Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תואי המסלול ב- MDC#4 מחר!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניב, אני לא לגמרי מסכים איתך.

אני גם קצת בכיין ותחרותי ואני לא מת על המסלול הזה ומקווה שפעם הבאה הוא יהיה טכני יותר (זה במסגרת של ביקורת בונה אבל אני בכל מקרה תמיד שמח להשתתף).

בכלל, בג'ימקאנה שאתה נבחן על מסלול מסכן של דקה כל דבר הכי קטן משפיע ואתה רוצה כמה שיותר אלמנטים שיבדילו בין נהג טוב/מנוסה לכזה שלא. זה אומר לחץ של תחרות, שני מקצים בלבד לקביעת זמן איכותי, היכרות ראשונית עם התוואי באירוע עצמו (מה שקצת הרסו עכשיו) וכמובן שיהיה קצת ניטרול של הבדלים קיצוניים ברכבים.

אבל עדיין אנחנו מדברים על מסלול מסכן של דקה ורכב חזק או חלש לא הולך להיות הדבר היחיד שישפיע. ברור שלאותו נהג יהיו תוצאות שונות על רכבים שונים אבל הנהג עצמו הרבה יותר משמעותי מעוד שניה שרכב חזק יותר יכול להשיג (ואל תשלה את עצמך, זה סדר גודל ריאלי יותר להבדל בין קליאו למיאטה במסלול שכזה מאשר 5 שניות שציינת).

כמו הדוגמא שאתה נתת אני יכול לתת הרבה דוגמאות הפוכות לרכבים חלשים שמשפילים בצורה עקבית רכבים חזקים יותר (רמז, המנצח של ה-1600 אבל לא רק הוא).

אם כבר הזכרת את ה-mdc השני אז יש לי כמה הערות, קודם כל ה-205 של אסף נקראת אצלך רכב חזק ? ממש לא. הרכב נופל משמעותית אבל הנהג מכפר ביכולות נהיגה טובות.

ולגבי הישורת שמבדילה בין הגברים לילדים (רכבים כמובן) אתה לא יודע כמה אתה טועה, יש לי בוידאו הרבה מקצים של רכבים שונים מכל הקטגוריות (כולל כל האסתי-איבו-פורש) ועשיתי השוואות מדוייקות מאוד בין הרכבים השונים בישורת הזאת ואתה תופתע מאוד מהתוצאות.

אגב, הקליאו שדיברת עליה ? היא לא טעתה בדרך, זה הנהג המסטול שקיבל בלק-אאוט :lol: וזה היה בדיוק 3 מאיות אחרייך, חוצפן :razz:

בקיצור, אני יכול להבין אם מישהו מוותר על השתתפות בתחרות אם אין לו שום סיכוי אבל אני חושב שבמקרה שלך זאת לגמרי הגזמה. בכל מסלול ובכל הרכב רכבים יהיו כאלה שמתחילים מנקודה פחות טובה בגלל הרכב שלהם אבל זה לא אומר שאין להם מה להתחרות ושאי-אפשר לקזז את הפור הזה ע"י נהיגה נקיה יותר מהמתחרים.

טוב, כדאי שאני אלך לישון, בהצלחה לכולם מחר ואני מקווה שאתה לפחות מתכוון להגיע ולעודד את אח שלך (תנצל את ההזדמנות שאתה יכול לעודד אותו בלי שיכאב לך הלב :wink:)

ניר

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני תמיד מעודד את תום. גם שהוא מנצח אותי אני שמח בשבילו, בעיקר שהוא מנצח אחרים. מה שכן עכשיו אני אשמח גם בשבילכם ...

ב 205 המסכנה היא בעלת שיפורים רבים ומנוע MI16, מה שאומר שהיחס הספק משקל שלה דומה או אפילו עדיף על פני הקליאו שלך .

רוצה לדבר על הבדל בין נהג טוב ורכב? קח את ג'רמי, נהג מצויין מפורסם, מנצח כמעט כל תחרות שהוא משתתף . ב MDC הראשון הוא היה יכול להגיע שני בקטגוריה הבכירה ביותר :!:

בMDC השני הוא היה שניה לפני או 3 עשיריות לפני אחי עם המיאטה (ששני הרכבים מאיצים בצורה דומה). אבל 2-3 שניות אחרי האחרים בקטגוריה. ועד 7 שניות מתחת הקטגוריה הבכירה. רוצה לומר לי שג'רמי לא נהג טוב :?: נאי לא קונה את זה. אני יכול לקבל על עצמי שאני לא מספיק טוב אבל ג'רממי בעניי הוא די סמכות.

בכל מקרה הכל פה די אישי, אני מרגיש שאני לא רוצה להשתתף בתחרות בסגנון שכזה, לשלם 140 ש"ח שאני מרגיש שאין לי סיכוי וזכותי .

