Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ננעל השרשור הישן שלי אז אהיה ענייני..

אני מעוניין לרכוש צמיג אחד של Dunlop SP10

מאיפה אני יכול לרכוש? אשמח אם תוכלו לתת לי גם טלפון של המקום..

בתודה מראש,

המקומות הכי נוחים: כ"ס, רעננה, הרצליה, נתניה, ת"א.

זה מסודר מההכי נוח להכי פחות נוח:)

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

טוב אז היום זה נגמר,

בעזרתו של רפי לין, מצאתי אצל צמיגי אנטון ביפו, את הצמיג שחיפשתי מלבדו לא היה אותו לאף אחד! היום נסעתי ליפו ובעבור 300 ש"ח נגמר הסיפור!

יש רק שני דברים שונים, הצמיגים זהים. שלי ייוצר באנגליה וזה שרכשתי ייוצר בצרפת. ועוד הבדל אחד ואולי מישהו יוכל לומר לי אם זה נורא? ומה ההבדל?

על הצמיג שלי רשום 82T ועל הצמיג שרכשתי רשום: 86T

אני חושב שאני יודע מה זה, אבל אני לא בטוח...אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על זה..ולומר לי מה זה והאם זה נורא שהם לא זהים..?

פורסם

אם המידה זהה, השחיקה (או העדרה...) זהה, וצורת החריצים זהה - נשמע לי בסדר גמור.

המספרים 82 או 86 מדברים על עומס מותר בק"ג על הצמיג - ברכבים פרטיים אתה בד"כ לא מתקרב בכלל למקסימום.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

שני הצמיגים חדשים לגמרי! הצורה זהה וכך גם הדגם..הכל זהה...

ולכן אני חושב שהכל בסדר!, השוני היחיד הוא העומס, וארץ הייצור ...צרפת מול אנגליה:)

בכל אופן, ברצוני להודות לכולכם על העזרה ובמיוחד לרפי לין, שקישר אותי לפנצ'ריה.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם
שני הצמיגים חדשים לגמרי! הצורה זהה וכך גם הדגם..הכל זהה...

ולכן אני חושב שהכל בסדר!, השוני היחיד הוא העומס, וארץ הייצור ...צרפת מול אנגליה:)

בשת"פ בינהם יצא הקונקורד ועוד עוד ועוד...8)

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

הקונקורד של Air France התרסק בגלל תקר בצמיג שפגע במיכל הדלק שבכנף... טוב שהזכרת לנו.

קוד משקל 82 מתאים לעומס מירבי של 475 ק"ג

קוד משקל 86 מתאים לעומס מירבי של 530 ק"ג

בהכללה (תלוי איך מחולק העומס בין הצירים) אם רכבך שוקל למעלה מ 1900 ק"ג הצמיג אינו מתאים לך.

• תוכן חדש...