Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 138
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זו לא אני בתמונה, בטיול הזה אני הצלמת.....

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כל טיול מוטורי הוא הנאה בשבילי:-D

נ.ב

תודה לאסי שהרכיב אותי כל הדרך, וסבל את כל התזוזות על האופנוע כדי להשיג זויות צילום טובות לסרטים ולצילומים.:oops:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נראה טיול מעניין...

מי המליץ על המסלול?

למה הגעת היום לעבודה בזחילה?

:mrgreen::rolleyes:

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

על הטיול המליץ "בוגר סדום ערד בהצטיינות":-D .(ועל כך תודה, הרוכבים מחכים לפגוש אותך בטיול הבא).

והזחילה... נו טוב, לא קל לרכב במהירות גבוהה לאחוז באופנוע מצד אחד ובמצלמה מצד שני.

ל'

פורסם

אני חייב להגיד תודה לצלמת ותודה למדריך :-P

נהנתי. היה סוף הדרך. מחכה כבר לטיול הבא.

ולמדריך יש לי עוד משו קטן לומר: תביא כבר כלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

משיחות שעשיתי אחרי הטיול כולם נהנו. והעיקר העיקר העיקר...שכולם חזרו הביתה בשלום. נתראה בטיול הבא.

פורסם
אני חייב להגיד תודה לצלמת ותודה למדריך :-P

נהנתי. היה סוף הדרך. מחכה כבר לטיול הבא.

ולמדריך יש לי עוד משו קטן לומר: תביא כבר כלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

משיחות שעשיתי אחרי הטיול כולם נהנו. והעיקר העיקר העיקר...שכולם חזרו הביתה בשלום. נתראה בטיול הבא.

איפה התמונות?

אופנוען בהפרעה

פורסם

היה טיול מהמם שהתחיל בלי כיוון והסתיים אחרי כמעט 10. שעות תודה לצלמת שלנו על התמונות. וכל הנהגים היו אחלה ורגועים חחח. נתראה בטיול הבא.

פורסם

נראה טיול מדוגם מאוד, כמו של מועדון מחו"ל.. כבוד!

אני חייב לראות את הסרטון,

אם רואים את כולם נוסעים באותו הזמן זה בטח כמו מקהלה..

7 אופנועים רועמים צורחים.. חחח מת לשמוע את זה.

• תוכן חדש...