Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה תמונות נבחרות מהאירוע:

ל'

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 138
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הודעת השגיאה מגיע כנראה מפני שפג התוקף של הדף.

צרפתי קישור ליו טיוב עם הסרטון:

http://www.youtube.com/watch?v=uCq7W79P5pA

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בפעם הבאה מתוכננת מצלמת וידאו עם קיבולת זיכרון גדולה יותר מאשר מצלמת סטילס.

8)

ל'

פורסם

אני לא מפרסמת תמונות שלא אני צלמתי צריך לבקש אישור מהצלם, או לפחות לתת לו קרדיט.:roll:

ל'

פורסם
אני לא מפרסמת תמונות שלא אני צלמתי צריך לבקש אישור מהצלם, או לפחות לתת לו קרדיט.:roll:

ל'

Credit-cards.jpg

קרדיט לרואד ראנד AKA מיפמיפ :lol:

או בשמו האמיתי דודו.

אופנוען

פורסם

ליטל , מדהים ! אופנועים יפיפיים !

איזה דגם האופנוע הזה ?

כיף לראות שיש דברים כאלה =) אם אפשר פעם הבאה להצטרף :)

אחלה של טיול .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

עיצוב יפה מאוד של פנסים ! מוזר שאני זוכר את ה CBR קצת אחרת .

תודה =)

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

בית ג'וברין 25/1/08

http://www.youtube.com/watch?v=LU05Fc4orrE

GSX R 1000

ZX 6

ל'

11.JPG

12.JPG

13.jpg

14.JPG

פורסם

ה - CBR שחור/אדום זה א. (אם אני זוכר נכון את שמו)

הנינג'ון והג'יקסר ... תענוג . (הם מהפורום ? - את יודעת לאיזה אני מתכוון) .

אבל איך לא הצלחת לתפוס תמונות עם הטיות יותר טובות כמו שכלים כאלה מייצרים עבורך בצורה כה טבעית ?

נ.ב - אפילו כלים של מתחילים יכולים :-P

7578682ii1.jpg

• תוכן חדש...