Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני שבוע ימים נדלקה לי נורית חיווי תקלה בכריות אוויר בגולף שנת 2000, כתוצאה מהוצאת פיוז של נורות חיווי בלוח השעונים.

היום ביקרתי במוסך והם פשוט איפסו את המחשב והתקלה נעלמה.

מילה טובה למוסף צ'מפיון בבני-ברק שהעבודה בוצעה תוך חמש דקות ללא המתנה וחינם אין כסף.

תודה לעתיד ודני.

איזה כייף לי :)

פורסם
...מילה טובה למוסף צ'מפיון בבני-ברק
ומילה טובה לך שדאגת לfollow-up של הבעיה.

אנשים מעלים פה שאלות וחברים טורחים ועונים ולפעמים עושים חיפושים ברשת ואפילו מרימים טלפונים... וכותבי השאלות נעלמים להם ולא מספרים מה הדבר שפתר את הבעיה למרות שזה מעלה את ערך האינפורמציה בכמה רמות.

יישר כוחך!

פורסם

שלום.

צר לי לאכזב אותך השימחה מוקדמת מידי כי אתה לא מכיר את צמפיון האמן לי ולמה?

התקלה תחזור כי יש בעיה אים הקונקטור הראשי מיתחת לכסא נהג . בחברה הם יודעים רק לא מתקנים מוחקים את הזיכרון ולהתראות בפעם הבאה. מה שצריך זה לפנות לחברה לתת להם להבין טוב טוב שאתה יודע את מהות התקלה ולא לותר עד שיתקנו.

אלק נחמדים בצמפיון אולי באחד באפריל.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

מעניין מה הקוד שהיה רשום , בכל אופן לדעתי, אין הכרח שהדלקות הנורית תחזור על עצמה, אם כי הדבר יתכן.

ואכן, תודה על העדכון, זה מאוד חשוב, ומוערך בשל כך

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בני שלום,

אצלי אין בעיה בקונקטור מתחת למושבים, מכיוון שגם את המושבים פירקתי והוצאתי מחוץ לרכב ולא מצאתי שום בעיה.

בכול אופן תודה

איזה כייף לי :)

פורסם

אנשים מעלים פה שאלות וחברים טורחים ועונים ולפעמים עושים חיפושים ברשת ואפילו מרימים טלפונים... וכותבי השאלות נעלמים להם ולא מספרים מה הדבר שפתר את הבעיה למרות שזה מעלה את ערך האינפורמציה בכמה רמות.

ULY.יישר כוחך,אולי הודעה דביקה של המנהלים,תפתור את הבעיה.

כמו שהצעתי לגבי פרטים על הרכב,וראה זה עזר.

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
בני שלום,

אצלי אין בעיה בקונקטור מתחת למושבים, מכיוון שגם את המושבים פירקתי והוצאתי מחוץ לרכב ולא מצאתי שום בעיה.

בכול אופן תודה

שלום.

צתחת לכסא הנהג יש קונקטור של כריות האויר הוא ניראה מצוין אבל יש לו דפקת במגעים מהיצור.

לא תמיד בחורה יפה גם טובה (רק באגדות).

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אז למה כולם רוצים רק את היפות?

וזה שלא ידע לשאול, לקח את היפה מכל, וחזר איתה לאגדה...:roll:

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...