Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שאלה קצרה

היכן יציאת היי-פאוור ברכב מאזדה 3 ?? שמעתי שיש יציאה שכזאת .

נמצא מאחורי מערכת ה HU המובנת או במקום אחר ברכב ?

פורסם

אין יציאה מובנית כזו....כלומר, אם הכוונה שלך היא לפלאג שיתחבר למערכת המקורית ומשם למגבר, תשכח מזה.

את היציאות של הרמקולים אתה צריך לזהות לבד (או ע"י מתקין, כי אני כבר לא זוכר מהם הצבעים שם) ומשם לקחת אותם לכניסת ה HIGH POWER במגבר.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

תודה.

שאלה נוספת - מעניין לשמוע את דעתכם

הציעו לי הצעה שכזאת , אני מכיר מישהו שמוכן להחליף לי את ה CD במכשיר המובנה של הרכב לכונן DVD שגם יתמוך ב MP3 ובנוסף יכין לי 2 זוגות יציאה של RCA + כניסת זוג RCA .

על ה DVD אני שולט באמצעות שלט , המסך של המזגן ממשיך לעבוד אבל אני לא יראה חיווי מהכונן DVD שהוכנס, כך שאני לא יכול לראות שירים שאני שומע אם אני רוצה אני יכול לחבר מסך בנפרד למערכת (יש יציאה למסך מהכונן DVD שהוא יתקין לי במערכת).

התקנת הכונן DVD במכשיר תעלה לי 1200 ש"ח והתקנת היציאות וכניסות RCA תעלה 700 ש"ח

יש לציין שכאשר אני יחזיר את הרכב (ליסינג) אני יוכל לפרק את הכונן DVD זה רק חיבורים מכאנים ולא הלחמות (פתיחת ברגים של היחידה המובנת והוצאת ה DVD והכנסת ה CD המקורי) ולגבי היציאות אין מה לעשות חוזר עם המערכת (לא ניתן לפירוק).

מה דעתכם ? יש לציין שהכל נראה נורמלי חיצונית פשוט אין שינויים.

פורסם
היי שאלה קצרה

היכן יציאת היי-פאוור ברכב מאזדה 3 ?? שמעתי שיש יציאה שכזאת .

נמצא מאחורי מערכת ה HU המובנת או במקום אחר ברכב ?

שמעתי שאמורה להיות קופסא כשמפרקים את פלטת הרצפה הצרה של הדלת של הנוסע ליד הנהג.

אני כבר "נפלתי" עם ההתקנה במאזדה3 אצלי כשהמתקין פשוט חתך את החוטים בכניסה לרדיו המקורי.

בקשר לmodification של הRCA והdvd - שים לב שרצו ממך בסביבות 2000 שקל שזה מחיר של pioneer7550 וגם מתאם ל1DIN שייכנס לך במקום הרדיו המקורי. כך תקבל רמה הרבה יותר גבוהה של איכות סאונד באותו מחיר וגם MP3 וקרוס אובר פנימי.

אם אתה בקטע של DVD ומסך - לך על זה כמו שצריך עם מכשיר DVD איכותי (אם אתה נוסע ברכב ליסינג אני מתאר לעצמי שאין לך בעיה להשקיע 7-8K).

בהצלחה.

פורסם

איכות הצליל של הרדיו דיסק המקורי של מאזדה 3 היא על הפנים.

אם תחבר לה DVD קורא MP3, עם שליטה על טילי שיוט וקוצץ מלפפונים דיגיטאלי - האיכות עדיין תשאר חרא...

אני מצטרף להמלצה של הבחור מעלי - תחליף (אפילו!) לפיוניר...

כל הציוד למכירה!

Clarion | Morel | JL Audio | Helix | Custom Crossovers | Custom Silver RCAs

<< FF

• תוכן חדש...