Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל הכי חשוב,איזה גודל הולך באיסוזו רודיאו מקדימה?כי יש לי הייבריד 6 ולא בא לי להכנס עכשיו להחלפות\התאמות.

עכשיו ההתלבטות היא כזו-

יש לי בבית את החלקים הבאים:

הייבריד (צריך לקנות טויטרים)

מונו רוקפורד 301M

סוני 4 ערוצים 75X4

אני רוצה להרכיב מערכת שתהיה מורכבת מרדיו דיסק,קומפוננט,מגבר 4 ערוצים לקומפוננט,מונו וסאב איכותי ואולי איזה DVD.

בגדול חסר לי חיווט,טוויטרים,סאב,וHU על מה מומלץ ללכת?

אני צריך סאב שיהיה 2 סלילים שיתאים למונו שנותן 300 ב2 אוהם-עד 1000 שקל ושיהיה איכותי כמה שיותר ושיצטרך תיבה כמה שיותר קטנה,יש לי בבית P1 שווה בכלל להשקיע בתיבה ולנסות להגיע למשהו?

רדיו דיסק כנראה 6800 או 7700 פיוניר,אני לא יודע מה עדיף?או אלפיין משומש

הטוויטרים אני גם לא מוצא מישהו יכול לקשר אותי למישהו שמוכר בזול MT22 או שאפשר להסתדר עם טוויטרים של פוקאל TN52?

לגבי החיווט אין לי בעיה להסתדר עם זה אני כבר יקנה ממישהו אין פה יותר מידי מה להתעסק ולחפש.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

לא הייתי מחבר הסוני הזה להייבריד

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם

בעבר התייעצתי עם מספר מתקינים לגבי מגברים של סוני ואף אחד מהם לא המליץ לי עליהם..

ושאתה רוצה להגביר סט נכבד כמו ההייבריד שהוא 140RMS לא חבל לתת לו רק 75RMS?

או שאתה רוצה לגשר את המגבר?(אם זה אפשרי בכלל)

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם
ברור לגשר

כמה פעמים צריך לרשום לכם שאסור (לא כדאי) לגשר יציאות לקומפוננט, וזה עושים רק לסאב?

אם אתה תחבר בכל זאת בגישור , תתכונן לקניית סט טוויטרים נוסף.

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...