Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה היא כללית כמובן לכל סוגי הרכב וספציפית לרנו קליאו דור ראשון שנים 91 - 98.

כשאומרים שיש "מדרגה" - האם זה בהכרח אומר להחליף את הצלחת ? ראיתי באיזה מוסך שמודדים עובי האם תוכלו לרשום כאן מה העובי שדורש החוק.

ושאלה נוספת - כשמשלמים על טיפול 10000 משלמים גם על פתיחת הגלגלים - האם המוסך צריך להתחשב בכך שההחלפה נעשית במסגרת טיפול 10000 ? או שלוקחים תמיד אותו סכום ( 150 - 200 שח להחלפה צלחות ?) בין אם זה במסגרת טיפול שנתי או לא.

ושאלה נוספת - ראיתי שיש כאן איש מוסכים בשם בני.ל. , אם אפשר לקבל את שם המוסך שלו ברשלצ אני רוצה לבקר ואולי לעשות טיפול שנתי שם.

תודה.

פורסם

בדרך כלל בסכום הטיפול שאתה משלם כלול בדיקה של הבלמים , אבל עבור תיקון מחייבים ,כלומר בדקים צלחות חינם ובאים יש צורך בתיקן מוסיפים את מחיר התיקון . כל רכב יש לו את מידת המינימום של עובי צלחת לפי הוראות יצרן, אבל כיום מחיר צלחות חדשות כמעת כמחיר חריטה , וחדש זה חדש אין בעיות של איזון ורעידות בזמן בלימה, לכן מוסכניקים מעדיפים חדש על חרוט. וללקוח לא יהיו תלונות על איכות העבודה.

בהצלך יצחק :neutral:

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

האם שכשמחלפים צלחות חייבים להחליף גם רפידות בלם ? או שזה מסתדר אחרי כמה נסיעות?

תודה על התשובה המהירה אם מישהו יודע עובי מינמלי בקליאו הזו אודה לו כמובן.

יש מצב לבדוק לבד את העובי ?

פורסם

הרפידות הישנות לא מותאמות בשטח הבלימה לצלחות חדשות לכן מחליפים (לא לקחים שום סיכון במערכת הבלימה והבטיחות של הרכב) . את המידות המדויקות אני לא ראשי למסור מטעמי בטיחות, אבל באים בודקים בטיפול 10000 ק'מ את העובי ומגיעים למסקנה שהבלמים לא יחזיקו עוד 10000 ק'מ מחליפים ומתקנים.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

אנא ציין במדוייק את פרטי הרכב כולל דגם המנוע כפי שרשום ברשיון הרכב.

מתוך הספרות של HAYNES אני אוכל להגיד לך מהו העובי המינימלי של רפידות בילום.

כפי שכתב יצחקי יש לגשת למוסך ולבדוק.

איזה כייף לי :)

פורסם
אנא ציין במדוייק את פרטי הרכב כולל דגם המנוע כפי שרשום ברשיון הרכב.

מתוך הספרות של HAYNES אני אוכל להגיד לך מהו העובי המינימלי של רפידות בילום.

כפי שכתב יצחקי יש לגשת למוסך ולבדוק.

יש לי את הספר של קליאו באיזה עמוד אתה רואה את זה ? תודה רבה לא חשבתי על זה.

אני חושב שזה E6J 1400 סמק , הדגם עם הקרבורטור.

פורסם

שתי צלחות שמתאימות לפיזו 205 /306 יעלו לך 80 ש"ח בחנות חלפים, אל תסתבך.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

שלום.

עובי צלחת בלם.

תקן בינלאומי קובע חד משמעית!!! על כול צלחת חייב להיות מוטבע העובי המינימלי של הצלחת מיתחת למידה הצלחת ניפסלת.

לגבי דיסקיות! אחרי החלפת צלחות חובה להחילף גם דיסקיות כי הישנות קיבלו את הפרצוף והצורה של הצלחת הפסולה ולא יכולה לתפקד טוב.

איפה כתוב? בדרך כלל בהיקף החיצוני של הצלחת ולפעמים על היקף הטבור. יש לנקות את החלודה ולראות.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...