Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המהירות לא הורגת (what else is new)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי דוחות המשטרה: המהירות לא מהווה גורם עיקרי לתאונות הקטלניות

YNET

תרדו לחלק השני של הכתבה...

וזה בהמשך לשרשור התשתיות...

נתוני המשטרה מגלים כי מבין כלל התאונות, ב-48% מהמקרים הנהג המעורב לא ביצע עבירת תנועה כלל.
אז בעצם המשטרה אומרת שהם יודעים מה הבעיה ולא מזיז להם?

איזה כיף :sad:

אני לא בטוח אם לצחוק או לבכות....

מצד שני יכול להיות שחצי מאותם 48 האחוזים נוסעים על צמיגים ישנים, רכב מתפרק ולא בטיחותי, או פשוט קיבלו רשיון כי הם יפים....

מתי קורס נהיגה מתקדמת יהפוך למשהו חובה?(יחד עם קורס הכרת הרכב והדרכה לאחזקה נכונה של הרכב)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

91% מהנהגים המעורבים בתאונות קטלניות הם גברים !!!!!

כמובן שהקילומטרז' לא מתחלק חצי חצי בין גברים לנשים אבל זה עדיין נתון מזעזע.

וגם: קילומטר של נסיעה על אופנוע מסוכן כמו ארבעה קילומטרים ברכב רגיל

פורסם

נשים הורגות אותנו (באיטיות ובהדרגה אמנם) בלי שום קשר לתאונות - זה לא חדש :)

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

שכחו לציין ששנהג מונית אחד נוסע כמו 30 נשים בשנה, או נהגי משאיות, וכדומה שמשמתמשים ברכב בתור כלי לעבודה ועוברים מרחקים גדולים בשנה.

ההשוואה הזאתי חסרת טעם לגמרי.

מה שעוד, לי אישית יצא לפגוש לא מעט פעמים נשים שעושות תימרונים מוזרים בכביש, נשים עושות פחות תאונות כן, אבל הן גומרות להרבה מאוד תאונות.

תמיד הייה ככה ותמיד יהיה.

אבל מספיק עם הוויכוח הזה כי הוא לא יגרום לשום דבר.

המשטרה כמובן תטען שעם אכיפת המהירות המצויינת שלה אחוז התאונות ירד אז המהירות כן גורמת לתאונות.

פורסם

אני בספק שקורסי חובה כמו "הכרת הרכב" ו"נהיגה מתקדמת" יועילו,קורסים זה טוב ויפה,אבל ברגע שאותו נהג יוצא מהדלת של הכיתה,הוא שם פס על הכל וממשיך בשלו,בשביל רוב הישראלים זה שהם עשו קורס כזה רק יעלה את האגו בדרך ל"פתיחות" ברמזורים...

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

לנשים יש יתרון, כל התימרונים המוזרים שלהן גורמת לערנות גבוהה יותר של הנהגים.

דבר שמציל הרבה רוכבי דו -גלגלי! חחחחח

חוק הספורט המוטורי הולך להוריד הרבה מופרעים מהכביש למסלול אני מקווה.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

מה אתם נכנסים לסטטיסטיקות,

הנהג הישראלי הממומצע, אין לו קואורדינציה, אין לו אינטילגנציה, אין לו שום ידע בנהיגה, ואין לו שום ניסיון על הכביש. גם אחרי 40 שנה.

אז מה אתם מחפשים סטטיסטיקות, כולם אותו זבל על הכביש.

כמובן שאף אחד משוכני הפורום לא נוהג ככה...:roll:

*****נא להפסיק להתנצח באופן אישי מעל דפי הפורום , אחרת השרשור יינעל****

פורסם

האמת מה שמאוד הפתיע אותי בכתבה הוא שב 48% מהתאונות לא ביצע המעורב בתאונה

עבירה, עכשיו יש שתי אפשרויות או שהתשתיות בארץ באמת כל כך גרועות

או שהנתונים של הלמ"ס לא מתיחסים לטעויות אנוש כאל עברות תנועה, מעניין לא ?

נ.ב לגבי מהירות זה ממש לא חדש שלא היא הגורם הראשי לתאונות ( אבל היא כן מחמירה את התוצאות של התאונות)

פורסם

אני מניח ש 100% מהתאונות קורות כי עד לשניה וחצי לפני התאונה אף אחד מהנהגים המעורבים לא חזה אותה. בשניה וחצי שנותרה כבר לא הספיקו להתחמק, לעצור או להזהיר אחד את השני. החוכמה זה להגיע לצומת כשאתה בודק כמה שניות מראש אם יש איזה אדיוט שנראה שהוא לא הולך לעצור, או לחילופין הרכב שלפניך כן הולך לעצור (בירוק מהבהב). אבל אם לא שמת לב בזמן, תאלץ להגיב בחדות, הגבת בחדות - הפתעת מישהו אחר, והמישהו הזה כבר לא יספיק לעצור, או שיברח לשוליים וידרוס מישהו או יאבד שליטה וכו'

• תוכן חדש...