Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שמח שנהנית קובי, במהלך כל האירוע כמעט אכלת לעצמך אצבעות מרוב לחץ... :lol::lol::lol:

בנוגע למרצדס - יש בתוכה מנוע של AMG (אם אני לא טועה, 3.2 ליטר), מכאן הסאונד :twisted:

וכתבה אוהדת (גם לקובי :wink: ) - תהיה גם תהיה, ביום ראשון על הבוקר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אופס, עכשיו נזכרתי שזה אתה שקיבלת את הגביע של המקום השלישי... האמת, שזו אשמתי. ביקשתי לראות את הזמנים של אלוף האלופים כדי לבדוק את הזמן שלי (1:04.00, בדיוק שלוש מאיות מהר יותר מאבוחצירא :wink: ), וגיליתי שהם טעו ושהמקום השלישי הוא ערן גומר... חשבתי שיידעו אותך על זה. בכל מקרה, הוא יקבל גביע נוסף ואתם שניכם זכיתם בארד.

(ובלי קשר - נהגת מאוד יפה!)

רוני

תודה.

תקנו אותי אם אני טועה אבל ל"אלוף האלופים" היה אמורים לעלות 3 מנצחים מכל קטגוריה ועוד אחד בהגרלה - נכון?

שוב תקנו אותי אם אני טועה , אבל , במקום השני באותו מקצה (אלוף האלופים) עלה בחור (SORRY-לא זוכר את שמו) שלא היה אמור להשתתף במקצה הנ"ל בכלל ..?

מה גם שעלה בחור בשם גלעד (SORRY גלעד) שלא היה אמור להשתתף בכלל באותו מקצה (הוא היה 5 בקטגוריית ה1600) - אני מצטער אבל לדעתי זאת חוסר מקצועיות !! ולא לעניין!

אבל שוב- תקנו אותי אם אני טועה. אם כן אני מצטער מראש וסליחה.

חוץ מזה אני רוצה שוב להודות למארגנים , למתחרים , לקהל המפרגן ולכל התומכים באירוע.

האירוע עצמו היה מהנה ביותר ומדהים!

כן יירבו עוד אירועים כמותו.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

היה אחלה אירוע באמת!

נהניתי מאוד עד למקצה השני שבו קובי ורוני לקחו ממני אחד אחרי השני את ההובלה.. :mm_tongue

סה"כ אני שמח שהארגון של מסלולים משתפר מאירוע לאירוע

במיוחד הקטע עם ה"פיטס" היה מגניב - בדיקת לחץ אוויר בצמיגים

אע"פ שבגמר עשיתי תוצאה מחרידה+פסילה עדיין ירדתי מהמקצה עם תחושה טובה, היה פשוט כיף והיה תחרות קשה

שימו לב בMDC הקודם היו שלושה מיאטות בגמר אני, ניב ודן

הפעם היו שלושה קליאו אני, רוני וקובי

צירוף מקרים? לא נראה לי... :lol:

קובי, רוני, דן וגל סחטיין על ההופעה! נהיגה מצויינת!

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

העלתי בינתיים תמונות מהקטגוריה השניה (לא הגעתי בזמן לראשונה)

תמונות מהקטגוריה האחרונה אעלה מאוחר יותר

הלינק לגלריה בחתימה שלי

עידו

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

לצערי הבאתי מצלמה אך שכחתי את הבטרייה בבית כך שיש לי תמונות של אחרי מהבית עם הרגשה טובה ומשהו למזכרת:

ותודה לדין על התמונה מהמסלול עצמו.

medals.JPG

orig_1C5A7116F40C49898EBC5370981279F8.jpg

פורסם

בנוגע למרצדס - יש בתוכה מנוע של AMG (אם אני לא טועה, 3.2 ליטר), מכאן הסאונד :twisted:

רוני

טעות בידך. המרצדס המדוברת מצויידת במנוע של סדנאת Brabus ואלו מכם שוותיקים בסצנת השיפורים יכולים להסתכל כמה שנים אחורה, לתקופה בה היא הייתה נחשבת לאחת מהמכוניות החזקות בארצנו, ומאז כמעט ולא נראתה.

