Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמעט שנה, פתחתי נושא, על תאונה שקרתה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=70516&highlight=%FA%E0%E5%F0%E4

לפני מספר חודשים, פנו אלי מחברת הביטוח, אמרו לי שהוא מעוניין לתבוע, כמובן אמרתי להם שאני לא מודה באשמה, הסברתי להם מה היה והכל, אמרו לי "אוקיי, אנחנו נדחה את בקשתו, אם הוא יחליט ללכת איתך לתביעות קטנות, אתה כבר תדע את זה" אמרתי להם אין בעיה.

מאז לא שמעתי כלום

אתמול צלצלתי לחברת ביטוח ישיר, בה היה מבוטח הרכב, ע"מ לבקש הצעת מחיר לביטוח רכב, הפקידה אומרת לי שמופיע שיש תביעה נגדי, ולכן אני לא אוכל להנות מ"העדר תביעות"

ידעתי כבר מה קורה, ביקשתי לדבר עם מחלקת תביעות

חוצפנית אחת עונה לי "חברת הביטוח של הבנאדם (איילון) תבעה אותך, יצאנו איתם לבוררות, ונפסק שאנחנו צריכים לשלם להם 5511 ש"ח !!! עקב כך, הדבר נחשב כתביעה, עליך לשלם לנו השתתפות עצמית, בשלב הזה התחלתי להתרגז כבר, הסברתי לה שאין לה או לכל אחד אחר בחברת ביטוח ישיר זכות לצאת לתביעה ללא אישור שלי, הסברתי לה שהוא אשם, ואני לא הולך לשלם את ההשתתפות עצמית הזאת גם אם יתהפך העולם, ביחוד על זה שלא ידעו אותי בכלום, היא אמרה שחברת הביטוח ישיר יתבעו אותי, אמרתי לה "עם מי אני יכול לדבר מעליך ?"

כמובן שאין עם מי לדבר, ו"אני אעביר את המקרה לאנשים נוספים"

ביקשתי אותה להעביר את כל המקרה ביחד עם הקלטת שבה מוקלטת השיחה שלנו במשך כ 20 דקות, תוך הבהרת סיום נוספת שאני לא מתכוון לשלם כלום.

עכשיו אני שואל את עצמי:

מה הלאה במידה וידרשו ממני את התשלום ?

אני לא חושב שיש סיבה כלשהי בעולם שאני אשלם, לא הודיעו לי שיש תביעה, לא אמרו לי כלום, הייתי מעדיף להגיע איתו להסדר (שהוא ישלם את הכל וישלם לי פיצויים על עוגמת נפש), לא דרך חברת הביטוח, ככה אני אוכל להנות מהעדר תביעות...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

בהחלט אין להם זכות לצאת לבוררות בלי להודיע לך.

אם זה אכן המקרה, והפקידה לא טעתה והבינה הכל נכון, אז הייתה פה איזשהי אי הבנה בירוקרטית.

אני מאמין שיחזרו אלייך מביטוח ישיר ויגידו לך שהם מוותרים על ההשתתפות העצמית, אבל עדיין לא ייתנו לך הנחה על "העדר תביעות".

העיקר תמשיך להילחם בהם ואל תוותר.

פורסם

ואח"כ אנשים שואלים איך המחירים של החברות ביטוח הישירות יותר זולים מהסוכנים.. :?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תכניסו את זה טוב טוב לראש: לא עושים ביטוח בלי סוכן!!

כל החברות הישירות הללו לא שוות כלום, אתה אמנם משלם 200 שקל פחות- אבל כשאתה צריך אותם, לך דבר ללמפה.

ולעניין- בתי המשפט היום לא אוהבים את חברות הביטוח בכלל ואת הישירות בפרט, הם יודעים את זה. איים עליהם אתה בתביעה ואני בטוח שייסגו.

