Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן , יש לי מזה כחודשיים פגו 205 שנת 95 1400סמ"ק (בנוסף לרנו4 ועוד 205 שנת 96), האוטו שמור יפה ומקורי מאוד , לאחרונה נתקלתי בבעיה שהאוטו אוכל שמן , ישנה נזילת שמן שצובעת לי את החניה בשחור (אומנם לא בכמויות אבל זאת עדיין נזילה) המנוע אינו מנפח וגם לא מזיע מלבד הנזילה לעיל , היום עמדתי בחניה לכחצי שעה כשהמנוע עובד וכשהתחלתי בנסיעה במקריות רבה שמתי לב שהאוטו מעשן עשן כחול עד לחצי קילומטר הראשון , ולאחר מכן זה נעלם לחלוטין- הייתי אומר בערבון מוגבל , ,אגב קומפרסיה בתאי השריפה שמדדתי בערך לפני קצת יותר מחודש היתה 180 .

האם המנוע צריך רינגים ? ,האם הסצנה לעיל מצביעה על גומיות שסתומים יבשות ? האם ישנן עוד בדיקות שאני יכול לבצע ע"מ לעשות מה שנקרא "אבחנה מבדלת" ,אשמח אם תעזרו לי בתשובה וגם תפרטו את הסברכם

אלף תודות

רמי

פורסם

לי היתה 205 שעישנה כבד, כל כך כבד שלא עברה טסט.

עכב בעיה אחרת נאלצתי לשפץ ראש מנוע ומאז המנוע נגמל מעישון ומאכילת שמן מופרזת.

נראה שאצלך הבעיה היא גם בגומיות שסתומים בגלל שהמנוע מפסיק לעשן לאחר נסיעה.

בדוק אפשרות לתקן בלי להוריד ראש מנוע.

אסי

אסי

1994 pontiac firebird formula

1971 Ford Torino Brougham 351w

פורסם

באם זה אפשרי מבלי להוריד ראש מנוע ? האם העלות קרובה לעלות שיפוץ ראש מנוע ? היכן אפשר לעשות את זה ?

אודה לתגובות

פורסם

אכילות שמן מנוע נובעות מכמה גורמים בינהם גומיות שסתומים , ורינגים, שנובעות מבלאי במנוע. את גומיות השסתומים ניתן להחליף ללא פרוק ראש מנוע יש מכשיר מיוחד לזה . אבל בשביל רינגים חייבים לעשות לפחות 1/2 אוברול. :shock:

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

אהלן יצחקי :

האם אתה יודע היכן אפשר לעשות ? מוסך המחזיק את המכשיר הזה ? שנית מה העלות?

בתודה מראש

רמי

פורסם

הי יש לך הזעה מאטם מכסה שסתומים?

אצלי יש הזעה חזקה,האם זה יכול להגרם רק מרינגים או גם גומיות שסתומים?

הרכב לא מעשן בכלל...

נב

עשיתי פעם לפורד אסקורט גומיות שסתומים, עלה לי 250 והרכב לא עישן יותר.

לא יודע אם זה עוזר לך...

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

נראה לי שגם הקופרסיה מעט גבוהה אצלך,צור קשר עם חבר הפורום בני ל.

הוא אוכל עבודה כזאת לארוחת הבוקר.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

לפני שאתה ניגש לפירוק גומיות שסתומים או החלפת רינגים כדאי לנסות לשים תוסף .יכול להיות שמנוע עבר היתחממות יתר בעבר והרינגים(התחתוניים של הורדת שמן הלא משפיים על הדחיסה) תפוסים ולא מונעים מהשן להגיע לצילינדר ולהשרף. תפרק פלגים ותבדוק מה מצבם,אם הם שחורים ויש עליהם פיח שחור זה סימן שהרינגים טפוסים או שחוקים.בכל מיקרה כדאי לנסות תוסף לשיחרור רינגים, אני ממליץ של -FENOM

או- BG.אם פלגים נראים טוב, אז כשאוטו מונע (בלי גז) תפתח פקק של מכסה שסתומים ותבדוק שלא יוצא עשן . אם יש עשן - הלכו הגומיות.

Mazda Lantis 323F 99

פורסם
הי יש לך הזעה מאטם מכסה שסתומים?

אצלי יש הזעה חזקה,האם זה יכול להגרם רק מרינגים או גם גומיות שסתומים?

הרכב לא מעשן בכלל...