בתחרות הבאה אני מקווה ששוב ישתתפו שני אנשים על המיאטה, אני מצד אחד ועוד אחד שזהותו עדיין בסוד אבל אחד מהנהגים הטובים בארץ, ככה אני מקווה באמת לדעת ולהשוות מה יכולה המיאטה לעשות :-)

פורסם

ניב, לקחת את מה שאמרתי צעד אחד יותר מדי, דיברתי כמובן על ההבדלים בתוך הקטגוריה (וספציפית בין הקליאו למיאטה) ולא השוואה של ג'רמי מה-1600 לאימפרזות וכו', זאת באמת לא חכמה ולכן בדיוק יש חלוקה לקטגוריות.

אגב, ראית שגם במסלול הזה שהיה מהיר ולא נתת הרבה סיכוי לרכב שלך, מיאטה נכנסה לגמר.

ועוד שאלה: מה גרם לך להשתתף ? נהנית ?

ניר

פורסם

עזוב ניר, עדיין לא הבנת שהוא פשוט נהנה להתלונן? :wink:

מזל טוב על הזכייה!! מחכה לתמונה שלך עם החליפה החדשה :lol:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לדעתי המסלול היה מעולה!!! אני אישית מאוד נהנתי ממנו וכל הכבוד למתכננים!

היה מהיר עם קטעים טכנים ונתנו הרבה מקום לHAIRPIN.

אני לצערי עשיתי זמן של 54.78 אבל עצרתי על הקו -פסילה :( .(ג'רמי לא שכחתי את הבטחת הבונבונירה:wink: ).

לגבי זמנים - שימו לב טוב טוב לתוצאה המדהימה של מישל על הראלי (דור 1 מנוע 1.6- דיי חזקה לקטגוריה) .

מישל - כל הכבוד:mm_yeah: .

(לאחר עריכה)

אה כן - ניר סחתיין :wink: .

חליפה של צהובה של SEAT SEAT SEAT SE... דיייי !!! לפחות יש חסות לאירוע..

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
אני לצערי עשיתי זמן של 54.78 .
ואני עם שני טורבויים , 4X4 והברווז עשיתי רק 54.53

אז כנראה שמתכנני המסלול בכל זאת יודעים משהו שאנו לא קולטים.

מה שכן - אולי כדאי שה evos יהיו בקטגוריה משל עצמם :wink:

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם

אה, החליפה... מישהו רוצה ?

מה אני אעשה איתה ? ועוד בכל מיני מידות לא קשורות (החולצה M, הפליז XL, מה נראה להם שאני ? :smile:).

גל, רוצה להחליף על המנוי להגה ?

המסלול היה אמנם מהיר ופחות טכני מפעמים קודמות אבל זה לא אומר שאפשר היה סתם לתת בגז, היו לא מעט מקומות שאפשר היה לאבד את הזנב עם המהירות הגבוהה והשבירה החזקה שנדרשה לכניסה לשער.

ומישל באמת שיחק אותה (גם בקטגוריה שלנו הזמן שלו היה מעולה).

אני חייב להגיד שהתחרות בקטגוריה שלנו נהייתה מטורפת, באירוע הקודם לא הייתי ופתאום אני בא עכשיו ויש פה מלא נהגים תותחים (אפשר לראות כמה הזמנים צפופים).

אגב, בגלל שאמודי לא עלה לגמר הפעם התחרות בקטגוריה שלנו נפתחה לגמרי.

ניר

פורסם

ניר, נהמנוי הוא ל"אוטו". מצטער, הבטחתי לרוני אהרונוביץ' שאני אתן לו אותו :shock: .

עדיין לא הבנתי במה אתה זכית?

כרגיל, הפקה מעולה של "מסלולים". מבחינתי, שברתי את מעגל המקום ה-4 וסיימתי מקום 3.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

כמה תמונות...

היה ארגון טוב הכל הלך חלק (לדעתי). והיה איזה מופע נחמד פה ושם.

כמובן קלוס-אפ על הברווז...

ואיך אפשר בלי כלב המירוצים.

הכלב פשוט ישב וצפה במירוץ... ככה מחנכים חיות!

HPIM0467 (Large).jpg

HPIM0514 (Large).jpg

HPIM0532 (Large).jpg

HPIM0541 (Large).jpg

HPIM0548 (Large).jpg

HPIM0501 (Large).jpg

פורסם
ניר, נהמנוי הוא ל"אוטו". מצטער, הבטחתי לרוני אהרונוביץ' שאני אתן לו אותו :shock: .

עדיין לא הבנתי במה אתה זכית?

כרגיל, הפקה מעולה של "מסלולים". מבחינתי, שברתי את מעגל המקום ה-4 וסיימתי מקום 3.

זכיתי בסט ביגוד של seat שכולל כובע, חולצה ופליז.

אגב, כל הכבוד גם על שבירת המעגל (גם אני שברתי סוף כל סוף את המעגל שלי) ובמיוחד על הנהיגה. נכנסת עם ה-306 לגוב הקליאויים...:smile:

אה וניב, למרות המסלול המהיר שכביכול מפלה בין רכבים, הקטגוריה של ה-1600 צמודה אלינו בתוצאות שלה (כמובן שיכול להיות שאני ורוני וגל ותום פשוט נהגים גרועים ביחס לג'רמי/מישל/ליאור וכו').

