Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח וכשר

מאז ספטמבר 2005 ישנה בעיה האזעקה הנ"ל.

אני נועל את הדלתות בלילה עם השלט, הדלתות ננעלות, החלונות נסגרים, ובבוקר אני מוצא את האוטו פתוח, כלומר כל הכפתורים של הדלתות למעלה.

כבר 7 חודשים האזעקה מנותקת, אבל הדבר מפריע מאוד, מכיוון שגם הנעילה המרכזית ומרים החלנות לא עובדים במצב כזה ואני נאלץ לנעול עם המפתח (ואז כל הדלתות ננעלות).

הייתי ב"מצת אור" (לפני 7 חודשים) ודני המליץ לא לתקנה אלא להחליפה, אך אני הייתי מעוניין לתקן אותה בכל זאת (עקב הנוחות של הנעילה עם השלט והמרים חלונות+ העובדה שאין אצלנו פריצות לרכבים או גניבות רכבים).

בנוסף, 2 גלאי הנפח שמותקנים על הדשבורד לא עובדים ולא מזהים חדירה/ פריצה לרכב.

מה יכולה להיות הבעיה?

תודה מראש

גיא.

פורסם

אם דני המליץ לך להחליף,אז כנראה שהאזעקה תקולה וצריך להחליף אותה,כמו כן ישנם אזעקות עם אותן פונקציות,של נעילה ומרימי שמשות בזול,אז כדאי שתיתחדש.

חג שמח רן

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

האזעקה הזו היא ג'מיני 4001 .

אפילו יציאות לנעילה מרכזית אין לה כשהיא אפילו חדשה. את הנעילה חיברו עם מתאם חיצוני נוסף.

גם מרים החלונות (אם הוא עדייןתקין) הוא יחידה נוספת שאינה קשורה לאזעקה אלא בתקשורת דרך החוט הורוד שיוצא ממח האזעקה ובעצם בזמן שאתה דורך אותה (מפעיל עם השלט) היא בעצם מפעילה דרך פקודת פלוס , מוח אחר לחלוטין.

גם גלאי הנפח אינו מגיע כיחידה אחת עם האזעקה והוא תוספת.

כך שהג'ימיני שלך היא בסך הכל מח ראשוני עם סירנה שמעביר פקודות למוחות אחרים.

היצרן הזה כבר לא קיים משהו שבין 7 ל10 שנים..

אזעקה חדשה כולל שלטים חדשים וכוללת הפעלת נעילה מתוכה, וכוללת גלאי נפח עולה היום בסהכ בסביבות 350 שח , לסוג טוב.... (לא כולל התקנה)

אם תקח בחשבון שלצורך העניין נגיד ומישהו (נגיד היה להם עוד מעבדה , מה שאין)

היה מסוגל לתקן את שלך , הוא היה לוקח לפחות 150-200 שח, ואם היית צריך שלט נוסף זה עוד 100 שח, אז לאן תגיע?....

וזה עוד לפני שהגלאי נפח פועל וכו..

וגם אם לצורך הענין היא היתה פועלת, אז לכמה זמן ללא בעיות חוזרות או אחרות?

הזול הזה גם אם היה מתבצע איכשהו סופו שהיה יוצא יקר.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

החלטתי להחליף את מע' האזעקה, והעבודה בוצעה בשבוע שעבר אצל "מצת אור".

בכל אופן, לקחתי איתי את האזעקה הישנה ופירקתי אותה.

בחודש פברואר 2005 החליפו מצבר לרכב, ומאז הסירנה באזעקה הזאת לא עבדה, בגלל זה חיברו סירנה חיצונית.

רואים בתמונות רכיב שרוף. איזה רכיב נשרף והאם היה ניתן למנוע את זה? האם ניתן לתקן את האזעקה ולהרכיבה על רכב אחר?

f7f0c06bbb.jpg

a94347743b.jpg

56b22e8255.jpg

a687c5286f.jpg

פורסם

לפי התמונות הרכיב שנראה שרוף לפי התמונה זה השנאי - בסליל הראשוני שלו.

שנאי מורכב משתי סלילים - ראשוני ומשני.

ושנאי לא נשרף סתם אלא אם כן יש עומס או קצר במעגל של המשני (כמו דיודה או קבל שהתקצר לדוגמה), ואז יש צריכת זרם רבה בראשוני וזה גורם לשריפתו.

פיוז אגב היה מונע את זה.

ניתן לתקן את זה אם ממש רוצים אבל כאמור זה מחייב בדיקה ארוכה ושיטתית של המעגל.

פורסם

לפי דעתי לא שווה לך עלות הבדיקה וההחלפה,אלא אם כן אתה מתקן לבד,

חוץ מזה עם מחירי האזעקות היום אין טעם לתקן.

שבת שלום רן.

פורסם

ממש לא בעיה לתקן את האזעקה אם הבעיה היא רק בשנאי

תקנה חוט נחושת בקוטר של החוט שמלופף על השנאי ותלפף מחדש בעצמך

מה הוא שנאי, הריי רק סליל שמלופף סביבו חוט שכאשר יש זרם הסליל יוצר השראה אלקטרו מגנטית

תספור בערך כמה ליפופים יש ,מקסימום תפרק מאיפשהו שנאי זהה ותחליף, נראה לי שברמקולים של מחשב יש שנאי דומה !

בהצלחה

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

חבר'ה, הוא אמר שהאזעקה כבר הוחלפה.

לתקן סליל מאזעקה לפני איזה 10 שנים כדי להתקין ברכב אחר....?? ממש לא שווה את המאמץ, לפח וחסל...

ותתחדש על האזעקה החדשה!

...Carpe Diem

פורסם

אם הסליל נישרף ישנה בעייה,אז החלפת הסליל לא תיפתור את העניין,צריך לראות מהיכן הגיע לו זרם גבוה ששרף אותו.

• תוכן חדש...