Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1 - מידע אודות המעלות והמגרעות של הרכב באופן כללי.

2 - אולי מישהו מכיר את הרכב שאני עומד לרכוש ויספק לי מידע חשוב? - שנת 97 כסופה מנתניה..

3 - אז ככה..

*לרכב יש קצה שילדה

*גלגל מגנזיום אחד חסר (צריך לקנות רביעייה חדשה..)

*אין מערכת סאונד

*טסט לחודש אחד בלבד

*חסר ממיר קטליטי והרכב מונמך - בעיות ברישוי..

*מזגן לא תקין

מצד שני..

*וואלה.. VTR.. לא מוצאים כל יום..

*נראית טוב מאוד בפנים ובחוץ.

*נוסעת סבבה לגמרי

*המחיר - 23.000 ש"ח

ועכשיו.. בהתאם לכתוב.. שתי שאלות:

1 - האם כדאי בכלל?

2 - האם המחיר סביר?

אשמח ואעריך מאוד!! טיעונים לעניין.. תודה, תודה ושוב תודה :smile:

נ.ב. אני יודע.. כבר נכתב כאן על הרכב הזה (אולי אפילו הספציפי)..

אבל אשמח לקבל מידע קונקרטי ומרוכז בכדי שאוכל להסיק מסקנות.

תודה, אורן.

פורסם

ברוך הבא לפורום.

אנחנו היינו שמחים אם היית קורא את הכללים, ובעיקר אם היית מבצע חיפוש.

שים לב שבדף שבו מפורסמת הודעתך נשאלה שאלה על VTR גם כן, יש שם הרבה מידע. תריץ חיפוש תמצא המון מידע (גם על הVTR הספציפית הזו) אם אתה יודע שנכתב על הרכב הזה, למה פתחת שירשור נוסף?!

לגבי המחיר מול הנתונים - נשמע רע. קצה שלדה - OK. (אם כי צריך לבדוק עד כמה חמורה, אבל בוא נגיד שלא) הלאה - 4 ג'אנטים, מזגן לא תקין, טסט לשנה. כל אלו יכולים לעלות לפות 4K ש"ח (ויכולים להגיע גם לפי 2 מזה). מה שאומר 27K ש"ח ה-מ-ו-ן מעל המחירון (בערך 50%), על רכב עם קצה שלדה, בלי מערכת קול כל שהיא. זה לפני שבדקת מתי עשו טיימינג, מתי הטיפול הקרוב, מה מצב הצמיגים, ואיזה עוד בעיות יש לרכב. (לא רשמת גם יד וק"מ).

אם יש לך עוד שאלה כל שהיא (ואחרי שעשית חיפוש) תשאל בשירשור שפתח הבחור השני עם הVTR (אתה מוזמן להעתיק גם את ההודעה זו לשם)

אגב לפי המחירים הללו ה-VTR שלי יד 2 מ-98 עם 87K ק"מ שווה 45.

ננעל.

גיא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...