Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם.

קנינו לא מזמן מזדה לנטיס שנת 99 דגם GLX.

ביום שבאנו לקחת את האוטו, אני מתניע ואז אני רואה ששתי נורות נדלקו בסקאלה.

אחת בצד ימין למטה אדומה (תמונה בהמשך), ואחת בצד שמאל בצבע כתום (תמונה בהמשך).

אבא שלי שאל את הבחור, הוא אמר שהוא שיחק עם המצבר, ויכול להיות שזה בגלל זה.

אז רציתי להתייעץ אתכם בקשר לבעיה.

מה אתם אומרים? אתם חושבים שזה אולי באמת בעיה חשמלית?

למי שזה קרה ( הבנתי שזו מחלה ), מה הוא סדר המחיר שאמור לעלות בכדי לתקן את התקלה?

עוד דבר, צריכת הדלק. זה הגיוני שהוא עושה לנו 1 ל 9 ק"מ בנסיעה רגועה? (לא עוברים את 3 סל"ד).

בטוח אני אזכר בשאלות נוספות, אבל ביינתים אני אסתפק בזה.

והינה התמונות:

22bf0a2157.jpg7c6445e6d8.jpg

בתודה, עמית.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

כריות אויר בוודאות, כיוון שהתעסקו במצבר יתכן ויש קריאה שגויה.

בצע ריסט למערכת, המנורות אמורות לכבות.

לגבי צריכת דלק, ממוצע של 42,000 ק"מ עומד על כ 11 ק"מ לליטר.

פורסם

זה לא שום בעיה חשמלית. מדובר בתקלה במערכת כריות האוויר.

נכון לעכשיו במקרה תאונה הכריות לא יפתחו.

עלות התיקון ? תלוי.

לא בטוח שיש כריות ברכב, אולי היתה תאונה והן נפתחו ותיקנו את הרכב ולא התקינו כריות חדשות.

במקרה עלות התיקון עלולה להגיע ללמעלה מ-10000 ש".

אם יש תקלה מחשב יכול להיות שעלות התיקון כמה אלפי שקלים.

אם מדובר בתקלה חשמלית פשוטה (ואני בספק רב...) מדובר בהוצאה של כמה מאות שקלים בלבד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

1. איזה נפח מנוע? אם מדובר ב-1800 צריכת הדלק עלולה להיות סבירה.

ב-1600 הצריכה נשמעת לי מעט מוגזמת, אלא אם כל הנסיעה עירונית ופקקים.

2. האם יש ברכב אפשרות נטרול כרית אוויר לצורך הסעת תינוק? ייתכן שהנ"ל מופעלת וכרית הנוסע מנותקת.

אם לא - כנראה יש תקלה במערכת כריות האוויר והיא מושבתת עד תיקון התקלה. יש ללכת למוסך מורשה לביצוע התחברות עם מחשב דיאגנוסטיקה לקריאת קוד התקלה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

איי איי איי,

לחבר שלי גם כן יש מזדה GLX מודל 99', היתה לו אותה הבעיה, יצא בנזק של אלפי שקלים,

היתה לו בעיה במחשב...

ויש האומרים שזה רכב אמין....

לך תבדוק את זה...בכל מקרה...

אין הרבה סיכוי, אבל אולי אולי, הכבלים מתחת למושב שליד הנהג, מתייחסים לכרית האוויר, אין לי מושג אם ככה זה במזדה, אך בחלק מהרכבים זה ככה, תנסה לשחק איתם, אל תמשוך חזק מדיי, סתם תסתכל שמסילות הכסא לא אכלו את אחד הכבלים...

אצלי לדוגמא (רובר 200) נדלקה הנורה, כיביתי את הרכב, שיחקתי למטה בכבלים בכסא שליד הנהג, ולמזלי הכל עבר...אולי היה לי מזל...אולי יהיה גם לך..

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

שלום,

חבל שלא התייעצת בפורום בקשר לבעיה לפני קניית הרכב.

בקשר לבעיה.

ייתכן שזוהי תקלה כפי שציינו קודמיי ואז עלות התיקון גבוהה,או באמת מישהו החליף פיוזים או טיפל בצורה לא מקצועית במערכת החשמל ואז באמת עלול לקרות שנורות כריות אוויר נדלקות. במקרה כזה מבצעים איפוס או מחיקת התקלה במוסך חינם אין כסף.

איזה כייף לי :)

פורסם

איפוס תקולות מחשב במצדה עד שנת 2000 : ודא שנורות בלם עובדות , נתק קוטב שלילי של המצבר ולחץ על דושת הברקס ל 40-60 שניות לחבר את המצבר חזרה, ואים התקלה לא סופנית היא תעלם. הערה : בניתוק מצבר כל זיכרונות הרדיאו יעלמו ויהיה צורך לתכנת מחדש.:grin:

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם
איפוס תקולות מחשב במצדה עד שנת 2000 : ודא שנורות בלם עובדות , נתק קוטב שלילי של המצבר ולחץ על דושת הברקס ל 40-60 שניות לחבר את המצבר חזרה, ואים התקלה לא סופנית היא תעלם. הערה : בניתוק מצבר כל זיכרונות הרדיאו יעלמו ויהיה צורך לתכנת מחדש.:grin:

מדובר; גם על מזדה 626 99'??

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

• תוכן חדש...