Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה לעבור טסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה ב 19 לחודש נגמר לי הטסט ואני צריך המלצות שלכם איפה לעבור טסט. באוטו יש פילטר פתוח, פילטר נשם, אגזוז לחץ ואין ממיר. אני דואג שלא יעשו לי בעיות בגלל זה. אני מרמת גן. מחכה לתגובות שלכם בה"פ. תודה מראש למגיבים!

Ford Focus 1.6 2002

פורסם

אלא אם כן יש לך קומבינות מאוד רציניות במכון טסטים (ולפי השאלה שלך אני מבין שאין לך), אז צפה לציון נכשל או לפחות לבעיות מסויימות... בייחוד בנוגע לקטליטי שהסרת.

אני מאמין שיכולים להכשיל על עניין התרכובת גזים (בגלל מחסור בקטליטי)... אבל זה גם קצת עניין של מזל.

לגבי שאר המרכיבים... אני לא בטוח אם הם חוקיים כולם, אבל אני מציע לחכות לעוד תגובות של אנשים עם נסיון עצמי בנושא.

בברכה!

יונתן.

פורסם

לך למ.מ.מ.

שם בטוח לא יעשו בעיות.

(עד כאן היינו בנימת צחוק)

אז ככה:

על פילטר פתוח אני לא מאמין שיגידו משהו, במקרה הכי גרוע קח מברג ותוציא אותו.

על האגזוז ? תלוי בכמות הרעש.

על הממיר ? תלוי בזיהום.

מכל מכוני הטסטים שביקרתי בהם עד היום, מכון אלן בחולון היו ממש בסדר (אני לא יודע אם בגלל שהם מכירים אותי או שסתם זה ככה)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...