נב

עשיתי פעם לפורד אסקורט גומיות שסתומים, עלה לי 250 והרכב לא עישן יותר.

לא יודע אם זה עוזר לך...

אם הקומפרסיה תקינה והאוטו לא מעשן אני ממליץ לך מנסיון להחליף גומית מכסה שסתומים במידה והיא יבשה ודאג שהיא תשב טוב במקום המיועד לכך .

בהצלחה

פורסם
לפני שאתה ניגש לפירוק גומיות שסתומים או החלפת רינגים כדאי לנסות לשים תוסף .יכול להיות שמנוע עבר היתחממות יתר בעבר והרינגים(התחתוניים של הורדת שמן הלא משפיים על הדחיסה) תפוסים ולא מונעים מהשן להגיע לצילינדר ולהשרף. תפרק פלגים ותבדוק מה מצבם,אם הם שחורים ויש עליהם פיח שחור זה סימן שהרינגים טפוסים או שחוקים.בכל מיקרה כדאי לנסות תוסף לשיחרור רינגים, אני ממליץ של -FENOM

או- BG.אם פלגים נראים טוב, אז כשאוטו מונע (בלי גז) תפתח פקק של מכסה שסתומים ותבדוק שלא יוצא עשן . אם יש עשן - הלכו הגומיות.

אהלן אני מעט חלוק איתך בנושא הרינגים , הרי גם אם גומיות השסתומים יבשות הפלגים יהיו שחורים מכיוון שבתערובת המוזרמת לתא השריפה התערבב לו שמן מנוע שהגיע דרך השסתומים .

אני משתמש קבוע מזה זמן רב בתוסף מנוע MOA ואני רוצה לספר לכם שזה תוסף מעולה .

פורסם

תראו בדקתי אפשרות החלפת גומיות לשסתומים ורובם ככולם מדברים על פירוק ראש .

מכונאות זה אחד התחביבים החזקים שלי ואם צריך לפרק ראש אני אעשה זאת בגפי , אני מעדיף לא לפרק ראש ולעשות זאת במוסך מסודר . אני מהצפון לא איכפת לי לנסוע למרכז לעשות את הטיפול אם צריך .

האם אתם ממליצים על מוסך ספיציפי שמחזיק את המכשיר הזה ? אני אישית לא יודע איך זה נראה ולדעתי זה המצאה חדשה יחסית .

אודה לתגובותיכם

פורסם
תראו בדקתי אפשרות החלפת גומיות לשסתומים ורובם ככולם מדברים על פירוק ראש .

מכונאות זה אחד התחביבים החזקים שלי ואם צריך לפרק ראש אני אעשה זאת בגפי , אני מעדיף לא לפרק ראש ולעשות זאת במוסך מסודר . אני מהצפון לא איכפת לי לנסוע למרכז לעשות את הטיפול אם צריך .

האם אתם ממליצים על מוסך ספיציפי שמחזיק את המכשיר הזה ? אני אישית לא יודע איך זה נראה ולדעתי זה המצאה חדשה יחסית .

אודה לתגובותיכם

אני יודע (לא מנסיון אישי) שזה אפשרי להחליף גומיות ללא פירוק ראש בעזרת לחץ אויר דרך החורים של הפלגים.

קרא כאן למידע נוסף.

אסי

1994 pontiac firebird formula

1971 Ford Torino Brougham 351w

פורסם

ישנו מכשיר שנקרא חולץ ,ואיתו מחלצים ללא פתיחת ראש,עשיתי זאת בלנסר 93,במוסך ברמלה,אם תרצה אפנה אותך אליהם.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אתה צודק אבל רוב הפעמים דווקא גומיות של שסתומי פליטה אלו שעושות בעיות ,לכן השמן לא מגיע לפלגים אלה נשרף ביציא משתום פליטה.

Mazda Lantis 323F 99

פורסם
אני יודע (לא מנסיון אישי) שזה אפשרי להחליף גומיות ללא פירוק ראש בעזרת לחץ אויר דרך החורים של הפלגים.

קרא כאן למידע נוסף.

שלום.

שמע ממני אתה לא יודע!!!

בפזו' של הבחור לא ניתן לפרק גומיות מובלים מבלי לפרק ראש והסיבה!!!!!!!!

הברגים שמחזקים את הפסנטר לראש הם גם ברגי הראש איין מה לעשות ברגע שפתחתה את הברגים כן רוצה לא רוצה פתחתה את ברגי הראש.

על כול פנים אם תרצה עזרה תפנה אלי בפרטי.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...