Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואני צריך לתת גז כדיי "להעיר" אותו עלי לציין שהרכב עבר ישור קו רציני

הוא בבעלותי כשבועיים...בנוסף המצבר ברכב הוחלף לפני 4 חודש בערך

ועוד דבר..מתי שבאתי לקחת את הרכב מהמוסך אמר לי בעל המוסך שעלי לחזור לאחר 500 ק"מ לכיוון שסתומים חוזר ולבדיקה כללית...

הרכב הוא עם הזרקה..נאמר לי בפורום השני "פי אס איי" שזה יכול להיות מנוע הצעדים...איפה הוא נמצא ואיך אני יכול להיות בטוח שזאת הבעיה..ובכלל אם זה לא קריטי ואני יכול למשוך את הטיפול בבעיה עד שאני אגיע למוסך שזה בעוד 300 ק"מ שזה יהיה בעוד כחודש אני מניח...אולי פחות...

מה לדעתכם הבעיה יכולה להיות..????

פורסם

הלוואי והכל היה פשוט כמו "הבעיה במנוע צעדים, איפה אני מוצא אחד כזה בשקל תשעים?".

קודם כל, לגבי כיוון השסתומים והחזרה אחרי 500 קילומטר - האם בוצע ראש מנוע לרכב?

לגבי תקלת ההזרקה - השאלה אם אפשר לדחות את הטיפול או לא תלויה רק בך. סביר להניח שהרכב לא ינזק משמעותית מנסיעה עם בעיה כזאת, אבל ההפסד העיקרי הוא של הכיס שלך, בבלאי גדול יותר לרכב, תצרוכת דלק גבוהה מהממוצע ובאסה גדולה להניע את הרכב בבוקר.

אני לא ממליץ להחליף "על עיוור" מנוע צעדים, בטח שלא ב205 עם ההזרקה החד-נקודתית. עשיתי כבר תואר ראשון במדעי ההזרקה הזאת, ותן לי לפשט את הדברים עבורך - גש לבעל מקצוע טוב, ישר והגון שיפתור לך את הבעיה, אחד שמומחה למערכות הזרקה ולא עובד בזה "על הדרך".

ואם צריך המלצות - תקבל בכיף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אז ככה הבעיה עולה רק בבקרים ואחרי שאני מוסיף גז ומריץ את המנוע טיפה היא נעלמת

לגבי הראש הוחלף פקונג ראש וזהו וגם בוצע כיוון שסתומים ונאמר לי להגיע שוב כדי לעשות כיוון מחדש אחריי 500 ק"מ.

וכן הייתי רוצה לקבל המלצות למוסכים טובים שיכולים לעזור לי בבעיה...

אני מנהריה אז אני לא יודע אם יש כאן אנשים שמכירים מוסכים טובים באיזור..

לגבי המוסך שעשיתי בו את הישור קו אני לא חושב שהוא ממש מתמחה בבעיה הזאת הוא מוגדר בכל אופן כ"מוסך מכונאות כללית.."

ערב טוב!

ותודה!

פורסם

שניה לפני שאני כותב לך את ההמלצה, קח אוויר ותקרא את השורה הבאה:

יש סיכוי יותר מסביר שתיקון כזה יעלה לך יותר מאלפייה. תכין את מנהל הבנק.

ועכשיו, הנה החדשות הטובות :smile:

בחיפה יש את הסדנא של דני זומרשטיין, מצת אור. הוא כבר מכיר את מערכת ההזרקה של ה205 מכל החורים, ואני בטוח שהוא יוכל לעזור לך לפתור את הבעיה לשביעות רצונך.

פרטים נוספים כאן: http://www.matsat.starwebz.com/

פורסם

אני לא הייתי מאשים את המנוע צעדים.

אני לא יודע איך זה בפיז'ו 205,אבל אם יש הזרקה חד נקודתית אני הייתי מאשים את הצ'וק האוטומטי,ואם יש לך הזרקה רב נקודתית צריך לחבר את הרכב לסקנר ולבדוק למה אין העשרת תערובת דלק בהתנעה קרה.

ד"א אם לוקח לרכב זמן להגיע לטמפ' עבודה,בדוק שיש לך תרמוסטט ואם אין תשתדל לשים אחד כמה שיותר מהר.

פורסם
אני לא הייתי מאשים את המנוע צעדים.

אני לא יודע איך זה בפיז'ו 205,אבל אם יש הזרקה חד נקודתית אני הייתי מאשים את הצ'וק האוטומטי,

צ'וק זה מושג שנעלם יחד עם הקרבורטור.

ב205 החד-נקודתית יש חישן טמפרטורה שיושב בתוך ראש ההזרקה, וכשמחשב הרכב מזהה בעזרתו שהרכב קר הוא פשוט מתעלם מנתוני הלמדה שמגיעים מחיישן החמצן ומעשיר את התערובת. זה לא מתבצע בצורה מכנית כמו בצ'וק של פעם.

פורסם

אגב עוד שאלה....חשמלאי בעל נסיון שעובד במוסך מורשה של פיג'ו יכול\אמור לעלות על הבעיה או שזה לא קשור בתחום עיסוקו??

פורסם

האם התקלה היתה גם לפני שתיקנו ראש מנוע, כלומר ,לפני שהכנסת את הרכב למוסך, או רק אחרי שהוצאת אותו?

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני לא יודע את האמת..כי ישר אחרי שקניתי את הרכב הכנסתי אותו למוסך.

אבל אני חושב שזה היה גם לפני...

מה לדעתכם הבעיה??

והאם באמת בדיקה ע"י סורק התקלות תתן תשובה חד משמעית??

פורסם
האם התקלה היתה גם לפני שתיקנו ראש מנוע, כלומר ,לפני שהכנסת את הרכב למוסך, או רק אחרי שהוצאת אותו?

בברכה

דני

שלום.

רק רציתי לראות מתי מישהוא יתחיל לשאול את השאלות הנכונות!!!

כמו שדני אמר!!!

ואחרי זה ממשכים :-) .

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

סורק התקלות והתקשורת בדגם מנוע זה בעל מידע מועט יחסית,

יש לזכור כי לעיתים רישום תקלה ככל שנרשמת כזו, היא אכן התקלה, אך לפעמים זוהי תוצאה של תקלה אחרת, ולעיתים זוהי תקלה קיימת, אך לא זו שאתה מרגיש אותה ומתלונן עליה, כי אם אחרת, בקיצור, הכל פתוח, הכל אפשרי.

למי שמכיר, המערכת "בת טיפול".

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...