Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש לי צינג'ר ממש ישן של חברת jvc עכשיו הצינג'ר עצמו עובד רק הפנאל(המערכת עצמה) דיי מעפנה והאור שלה נדפק כבר... (אם אתם יודעים איפה מתקנים בירושלים אז תגידו..)

אז יש לי כמה שאלות...

השאלה הראשונה.. האם אני יכול לחבר מערכת אחרת לצינגר ואז זה יעבוד לי? ואם כן מישהו בכלל מכור מערכת לבד?

ועוד שאלה .. אם אני לא יכול להחליף את המערכת.. מה אתם יכולים להציע לי...

ואם אתם מציעים אז אני רוצה משהו מתקדם...שיתמוך לפחות בMP3 ושיהיה לו שלט.. בקיצור משהו טוב... הא ואני מביא אותו מחול אז אם אתם יכולים לתת לי בערך את המחיר של המוצר שאני ידע מה בדיוק אני הולך לשלם...

ותודה לעוזרים... פשוט אני לא ממש מבין בזה..

פורסם

קודם תן לנו

1. תקציב שלך ..

2.אם אתה רוצה לחבר רדיו דיסק אחר לצנג'ר אתה צריך שיהיה מאותה חבר'ה ומדגם תואם..

פורסם

התקציב שלי בסביבות האלף.. פלוס מינוס..

ולגבי החיבור לצינגר... המערכת עצמה מעפנה ומכוערת.. אני ממש לא אוהב אותה אין לה אפילו pause ו-play והיא ממש לא מתאימה לי...לכן שאלתי אם אפשר לחבר לה מערכת אחרת כי בסהכ הצינגר עצמו פועל...

ותודה על העזרה אחי..

• תוכן חדש...