Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקופר נהנית מכל מה שהקופר S נהנית ממנו - מלבד כוח המנוע. כך שאם הדבר אינו מפריע, אין מניעה לחפש קופר בלבד ולא חייבים להתאמץ (מבחינת חיפושים ומבחינה כלכלית כמובן) בשביל קופר S. כמובן שיש את עניין האבזור וכולי, אבל זה באמת זוטות ביחס לחבילה הכללית.

לי אישית הקופר הרגישה חלשה מדי, כאשר למנוע אין אופי ספורטיבי כלל והוא לינארי ביותר. קופר S לעומת זאת היא באמת חבילה אולטימטיבית להנעה קדמית.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא רק כח המנוע

היא גם מרוככת יותר

מה שבטוח-בשני הדגמים לא יזיק חיזוק בלמים,דוושה ספוגית ובלימה לא נושכת מספיק

בהתחלה חשבתי שרק אני מרגיש כך,אולי בגלל שהתרגלתי לברלינגו בראלי

אבל אז שמעתי אותה דעה מאנשים נוספים שנהגו באותו הרכב

פורסם

אני דווקא התרשמתי לטובה מיכולת הבלימה. הדוושה ספוגית בהחלט, אבל כשלוחצים כמו שצריך היא מספקת את הסחורה.

בנוגע לריכוך - גם בגרסה הכי בסיסית עם הצמיגים הצרים והמתלים הרגילים המכונית קשיחה למדי ואוחזת מעולה. זה אולי אפילו עדיף כיוון שהרחבה והגדלה של הצמיגים יוצרת עודף אחיזה ובמיוחד בקופר, שאין לה הרבה כוח, זה יכול להפריע.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה שבטוח

שבמחיר יותר שפוי היינו רואים ערימות ממנה בכבישי ישראל

ואין דבר שהיה משמח אותי יותר מאשר לרכוש מיני קופר אס משומשת...

באמת אוטו שמעלה חיוך לך ולכל הסובבים אותך(קטע מטורף)

• תוכן חדש...