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

תפנה לעו"ד לייעוץ, ותלמד לא לעבוד יותר עם הישירים, הם תמיד דופקים אותך.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

המלצה אישית שלי, אחרי שיחה על הנושא עם אבי (שעובד במערכת בתי המשפט כבר כ-6 שנים טובות) - מאוד מומלץ לך לעשות הכול, אבל הכול בשביל לא להכנס לבית משפט על הנושא הזה. זה יגזול ממך המון זמן, כסף, עצבים...

חוץ מזה, האם אתה מסוגל להוכיח שלא יידעו אותך שהולכים לבוררות? (שאלה מאוד חשובה, כי אם תחליט ללכת לבית משפט, חברת הביטוח תתמקד בכך שהם כן יידעו אותך, ואתה תצטרך להוכיח אחרת)

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

חברת הביטוח תצטרך להוכיח שהיא יידעה אותו על זה..

חוצמזה, שהוא לא נתן להם אישור להגיע להסדר כלשהו.. במידה והם יטענו שיש אישור לזה, הם צריכים להציג מסמך חתום - או שיחת טלפון לכל הפחות..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בדוק את הפוליסה שלך. למיטב זכרוני כתוב שם שהם יכולים לקבל כל הצעה בשמך בלי צורך בהסכמתך. אכן, מקומם.

במקרה דומה שהיה לי לפני הרבה שנים, כתבתי לחברת ביטוח שביטחה אותי בצד ג' שהם יכולים לשכוח מהשתתפות עצמית, שכן הבהרתי להם את פרטי המקרה, מקרה שנבחן ע"י בוחן תנועה שקבע שאני לא האשם בתאונה. לא שילמתי את ההשתתפות העצמית שהם ביקשו ומאז לא שמעתי מהם. זה לא בהכרח יהיה המצב אצלך, אבל כנראה שלפעמים שווה קצת להרים את הקול.

פורסם
שאלה חשובה, האם "ביטוח AIG" הוא סוג של ביטוח ישיר ועדיף לא להתעסק איתם??

אכן כן, וגם התאומים היו מבוטחים אצלם אז תעשה חשבון!

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

חנן, לא נראה לי שקיים סעיף כזה, עקב דבריה של העובדת בביטוח "זה באמת לא בסדר שלא הודיעו לך על העניין" (מוקלט בקלטת כמובן), אז כל מה שאני מבין מזה, שאני יכול להכנס איתם לריבים עד שהנושא יפתר, אין להם שום מסמך חתום ממני, מלבד אותו מסמך שבו כתוב שאיני מודה באשמה על התאונה ולא מוכן לשלם.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

עזוב מה שפקידה כזו או אחרת אומרת. תבדוק מה כתוב אצלך בפוליסה, שזה הדבר היחיד שקובע. אני עשיתי את זה בזמנו, גיליתי שזה מה שכתוב, בכל זאת ניסיתי את מזלי, והצלחתי. אולי במקרה, אולי הכלב אכל להם את התיק. אין לי כרגע פוליסה מול העיניים, אבל אם יש לך כדאי שתבדוק. אולי זה שונה מאשר מה שהיה בפוליסה שלי, שלפחות לא תצא מולם טמבל בדיון, ותישאר ללא טיעונים. בהצלחה.

פורסם

סוכן ביטוח הוא לא ערבון לשום דבר בימינו.

אני הייתי מבוטח אצל סוכנת ביטוח של מגדל. והם דפקו אותי בצורה קשה מאוד (15 אלף ש"ח!).

סוכנת הביטוח שלי אומרת לי כל הזמן:

"אתה צודק...מה אני יכולה לעשות...דבר אתה עם מגדל...אני לא מצליחה לשכנע אותם... אני באמת מצטערת..."

כמובן שאני לא אחזור אליה, וכמובן שאני תובע אותם, וכמובן שהפנתי את תשומת ליבו של המפקח על הביטוח למקרה, אבל יהיה לי קשה מאוד להיאבק כנגד מנגנון משומן ומסואב כמו חברת ביטוח מגדל.

לפותח הת'רד אני ממליץ לפנות למפקח על הביטוח ולתבוע אותם בבית משפט לתביעות קטנות.

• תוכן חדש...