Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 138
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באסה שלא יכולתי להגיע , דוד שלי לא רצה לבוא וככה נפלה האופציה כי לבד ברכב אני לא יגיע :x

איזה כיף לראות את התמונות שלך ליטל =) .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

שרשור מדהים, ותמונות מדהימות לא פחות.

ליטל,

פני לך יום לצילום איכותי (כפי שאת עושה) לטיולי מפגשישישרון...

ביי אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טיול להרי ירושלים 29/2/08

ככה זה נראה במבט עיניו של המורכב על המושב האחורי של האופנוע במהלך נסיעה.

:)

33338412ra2.jpg

ל'

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא.

אנחנו בחרנו בטיול רגוע לכיוון הרי ירושלים.

:-)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

איזה תמונה מדליקה הראשונה =)

אין לי מושג איך את צילמת את זה ... בהרכבה מאחורה ללא ארגז אין תפיסה כמו שצריך .

מי אם לא כמוך יודע מזה להעביר הילוך במהירות גבוה (הזריקה אחורה וקדימה ) מפחיד =)

אחלה תמונות .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

תודה :)

אכן רכיבה והרכבה על אופנוע ספורט היא קיצונית יותר ויש בה תנוחת רכיבה "מאתגרת".

צילומים בזמן רכיבה על אופנועי ספורט אני נמנעת מלעשות וזאת כדי לא להוציא את המרכיב שלי בזמן רכיבה מאיזון.

אני מרשה לעצמי לצלם כך עם מרכיב שמכיר אותי ואני מכירה את סגנון הרכיבה שלו ולהלן התוצאות.

זה הזמן להודות ל ג. על הרכיבה, נהנתי מכל רגע, יהיה קשה מאוד להוריד את החיוך מהפנים שלי בזמן הקרוב.

8)

תודה רבה ג.

ל'

1.jpg

פורסם

שאני בהרכבה גם עם דוד שלי שאני מורכב על ידו המון אני עדיין לא מרשה לעצמי לעשות כאלה דברים, עד שלמדתי את ההשכבה עם בן זוג זה תלוי בשני האנשים מאוד , כל תנועה קטנה יכולה להפיל .

אני מנסה לחשוב על זה ואין לי מושג איך הצלחת לתפוס את המצלמה תוך כדי השכבה ולצלם תמונה כזאת טובה, קבלי ח"ח =)

תמונה ששווה המון :-D

יעקב

פורסם

אמנות הפניה 6/3/08, מסלול אימונים מרכז הארץ.

img6680largekl8.jpg

ל'

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

סדום ערד 18/4/08

כך זה נראה מהמושב האחורי כשמורכבים על R1

8)

UkYu01yj9e8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

img7521largeux6.jpg

ל'

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

• תוכן חדש...