הבית שלי ושבערך לפני חודש אחד הפועלים התעניין בקטנוע שלי בצורה מעוררת חשד, הסברתי לה שאני חושד שזה אחד מהם.

אז מה אתם חושבים שהיא אמרה לי ואני מצטט אותה: "טוב תחקור קצת בעניין תשאל את הקבלן ואם יש לך משהו חדש תתקשר אלינו" נו מה אתם אומרים, משטרה במיטבה.

• תוכן חדש...