Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על סמך מה החלטת שדרוש החלפת מנוע, מספר הקילומטר הוא סביר לגיל, ואין להבהל ממספר הקילומטרים ,אם הרכב יד ראשונה , שמור בצורה סבירה, קח אותו למכון בדיקה/ מוסך אמין בעיניך ועם תוצאות סבירות, קנה אותו וסע לשלום, המפתחות בפנים!

**** עריכה: מסכים עם צביקה בכל מילה!

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

רכב 1600 סמ"ק עם 190,000 ק"מ בד"כ אינו נחשב 'גמור', ולדעתי אין טעם להחליף מנוע אלא אם כן ברור שהוא גמור.

אני מכיר לא מעט רכבים שמחזיקים יפה מאוד מעל 300K ק"מ (כולל הBX שלי..).

אני גם מכיר טויוטה קרינה עם 700K (!!!) עם מנוע מקורי וללא פתיחתו.

לא להספיד את הרכב ללא בדיקת מוסך מורשה.

וחוץ מזה לדעתי כמו שאמרו קודמיי החכמים ממני...; גם המכלולים האחרים צריכים בדיקה ויותר סביר שאחד מהם או יותר מצריך טיפול/ החלפה ולא המנוע.

בריאות לכולם!

פורסם
אני הייתי הולך על החלפת מנוע,הקילומטרז סביר יחסית לגיל , פחות מ25,000 קמ לשנה, אם כי החלפת המנוע מוקדמת מדי, ומעידה על הזנחה, או פגם ביצור ,, מי יודע?!

בכל מקרה אם מחיר המנוע מגולם במחיר , אז העסקה כדאית לדעתי!

בברכה

צביקה

צביקה, אני חושב שיש פה אי הבנה - הבחור נבהל מה-190000 ק"מ שעשה הרכב וחושב שצריך להחליף מנוע. להבנתי הרכב במצב נסיעה טוב ולא צריך שום החלפת מנוע.

לדעתי אל לך להבהל פשוט עוד לא ראית איך נוסעת ההונדה אקורד של אחד השכנים שלי עם 450000 ק"מ על המנוע המקורי. שכן אחר נוסע על סיוויק 91 שמתקרבת לקו ה-300000 ק"מ בלי בעיות מיוחדות.

לסיכום: אל תתן לקילומטראז' להפחיד אותך, בדוק את הרכב בצורה עניינית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מסכים עם קודמיי.

למה להחליף מנוע לפני שהוא מת?

ברגע שיהיו איתו בעיות תחליף, או אל תחליף - פשוט תעשה אוברול.

מנועים יפניים שטופלו יפה יחזיקו מאות אלפי קילומטרים.

מה שכן אני ממליץ לך לעשות זה יישור קו. או נשארו בצד כמה אלפים, טיפול גדול ונאות לא יוכל לגרוע.

אתה יודע מתי הוחלף טיימינג? אולי הקלאץ' בסוף ימיו? שווה לבדוק את זה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...