ורוני, אם היא הייתה מגיע לבדיקת היכולת במפלצות התאוצה, לצד שאר המכוניות החזקות בארץ, היא בטח הייתה עושה חיים קשים לכמה מהמכוניות שם!

פורסם

אני לא מכיר אותה ממקור ראשון, אמרו לי באירוע שזה מנוע של AMG. שמעתי גם שפעם היה לה טווין-טורבו...

במפלצות התאוצה היו כמה מכוניות מאוד מאוד חזקות (כמו ה-TTP שהייתה באירוע), אתה בטוח שהמרצדס הזאת מתקרבת אליהן?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אותו בחור שאינך זוכר את שמו הוא אלון אסולין שנהג ביונדאי גטס

אלון הוא מקבוצת אוטוויק הפעילה בתחום מסעות הניווט ונוהג ביונדאי טראקאן שם.

בכל מקרה חוץ משלוש הראשונים הוגרלו עוד 2 נהגים מכל קטגוריה ואלון אחד מהם.

אז צר לי אם הוא השתחל לך באמצע משום מקום -אבל זה המצב. פרגן קצת זו פעם ראשונה שלו בינתיים באירוע מסוג זה

*** גילוי נאות- אני אחיו הבוגר של אלון

איציק

פורסם

אם זו פעם ראשונה של אלון אסולין באירוע כזה אז הכבוד כפול ומכופל - ג'ימקאנה זו תחרות שדורשת מומחיות שנרכשת כמעט ורק באימון. אם הוא הצליח להתברג כל כך גבוה בלי הרבה ניסיון בזה, כנראה שיש לו טאצ'...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

מכל קטגוריה הוגרל נהג אחד בלבד. בקטגוריה של עד 1600 סמ"ק גם המקום הרביעי השתתף כי ג'רמי (שניצח בקטגוריה) היה צריך לעזוב.

מעבר לזה, אלון באמת נוהג מצוין, עשינו יחד אימון ב"מסלולים" והוא עשה תוצאות מצוינות (במיוחד בהתחשב שהוא נהג על גטס 1.4 אוטומטית). למרבית הבושה הוא עשה באותו אימון זמן טוב משלי כשנהג ברכב שלי :oops:. לפחות התאוששתי מאז עם זמנים טובים ב-MDC.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

באמת נהניתי - היה מוצלח מאוד.

חדי האוזן (?) שבינינו, יכלו לשמוע את הדוקטור מסנן לאחר הנסיעה על האיביזה: "אם ככה מרגישה המשופרת, אני לא רוצה לחשוב על המקור...". :)

ומשהו לא קשור - באחד הגיליונות באוטו, כתבו על הד"ר שהוא מהנדס מכונות כביסה (?!). האם הוא באמת מהנדס מכונות, או שבעצם מדובר בדימוי (השחוק) למה שמרגיש מי שנוסע איתו?

פורסם
מכל קטגוריה הוגרל נהג אחד בלבד. בקטגוריה של עד 1600 סמ"ק גם המקום הרביעי השתתף כי ג'רמי (שניצח בקטגוריה) היה צריך לעזוב.

.

כנראה שזה היה גם המקום החמישי שזכה לעלות לאלוף האלופים, כי נדמה לי שאחי היה מקום רביעי, והוא נאלץ לעזוב יחד איתי.

ממש חבל שלא יכולתי להשאר עד הסוף. איך פספסתי את הדוגמניות!!

היה באמת ארוע מאורגן היטב. משתפרים בכל פעם, ולדעתי זה ממש מצויין לראות ספונסרים שנכנסים לתמונה.

סדנת ספוילד העמידו קומפרסור למילוי אויר לפני נקודת הזינוק ושני חברה' מילאו אויר לכל נהג לפני העליה למסלול.

