Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי לאנטיס 2002 2000סמ"ק.לפני יומיים התחילה בעיה בתיבת ההילוכים (בהחלפה לשלישי נכנס לניוטרל)הייתי במכון לגירים ולאחר בדיקה של כמה חיישנים וחיבור למחשב נאמר לי שיש צורך בשיפוץ גיר(סה"כ 70.000ק"מ)ועלות התיקון היא 5.500+מע"מ!!!!!!!!!!!.כמה שאלות למביני התופעה:למה כל כך מהר הולך גיר? 2.יש מצב לערב את החברה בקטע של אחריות יצרן(בס"כ עברה חצי שנה מהאחריות)והרכב טופל רק במוסכים מורשים!!!.3.האם כדאי לקחת גיר מפירוק(ללא אחריות)3.500 לא כולל עבודה? 4.האם מישהו מכיר את הבחור "ספי כהונוביץ"מצומת סגולה בפ"ת(המכונאי גירים) אודה על כל התייחסות מהירה מצדכם אלי.

אלי תיבי

פורסם

בכל מקרה לאור העובדה שעבר זמן קצר מאוד מתום האחריות, כדאי שתפנה למחלקת השירות של "דלק מוטורס לפני שתשלח את היד לכיס.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני גם חושב שכדאי שתערב כאן את החברה כי זה ממש מעט הקמ"ש ואם ואתה בכל זאת מעדיף לשפץ גיר אני אישית לא מכיר את ספי אבל אני מכיר את יהורם ממוסך אדמונד בחולון בחור אמין מקצועי מאוד הוא שיפץ לי את הגיר באוקטביה שהייתה לי אמור לו ששרון מבית שמש שלח אותך יעשה לך מחיר טוב מאוד ועבודה סופר מקצועית ותאמין לי שאתה תהיה בידיים טובות

פורסם

אני כן מכיר את ספי שנמצא בסגולה הייתי אצלו פעם בעניין חריקה שעצבנה אותי בגיר (לאנטיס 1.8)

הבן אדם מאוד הגון ואמין.

ישר בדק, ראה את השמן, הריח, עשה איתי סיבוב ואמר לי להחליף שמן ופילטר גיר.

זה מה שעשיתי והתופעה נעלמה.

אם "דלק מוטורס" לא ירצו להשתתף בשיפוץ שכן הרכב חדש ובכלל יעני נסע רק 70K שזה כלום!!!

תפנה אל ספי.

פורסם
אני גם חושב שכדאי שתערב כאן את החברה כי זה ממש מעט הקמ"ש ואם ואתה בכל זאת מעדיף לשפץ גיר אני אישית לא מכיר את ספי אבל אני מכיר את יהורם ממוסך אדמונד בחולון בחור אמין מקצועי מאוד הוא שיפץ לי את הגיר באוקטביה שהייתה לי אמור לו ששרון מבית שמש שלח אותך יעשה לך מחיר טוב מאוד ועבודה סופר מקצועית ותאמין לי שאתה תהיה בידיים טובות

כמעט נחנקתי מלקרוא את ההודעה שלך. די קשה לקרוא 4 שורות בנשימה אחת.

אתה יכול בבקשה פעם הבאה לנקד?

וקמ"ש זה ק"מ לשעה.

• תוכן חדש...