Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת חיפושיי המפרכים "נפלתי" באחת השיחות על אדם שמוכר רכבים עבור קיבוצו,

כשהוא שמע את טיעוניי הרגילים נגד קנייה מקיבוץ (600 נהגים לא איכפתניקים על רכב...)

הוא נתן לי מספר נקודות כנגד :

הקיבוץ מטפל ברכבים טוב - מוסכים מורשים , טיפול בכל בעיה,

מחזיק רק רכבים אמינים במיוחד , אין לא אינטרס לדפוק אותי כמו מוכר פרטי,

אני מקבל את הרכב ב 25% פחות מהמחירון , וגם אם אצטרך להחליף מנוע או תיקון גדול אחר , עדיין לא אתקרב למחיר מחירון,

מעל הכל , הבן אדם היה ישיר בצורה יוצאת דופן , בין השאר הוא אמר שהוא בגישה של למכור את הרכב as is בלי קוסמטיקה , ופשוט להוריד במחיר במקרה הצורך.

מה דעתכם ?

פורסם

לא קניתי אף פעם רכב מקיבוץ, ולא מכיר מישהו שעשה את זה, אבל להגיד נהגים לא איכפתניקים זה אנדרסטייטמנט.

מה שנהגי הליסינג ממציאים כל יום, נהגי הקיבוץ כבר שכחו עוד בימים שהם היו מקריאים לחדווה פושקין בגורן.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אי אפשר תמיד להכליל.

איזה מודל וכמה ק"מ (אני מכיר קיבוצים שלא חסר להם כסף ועדיין מחזיקים סאני, 323 וכדומה עם למעלה מ400 אלף ק"מ).

אם אתה רוצה לקנות מזדה 97 מקיבוץ בגלל 25 אחוז הנחה הייתי מציע לך לרדת מהעניין, בשביל 7000 ש"ח לא כדאי לך.

מכוניות אמינות?! יש קיבוצים עם רנו, סיטרואן, קוראניות למיניהן. זה לא תמיד סובארו!

מוסכים מורשים - הרבה פעמים המוסך של הקיבוץ או סתם מוסכים כלליים כאלה שמטפלים בכל אוטו שתביא להם. אני בספק שהם מטפלים באוקטביות שלהם בצ'מפיון...

כמו כן לעניין ה600 נהגים שלא אכפת להם. תחשוב אוטו מליסינג כן, יש לו בעלים קבוע שלפעמים עושה איתו טיולי שטח. אז תחשוב על רכב שכל פעם מישהו אחר עושה איתו טיול בשטח, תוסיף על זה שרכב יכול לסוע עם תקלה מסויימת דיי הרבה זמן ואף אחד לא ישים לב או לא יהיה לו אכפת (מתישהו האחראי רכב יעלה על זה, השאלה מתי).

אני קיבלתי כמה טלפונים מכמה קיבוצניקיות שונות שלקחו אוטו מהקיבוץ ולחצו בטעות על האובר-דרייב או אלוהים יודע על מה ולא ידעו מה הנורה הזאת אומרת כי הן כל פעם נוהגות באוטו אחר.

אתה רוצה אוטו שנוסע בינעירוני בהילוך 3 כל הזמן?

אז איך סבתא שלי אומרת: "דוס איס נישט מדגרויסה מציאה".

פורסם

טוב, זה גם התגובה האוטומטית שלי ,

אבל לאור העובדה שכל רכב שאני אקנה יעבור בדיקה אולי בכח זאת אפשר למצוא משהו טוב,

הרכב הספציפי שעליו אני מדבר הוא רכב חברה שהחברה נמצאת בקיבוץ כך שהרכב לא עבר התעללות קיבוצית רגילה,

מרכב חברה אני פחות מפחד , היו לי שניים (שנבדקו בקפידה) ותפקדו טוב מאוד,

כיוון שאני מחפש רכב דיזל קשה מאוד למצוא רכב בלי עבר חברה

פורסם

שלום.

ולאור הנסיון שלי בנושא היתי מנהל המוסך בקיבוץ נצר-סרני הרבה שנים.

העיסוק העיקרי שלי היה הנזקים במכוניות שהחברים עושים.

במילה אחת אסור לקנות כי זה יותר גרוע מליסינג והשכרה ומישטרה גם יחד.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

קיבוץ זה אכן הכי גרוע.

המינימום של המינימום,אנשים שממש אבל ממש ממש לא איכפת להם מהרכב, כל היום הרכב לא נח לשנייה, מלא נהגים וכל אחד עם השגעונות שלו,התעללויות בלי סוף, בנוסף טיולים בשטח,בדרכי עפר...הינה לך בני לין מוסכניק מין השורה ממליץ לך לא לגעת עם מקל.

עכשיו תעשה חושבים ותחליט.

פורסם

רכב מקיבוץ זה בערך משהו כזה:

רכב השכרה בשימוש משטרתי שגוייס לצבא ועבר התעללות בסגנון "המכונית המגויסת" של הגשש.

כל זאת עוד בהנחה שעוד מדובר ברכב שמור...

בקיצור, עדיף לשלם את ה25% האלה על הרכב במקום לשלם אותם תוך 3 חודשים למוסך

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

בכל מקרה, בתור אחד שגדל על מכוניות של קיבוץ, כמה שמתארים לך את מה שעשו להם, תכפיל את זה פי 3. אבל אל תשכח, שאת כל התקלות מתקנים, לא מזניחים אותם.

• תוכן חדש...