חוץ מהגביע זכיתי גם בניקוי מזרקים במקום, מתנת ספוילד. המנוע עכשיו נשמע הרבה יותר חלק בהאצה. תודה!

חבל - היו יכולים לעשות לי את זה לפני המקצה והייתי עושה זמן טוב יותר :-P

לגבי המסלול - אני נהניתי ממנו מאוד. הרבה פעמים הסיבובים פשוט "התלבשו" לי בדיוק כמו שצריך. העברות משקל שהכניסו את האוטו בדיוק למקום הנכון עם מינימום צורך בפעולות היגוי.

חלק מהפעמים קצת עברתי את המגבלות ונאלצתי להלחם יותר מדי עם ההגה לתיקון. במקצה השני שלי סיבוב ה 180 החד התלבש לי כל כך טוב עם זריקת תחת ללא הנדברקס בכניסה שהופתעתי ולא חזרתי לגז מספיק מהר :shock: .

לפחות את הקונוס היחיד שפגעתי בו העפתי עם הזנב ולא עם הפרונט :-D .

וסתם תהייה - אמנם לא יצא לי לנהוג על האיביזה המשופרת, אבל נראה לי די ברור שיש לי יותר סיכוי לנצח באוטו שלי בקטגוריית 1600 מאשר באיביזה בקטגוריית הטורבו, לא?

יאללה, מחכים ל 18/4!

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
וסתם תהייה - אמנם לא יצא לי לנהוג על האיביזה המשופרת, אבל נראה לי די ברור שיש לי יותר סיכוי לנצח באוטו שלי בקטגוריית 1600 מאשר באיביזה בקטגוריית הטורבו, לא?

נשמע הגיוני, אבל מה הקשר? על האיביזה התחרו כולם במקצה "אלוף האלופים" ללא קשר לקטגוריה בה השתתפו.

מסכים איתך לגבי המסלול. אמנם עם פניית ה-270 התמודדתי בצורה יותר איטית, אבל ללא ספק בסלאלום הצפוף אפשר היה לתפוס יופי של סדרת העברות משקל, כמו שעשיתי בגמר, למרות שזה לא הספיק לי מול שלושת הפודיומיסטים.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
אותו בחור שאינך זוכר את שמו הוא אלון אסולין שנהג ביונדאי גטס

אלון הוא מקבוצת אוטוויק הפעילה בתחום מסעות הניווט ונוהג ביונדאי טראקאן שם.

בכל מקרה חוץ משלוש הראשונים הוגרלו עוד 2 נהגים מכל קטגוריה ואלון אחד מהם.

אז צר לי אם הוא השתחל לך באמצע משום מקום -אבל זה המצב. פרגן קצת זו פעם ראשונה שלו בינתיים באירוע מסוג זה

*** גילוי נאות- אני אחיו הבוגר של אלון

איציק

איציק ידידי אין צורך להיפגע ואם תחזור שוב על ההודעות שלי תמצא אך ורק פירגון!

אני רק דורש מקצועיות (בכל זאת 140 ש"ח מכל משתתף) , לכן שאלתי ותהיתי האם אני טועה?..

אני נותן המון ריספקט לנהגים ובטח לאלו שיותר טובים ממני !!

פשוט היה לי מוזר מכיוון שלפי מיטב זכרוני הם אמרו שרק אחד מוגרל!

ג'רמי - לגבי האיביזה , לדעתי הייתי נותן עליה תוצאה מעולה , אני אישית מאוד הורשמתי מנהיגתך והאיביזה הנ"ל הרבה יותר מהירה וזמינת כו מה 106 , היא אוחזת ועושה את העבודה (אני יודע שזה נשמע מופרך ולא הגיוני אבל זה המצב! ) , היא לא מתנהגת כמו ה106 והידוקי פניה לא נעשים בקלות , יותר תת היגוי אבל עדיין היא לא רעה!

אני אישית שיפרתי את הזמן שלי על האיביזה . (אולי בגלל שהצמיגים אצלי ב106 פשוט גמורים לחלוטין :? ).

• תוכן חדש...