ניר

פורסם

לצערי אין לי תמונות שלי (למי שי אני אשמח לקבל..) , אבל אחי צילם כמה בקטגוריות גבוהות יותר..

האיש וההפרעה והאיש עם החולצה והפיצפוץ

P1050162.JPG

P1050167.JPG

P1050203.JPG

1.JPG

2.JPG

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

היה ממש כיף... יש לי המון תמונות. תיאלצו לחכות עד מחר אחה"צ מכיוון שאני צריך להביא את הכבל מחבר...

רוני- אתה היית בקליאו הכסופה, נכון? אם אתה רוצה יש לי כמה תמונות שלך בזמן המירוץ... אני אעלה אותן מחר...

אורן

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

אני חושב שבנוסף לג'רמי ומישל, גם ההגעה של גל לגמר אצלנו בהחלט מוכיחה שהכוח לא דיבר כאן. עם רכב של כמעט 1.2 טון ו-130 כ"ס ביום טוב, הוא התברג במקום מאוד יפה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אז קודם כל כולכם הקדמתם אותי, בשל העובדה המצערת שלא הייתי ליד מחשב עד עכשיו.

המסלול הפעם הפתיע אותי לטובה. יחסית למה שנראה בציור ויחסית למה שאמרו המדריכים של מסלולים הוא לא היה מהיר, בטח שלא כמו MDC2 והיו בו קטעים טכניים שמנעו פיתוח מהירויות. אני למשל על הקליאו של תום הייתי רוב הזמן על ראשון, חוץ מהישורת שנקטעה באמצע על ידי סללומון ...

מאוד הצטערתי שלא הגעתי עם המיאטה כי אני חושב שבמסלול שכזה המיאטה היתה יכולה לעשות תוצאה יפה יחסית. נו שויין, בפעם הבאה אני אשתתף בטוח.

השתתפתי כי גל (המדריך) הציע לי, כי היתה אווירה של תחרות וכי אמרתי שהגיע הזמן לנהוג על הקליאו. עד היום יצא לי לנהוג בקליאו שלוש פעמים בתחום העיר אשדוד, היה מעניין לראות אותה בגמייקנה. בפועל - מהירה מאוד, חזקה מאוד אבל אני יהנה הרבה יותר מנהיגה על המותק שלי ...

שם לב שהזמנים של רוב הרכבים ה"רגילים" בקטגוריה הבכירה לא היו יותר מדי רחוקים משלנו, מה שמעיד על העובדה שלא היה יתרון גדול לכוח. היו מספר רכבים מאוד חזקים ובעלי צמיגים מיוחדים שאכן פוצצו זמנים אבל הרוב היו קצת יותר טובים מאיתנו.

אז קודם כל אני מצטער העל הבכיה מראש שהיתה מאוד לא מוצדקת ודבר נוסף שיש לי לדבר עליו זה מסלולים .

החברה האלו אירגנו כבר 4 תחרויות והאירגון דפק כמו שצריך. הרבה טענו שאני נותן ביקורת (בארוע של קובי למשל), והנה יש לי הזדמנות לתת ביקורת חיובית לארוע שבאמת דופק כמו שצריך.

הקטגוריות יצאו בזמן - אותנו הזמינו ל 11, הרשמה היתה עד 11 וחצי ואחר כך תחרות שהתנהלה באופן זריז.

המסלול היה אחלה.

ההרשמה וחלוקת המספרים היו מאוד מאורגנים.

היו חוקים ברורים ונכונים שעמדו עליהם בלי לתת פרוטקציות לאף אחד.

והכי חשוב לו"ז שהתנהל באופן מעולה - כל קטגוריה עם הגמר שלה ומקצה אלוף האלופים. שעתיים - שעתיים וחצי ונגמר .

הלוואי שכל תחרות בארץ תתנהל באופן שכזה ...

אז ח"ח למסלולים. אני כבר מבטיח את השתתפותי לארוע החמישי :!:

וכמובן כל הכבוד למנצחים שנתנו נהיגה נהדרת. במיוחד גל עם ה 306 ...

נתראה ב 30-6 :-)

פורסם

30-6 - זה מרמז משהו על איזה מכוניות יהיו בגמר ? :)

לא אחרי היום...

כל הכבוד לגל , רוני וניר על הקטגוריה שלנו

ולג'רמי ומישל.

ולמסלולים על הארגון.

רק דבר אחד הציק לי , וזו שהעמדת ישיבה (בניגוד לפעם קודמת) נסגרה אך ורק לאורחי סיאט , מה שנראה לי קצת לא פייר.

אני בכ"א הפעם באתי מצויד מהבית (וככה אני ממליץ לכולכם לעשות!)

שמשיה , צידנית , כסאות נח.

ליביו (שנהנה למרות ה56.8 :) )

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...