Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעייה בבלנו שבמידה ופותחים את הבגז' בזמן שהאזעקה מופעלת אז האזעקה לא מתריעה .

האור נפתח וכנראה שהאזעקה לא מחוברת למתג של המכסה בגז' .

האזעקה מסוג sirio777 ,וגם שמתי לב שהמתג של הבגז עובד על עיקרון של סגירת מעגל דרך הגוף ז"א שמגיע כנראה + קבוע לנורה והמתג מחבר את ה - מהגוף לנורה כשפותחים את המכסה בגז'.

חשבתי לסדר את זה ע"י ממסר של 12V במקביל לנורה ולחבר את זה למתג באחת הדלתות ברכב ,האם זה כדאי ואיך אני מגיע לחיבורים של הדלתות מהבגז'?

האם יש פיתרון יותר פשוט כדי לסדר את הבעייה?

פורסם

אני הרכבתי אצלי בסובארו את אותה אזעקה,שמתי כפתור מתחת לציר של הבגאז' ,שיוצר מצב שהפגאז' סגור הוא לחוץ,וחיברתי אותו לחיבור היעודי באזעקה,או שיש אפשרות לחבר לחוט של המפסק דלת.

אני בטוח שלדני יש רעיונות טובים יותר ,אז אני מציע שתמתין לתשובתו.

בכל מקרה מקווה שעזרתי ערב טוב רן

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

וודא שהסוויץ' המקורי בבאגז' מוציא מינוס בזמן שהוא מדליק את האור של הבגאז'

אחר כך חבר עליו חוט, בודד אותו יפה, ותעביר אותו למתג של הדלת האחורית וחבר אותו לחוט של המתג של הדלת האחורית.

שים לב, ומכיווןשאינני זוכר, אם יש לך בלוח שעונים , התראה כאשר דלת פתוחה, אז פתיחת הבגאז' תראה כאילו הדלת פתוחה.

אם יש לך התראה נפרדת בלוח השעונים לבגאז' פתוח, אז במידה ודלת או בגאז' פתוחים, אפילו אם רק אחד מהם פתוח, זה יראה כאילו שניהם פתוחים, אבל זה רק אם יש בלוח השעונים התראות שונות לדלתות ולבגאז'.

ניתן לפתור את זה, אבל זו עבודה אחרת, כמו למשל, לחבר את החוט שתוציא מהמתג של הבגאז' ישר לחוט של הדלתות באזעקה קרוב למוח, כאשר אחריו (יותר רחוק מהמוח) תתקין דיודה מתאימה בכיוון מתאים.

יותר עדיף ללכת למתקין באיזור מגורך, לשלם משהו כמו 50-100 שקלים ונגמר הסיפור.

בברכה

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אין לי חיווי בלוח שעונים וגם לא מפריע לי שהאור הפנימי באוטו ידלק עם פתיחת הבגז .

אבל איך אני יכול להגיע לחוטים של המתג האחורי?

פורסם
אין לי חיווי בלוח שעונים וגם לא מפריע לי שהאור הפנימי באוטו ידלק עם פתיחת הבגז .

אבל איך אני יכול להגיע לחוטים של המתג האחורי?

הכי קל זה לגשת לפנס עצמו , ולוודא שהלחצן המקורי מזרים לו מינוס ולא פלוס.

אתה צריך לדעת לעבוד עם אוהםמטר/וולטמטר (ליתר דיוק) דיגיטלי.

אם אתה לא יודע, זו לא בושה ועדיף לגשת למתקין כפי שרשמתי לך, כי חסכון של עשרות שקלים יכול לעלות לך בסוף הרבה יותר.

בברכה

דני

.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

סבבה אני אבדוק עם רב מודד ואל תדאג לקטע הזה כי למדתי חשמל ויש לי ידע ואפילו גם רשיון (מוסמך).

ואני אוהב לעשות את הדברים האלה בעצמי וזה לא העניין עם זה יעלה כמה עשרות שקלים.

ושוב אני שואל איך אני מגיע לחוטים של המתג?

פורסם

פתח את הדלת האחורית,מהצד שקרוב למתג של הפגז',תראה את המתג של הדלת ,תזיז שם את הכיסא,תראה 2 חוטים שיוצאים,תבדוק מה מהם המינוס [אפס]ותיתחבר אליו,

ערב טוב רן

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
פתח את הדלת האחורית,מהצד שקרוב למתג של הפגז',תראה את המתג של הדלת ,תזיז שם את הכיסא,תראה 2 חוטים שיוצאים,תבדוק מה מהם המינוס [אפס]ותיתחבר אליו,

ערב טוב רן

בדיוק כמו שרן רשם, רק קח בחשבון שאם מגיעים ללחצן בדלת 2 חוטים, אז לבדוק מה המינוס קבוע (ואותו אתה לא צריך) ומה המינוס שמוציא מינוס כשמתג פתוח (ועליו להתחבר)

דני

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...