Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברי מאמץ

gadik6
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתחיל בחדשות הטובות... סיימתי סוף סוף טירונות (אתמול היה הטקס השבעה בכותל...) :beerchug:

ונמשיך בחדשות הפחות טובות... יש לי שברי מאמץ בדרגה גבוהה 4... :cry:

בקצרה איך הגעתי למצב הזה... לפני כ3 שבועות הופיעו אצלי כאבים חזקים מאוד בכף רגל ימין (צלעתי בגלל הכאבים)... אחרי שבוע וחצי שמשכו אותי ראיתי רופא שאמר שזה שום דבר ונתן לי משככי כאבים... אחרי שבוע שהמשככים לא עזרו והכאבים התגברו שוב חזרתי אליו והוא הפנה אותי לעשות מיפוי עצמות... הרופא המפענח אמר כי מדובר בשברי מאמץ בדרגה 4 וכי עליי לנוח...

עכשיו לשאלות (יום ראשון אני הולך לרופא עם תוצאות הצילום, אבל אני רוצה לבוא מוכן)...

האם מישהו גם כן סבל משברי מאמץ בדרגה דומה? (והאם זה היה בצבא?)

האם יש טיפול מלבד מנוחה, ותוך כמה זמן (מנסיון אישי או של חברים?) אפשר לחזור לפעילות רגילה?

דרך אגב יש למישהו מושג אם אפשר לקבל נעליים אורטופדיות מהצבא (לפי דעתי השברי מאמץ נגרמו בגלל הנעליים הכבדות)?

תודה.

פורסם

אני יודע שהיה לי חבר בגבעתי שגם היה לו שברי מאמץ ופלטו אותו מהיחידה בגלל זה והוא הפך להיות ג'ובניק... לא יודע איזה רמה הם היו ואני גם לא זוכר כמה זמן לקח לו להחלים....

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

התרופה= אך ורק מנוחה , מספר שבועות כמובן תלוי באופן ובדרגה

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

מנוחה רבה, אצלנו בטירונות (הכשרת 07) היינו מקבלות "תוספת סידן" וזאת מפני שהשבקרים היו מופיעים הרבה יותר מהר.

כך לך מנוחה טובה, אכול הרבה סידן.

ותהיה בריא

שבת שלום

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

רמה 4 אתה מחוץ לקרבי אחי זה שיקום של כמה חודשים , רמה 5 זה כבר שבר !

בתור חובש מרפאה בבסיס קרבי אני יכול להגיד לך שלא רואים כל יום רמה 4 .

ים long time no

פורסם

בזמן קורס מ"כים הופיעו אצלי שיברי מאמץ ברמה 4.

קיבלתי שבוע ג' ועוד 3 שבועות ב'.

כפי שידוע לי לא נופלים על כך מקרבי ( כמוב אם נמצאים לקראת סיום ההכשרה) .

תשתדל לנוח ולאכול הרבה מוצרי חלב.

איחלתי לחייל בהצלחה :wink:

פורסם

אתה יכול לנסות לקנות כדורי קלציום באזרחות ולאכול אותם כמו גרעינים בצבא יש מצב שזה יעזור לך .

ים long time no

פורסם
בזמן קורס מ"כים הופיעו אצלי שיברי מאמץ ברמה 4.

קיבלתי שבוע ג' ועוד 3 שבועות ב'.

כפי שידוע לי לא נופלים על כך מקרבי ( כמוב אם נמצאים לקראת סיום ההכשרה) .

תשתדל לנוח ולאכול הרבה מוצרי חלב.

איחלתי לחייל בהצלחה :wink:

שבוע ג'? טוב לדעת... אני כבר אגיד לרופא מה אני חושב עליו ועל התרופות שהוא נתן לי...

ואני לא קרבי... אני מ"צ :oops:

פורסם

זאת שאלה טובה... בחודשיים האלו לא רצנו הרבה או משהו... מה גם שלפני שהתגייסתי, רצתי במשך חצי שנה 2-3 ק"מ 3 פעמים בשבוע ואף פעם לא היו אצלי כאבים ברגליים...

לפי דעתי זה בגלל הנעליים הצבאיות... מהרגע שהתחלתי את הטירונות היו לי כאבים ברגליים...

פורסם

תבקש הפנייה לאורטופד, תספר לו את מעלליך בזמן האחרון (שזה לא עודף אימוני ריצה/כושר מטורפים) שיבין שאתה צריך מדרסים טובים..

מדרסי גבס הם מהיותר קשים שאפשר להשיג דרך הצבא, אבל שווה לנסות, זה ענין של כמה מאות שקלים ואם הנעליים גרמו לך בעיות כאלה בפרק זמן קצר, תנסה לארגן לעצמך מדרסים ברמה דרך הצבא.

לגבי גימלים/בתים/וואטאוור, לא הייתי מנצנץ בצבא, אז אין לי מושג..

בהצלחה.

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם

כמו שאמרו כאן , התרופה היא אך ורק לנוח .

מבחינת גימלים , אני לא יודע איך זה היה אצלכם אבל בדר"כ זה לא יותר מ-ב'תים (למה שאני הייתי רגיל) .

מבחינת מדרסים , זה ממש לא קשה להוציא מדרסי גבס מהצבא , מדרסי סיליקון אותם קשה להוציא .

אישית אני החלפתי כבר 2 מדרסי גבס , והיום אני הולך בלי מדרסים בכלל , יותר נוח לי (אני הולך עם נעלי הרים אז אולי זו הסיבה) .

בכל מקרא תנוח הרבה , ותאכל סידן .

ואני לא קרבי... אני מ"צ :oops:

ידוע שהטירונות של מ"צ , יותר קשה מטירונות של חילות אחרים (יחסית לג'וב) .

זה נכון

פורסם
מנוחה רבה, אצלנו בטירונות (הכשרת 07) היינו מקבלות "תוספת סידן" וזאת מפני שהשבקרים היו מופיעים הרבה יותר מהר.

כך לך מנוחה טובה, אכול הרבה סידן.

ותהיה בריא

שבת שלום

ל'

איפה שירתת?

במקרה רחוק רחוק ליד בגנצי?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...