Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

לפני חצי שנה פרסמתי את הבעיה הזאת:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=89563&highlight=rav4

עברה חצי שנה ושוב נדלקה לי הנורית הנ"ל של Check Engine

אין לי ספק שברגע שהכנס למוסך זאת הבעיה שיגידו לי בעיית ממיר קטלטי.

אין לי מושג מה לעשות, לא יתכן שבאמת הממיר לא תקין אחרת אחרי ביטול הודעת השגיאה במחשב

אני יוכל לנסוע שוב חצי שנה ללא בעיה.

השאלה מה לעשות.

אני אומנם יכול להמשיך לנסוע כך עם הנורית דולקת אבל במידה ותיהיה בעיה אחרת לא יהיה ניתן לדעת שיש תקלה נוספת. בקיצור אני אובד עצות.

אנא קראו את הלינק שצרפתי למעלה ותראו מה ניתן לעשות.

המון תודות.

פורסם

לצערי, עלי לבשר לך בשורות איוב.

תקלות אילו, מרמזות על ממיר קטליטי שסיים את חייו!

למה לא החיישן חמצן אחורי? ובכן יש גם תקלות שמתריעות על חיישן חמצן אחורי לא תקין.

ולמה זה מופיע רק כל כמה חודשים? ובכן זה תלוי רק בך. מערכת הOBDII מבצעת אבחון לממיר הקטליטי רק בתנאי נסיעה מסויימים ורק בפרקי זמן מסויימים, כל עוד לא נסעת בתנאי אילו, לא הסתיים האבחון של הממיר ולא תרשם תקלה.

לכן זה תלוי באופן הנהיגה שלך, בנסיעה עירונית יתבצע רק כמה משלבי הבדיקה ולא כולם, רק שיתממשו כל התנאים מחשב ניהול המנוע יסכם את כל הבדיקות ויקבע אם הממיר תקין או לא. וזה עלול לקחת זמן מה.

המוסך היה אמור לבצע נסיעת מבחן באופי מוגדר מראש בספרות היצרן(המונח המיקצועי הוא: נסיעת TRIP) כדי לאפשר למערכת לסיים את האיבחון ואז לקבל את התוצאות לקבוע עם הממיר תקין או לא.

מניסיוני, כל פעם שנתקלתי בקוד תקלה זה, זה נפתר רק לאחר החלפת ממיר קטליטי.

קרא כאן מה הסיבות האפשריות לתקלה בממיר קטליטי.

פורסם

התפתחות לגבי נורית הבקורת:

השבוע יום שישי נסעתי להורי............. ופתאום שמתי לב שהנורית כבתה.

חשבתי שהנה ניצלתי מהוצאה גדולה.

זה החזיק בדיוק יום, למחרת שוב נדלקת הנורית.

לא יכול להיות שיש איזה בעיה שלי חישן, מגע, משהו אחר ?

מה אפשר לעשות ?

תודה

פורסם

גם בת'רד הקודם רשמתי לך שלפי דעתי מדובר במגעים. חיישנים של טויוטה לא נוטים לפשל בד"כ...

אפילו אם נראה שהם מחוברים בדיוק כמו שצריך - פירוקם, ניקוי ע"י ספרי מגעים וחיבורם מחדש יכול לחולל ניסים.

תנסה את זה. לא יקר, ובטח הרבה יותר זול מממיר קטליטי חדש.

אחרי הפירוק ולפני ההנעה נתק מצבר לרבע שעה (ע"מ לאפס את המחשב).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אין לי מושג איך לעשות את זה

מישהו מוכן תמורת תשלום לעזור בעניין?

אני ממש לי מבין איך עושים את זה.

תודה

פורסם

אם אתה מהאיזור שלי אני מוכן להתנדב למשימה :-) .

פנה אלי בה"פ.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...