Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה צודק אבל רוב הפעמים דווקא גומיות של שסתומי פליטה אלו שעושות בעיות ,לכן השמן לא מגיע לפלגים אלה נשרף ביציא משתום פליטה.

שלום.

רק תגיד לי מאיפה אתה ממציע את השטויות שלך?

צריך להרוג את המורה שלך הוא מקלקל אותך שמע לי.

תגיד לי השסטומים של הפליטה לא יושבים בראש אולי בבגז'

כאשר מנוע אוכל שמן מגומיות מובלים תמיד אבל תמיד הגומיות של היניקה נידפקו....

יש הרבה מקרים ששמן חודר דרך הגומיות והמובלים אבל המנוע מצליח לשרוף כליל את השמן ולא יוצע עשן. הבדיקה הנכונה היא כך .

א} כאשר המנוע חם אחרי נסיעה יש להשאירו פועל בסרק למשך מיספר דקות ולאחר מיכן יש ללחוץ גז להרים סל"ד לה +- 2000 ולראות אם ניפלט עשן מצינור הפליטה {כמו שצינתי לא תמיד}

ב} יש לפרק סעפת יניקה ולראות אם היא רטובה משמן בתוכה אם כן הלכו הגומיות.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני כתב:"כאשר מנוע אוכל שמן מגומיות מובלים תמיד אבל תמיד הגומיות של היניקה נידפקו"....

ואני כותב: כאשר הגומיות של היניקה נידפקו,המנוע תמיד אבל תמיד יאכל שמן.

אני יודע שלזה התכוונת. :-P

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

בן לי שלום.אהבתי את התגובה שלך(ביקר בקשר למורה),אבל לא נרא לי שיש לך נסיון מעשי רב(אולי טאורטי כן).דרך שסתום פליטה תערובת שרופה יוצאת לכיוון סעפת פליטה בלחץ גבוה ולא מתאפשרת כניסת שמן (כמעט) לחלל הצילינדר.בנוסף,הגומיות של שסתומי פליטה חסופות לתנאים הרבה יותר קשים(חום,לחץ) מאלו של יניקה לכן הבלאי שלהם גבוה יותר.

אז תתיעץ עם המורה שלך לפני שאתה עונה לי....

Mazda Lantis 323F 99

פורסם

ויטלי,נכון שבזמן פליטה אין שאיבת שמן לצילינר,אבל בזמן יניקה יש רק מגומיות יניקה ולמה?

בזמן יניקה שסתום הפליטה סגור,נוצר תת לחץ בסעפת היניקה,ואם הגומיה יבשה חודר שמן

דרך המוביל ,ונינק לצילינדר.אתה יודע או לא,תוך כדי הרכבת הגומיות לפעמים גומיה מתקלקלת

אני התעצלתי לנסוע שוב בגלל גומיה לת"א,והרכבתי את הגומיה הפגומה על שסתום פליטה.

כשאני כותב גומיה פגומה, זה לא בדיוק פגומה.

והאמן לי לא היתה שום בעיה של שרפת שמן.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...