Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאל ה בקשר לבננה של צנגר של פיונירררר אם אפשר סכמה חיבורים שלה להפוך אותה לRCA

יש מתאם כזה לקנות אבל הוא עולה ממש יקר בסיביבות ה200 שקל וזה ניראה לי משו ממש פשוט להכין למי שיש כבר תכבל מצנגר לצנגר רק צריך סכמה חיבורים אם אפשר!!

פורסם

תנסה לפנות לעוזי-רדיו הוא היבואן שלהם

בגדול - זה יכול להיות או 3 חוטים או 4

אם המינוס (הארכה משותפת) משותף זה 3 חוטים

ואם לא זה 4 חוטים

את החוט שמוליך את החשמל אתה יכול לגלות עם טסטר... כל השאר... בהצלחה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם בטח לא יענו ירצו שאני יקנה תכבל שהם מוכרים !!

אין פה איזה מישו שעשה את זה או אולי יודע איך עושים את זה שיש לו את הסכמה הזאתי ?

פורסם

עוזי רדיו לא יתנו ל את הסכימה

אבל ב150 ש"ח אתה קונה מתאם

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

מה הבעיה,מתחתוך את הכבל,תחשוף אותו אתה תראה כמה חוטים אם אני לא טועה 6.

אתה אמור להשתמש כמו שאמרו פה כבר בין 3 ל4 חוטים.

תנסה כל מיני קומבינציות ותראה מה יפעל,תראה מה שמאל מה ימין,וכנ"ל לגבי הפאזות.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

בחיבור של צ'נגר יש 12 חוטים אם אני לא טועה. אתה צריך 4 + ו - שמאל ו ימין. אם אני לא טועה אז אתה צריך חוטים ב צבע כחול, שחור, חום ו צהוב! ה כחול והשחור הם ביחד באותו צינור אזולציה ו גם צהוב אם חום באותו צינור. אתה תירה את זה כש תיפרק. יש שם עוד צהוב אחד אבל הוא לחוד אותו אתה לא צריך. איפה זה שמאל וימין תימצא כבר לבד כי אני לא זוכר. עשיתי את זה מיזמן!

פורסם

ואני גם מעדייף לא לקנות תכלב הזה קנוי בשביל לחבר תRCA בבמקביל לחוטים של הצנגר ואז אני יוכל לחבר או תצנגר או תRCA

פורסם

מה קשור אזעקה ביפר אני לא מביין !!

טוב אחים עוד תשובות אם אפשר בבקשה אני חייב לדעת תחוטים בדיוק כי זה להרוס תכבל וזה !!

מפחד שבסוף גם הצנגר וגם RCA

לא יעבוד לי !! אז בבקשה תיתנו עוד תשובות אחים

פורסם

להערכתי, בתוך כבל הפיקוד של הצנג'ר, יש כבל מסוכך. כבל זה אמור להיות הכבל שאתה מחפש.שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...