Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך הנסיעה נפל לי על הרגליים מאיפשהו מתחת להגה מכשיר חשמלי. אין לי מושג מה הוא ומה הוא עושה.

הוא טיפה יותר גדול מקופסת סיגריות, יש עליו כפתור אחד גדול ונורת לד אדומה. לחיצה על הכפתור לא עושה שום שינוי ברכב ולא מדליקה את הלד. המכשיר מחובר עם שני חוטים. מאחורה ניתן להסיר מכסה פלסטיק ובפנים אפשר לראוראות לוח חשמלי עם מספרים בצורת מתגיש שאפשר לשנות (לא שיניתי אותם).

צירפתי תמונות. מהו המכשיר?

דימה

תמונה030.jpg

תמונה031.jpg

תמונה032.jpg

פורסם

שלט פתיחה שער חשמלי, פשוט חיברו אותו לאיזה צרכן חשמלי נניח לאורות הגבוהים, אז שאתה מהבהב באורות הוא פותח את השער.

פטנט לעצלנים.

נסה להפעיל כל מני צרכני חשמל כגון, מגבים, מפשיר אדים וכו', וראה אם הנורה נדלקת.

פורסם

שלט לשער!!

כמו שדניאל אמר כנראה מחובר לאורות!

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

יולי אני איתך לגמרי

זה לא רק פטנט לעצלנים זהו פטנט עם אפס תקלות לשלט של השער

.

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם
מומלץ בחום! (גם מכונית היא פטנט לעצלנים)
ULY עוד לא הפנמת?

כמה שפחות לפלוש לחווט המקורי של הרכב, ככה אתה קרוב יותר לאפס תקלות.

- אזעקה/אימובילייזר אין ברירה, הביטוח דורש.

- מערכת שמע, יאללה ניחא, אבל שלט???

ראבק, כולה לוחצים עליו שמגיעים לשער בבית/עבודה, פעולה פשוטה של הבוהן.. יא עצלן :roll: .

פורסם
ULY עוד לא הפנמת?

כמה שפחות לפלוש לחווט המקורי של הרכב, ככה אתה קרוב יותר לאפס תקלות.

- אזעקה/אימובילייזר אין ברירה, הביטוח דורש.

- מערכת שמע, יאללה ניחא, אבל שלט???

ראבק, כולה לוחצים עליו שמגיעים לשער בבית/עבודה, פעולה פשוטה של הבוהן.. יא עצלן :roll: .

והגישה שלי זה מה שפחות לראות דברים באוטו.

לא קודנית בדשבוארד אלא שלט קוד בצרור,

לא דיבורית אלא טלפון מובנה

לא שלט תקוע באיזה מגירה ותמיד נופל כשצריכים אותו אלא שלט "שתול".

מאז ש"שתלו" לי את השלט טווח הקליטה גדל כמעט כפליים, 0 פיספוסים, לעומת כ25% לפני, ואף פעם לא צריך לחפש את השלט שאני בטוח שהחזרתי אותו לכיס של הדלת אחרי שפתחתי את השער בשביל האופניים...(שלא לדבר על החלפה מעצבנת של סוללה פעם בחודשיים)

פורסם

זהו, הדלקת אותי....

1. פלישה מיותרת לחווט מקורי, מתכון מומלץ לקצרים, ניתוקים ושריפות.

2. משדר RFI בתוך הדשבורד. עלול לגרום לשיבושים של רכיבים אלקטרוניים רגישים כגון כרית אויר!

3. רעשים, ציקצוקים ושאר מרעין בישין, עקב תוספת ה"משקולת האקוסטית" בתוך הדשבורד.

ראה את ההתקנה החאפרית שעשו ל fixxxer, נפל באמצע הנסיעה, בטח גם לא שמו נתיך לתוספת החווט, ועוד...

מקווה שהעבודה שביצעו אצלך ברכב, עשו בצורה מיקצועית ותוך התחשבות בכל הגורמים שציינתי קודם. במיוחד סעיף 2.

ראה עד כמה התקנה פשוטה של שלט מחורבן, עלולה בפוטנציה לגרום לנזקים...ותחשבו על זה.

פורסם

ובכן, אצלי זה הותקן בתוך החלל של הפנס הראשי, מאחורי הרפלקטור.

עטוף היטב בכמה שכבות ניילון ופיצוצים. ההתחברות היא לחוט של השקע שמתחבר ישירות לנורה, אין פגיעה בשום צמה (רכיב מאד רגיש במכוניות עם מולטיפלקס). לא אמורים להיות שום רעשים, גם בגלל העטיפה וגם בגלל המיקום, וגם לא אינטרפרנס.

דרך אגב, האימובילייזר גם עובד על שידור ב RF (אם כי בההספק מזערי) במרחק אצבע מכרית האוויר של ההגה, שלא לדבר על מתאמי FM של iPOD מחליפי דיסקים ומסכי וידיאו למיניהם.

התלבטתי הרבה לפני שעשיתי את זה, גם מהטעמים שהזכרת וגם בגלל שכאשר נוסעים באורות מלאים הוא משדר באופן רציף. מה ששכנע אותי הוא שאשתי מתקשה קצת בהפעלת השלט בגלל מגבלה גופנית, אבל ההתקנה הזו באמת מקלה גם על החיים שלי במידה מסויימת וחוסכת לא מעט דברים מעצבנים.

פורסם

אימובילייזר מקורי עובד בעוצמת שידור נמוכה מאוד של 2-4 ס"מ טווח, זהו, וזה לא בדיוק RF.

שאר הרכיבים שציינת, נכון מאוד, במיוחד דיבוריות לסלולרי.

לכן חשוב לגשת למתקין מורשה שמבין את חשיבות ההתקנה הנכונה, וביצוע ללא דופי.

פורסם
שאר הרכיבים שציינת, נכון מאוד, במיוחד דיבוריות לסלולרי.

לכן חשוב לגשת למתקין מורשה שמבין את חשיבות ההתקנה הנכונה, וביצוע ללא דופי.

אתה באמת חושב שהמתקינים המורשים של סלקום למשל יודעים את החשיבות ?

אני בספק.

Veni Vidi Vici

פורסם

המתקינים המורשים, לפחות של אורנג' - לא כולם יודעים את העבודה.

יש כאלו שעושים עבודה מקצועית מאוד ומכירים את החיווט ברכב ואת כל השיקולים הרלוונטיים, ויש כאלו ממש דפוקים שעושים שטויות ושורפים פיוזים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...