Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם.

אתמול בדיוק יצאתי מהמוסך, אחרי שתיקנתי בעיה בצינורות וואקום.

בדיוק חבר שלי, גם עם STI הגיע ושאלתי אותו אם לא אכפת לו לצאת שניה לבדוק אם הטיפול עזר.

בשביל לא לסכן את עצמנו ואת המשתמשים בכביש, נתנו למכוניות מקדימה להאיץ ואז בדקנו. מצאנו כביש עם שתי נתיבים וגדר הפרדה.

אכן, הטיפול עזר, האוטו חזר להיות כמו שהוא אמור להיות, רק בעיה אחת...היה איזה קרציה עם איביזה שכל הזמן הציק לנו, ובסוף עקף מהשוליים, אידיוט.

כן כן, לא לא.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
.

קיבלתי קריז, אני גם ככה נוהג כבר איזה שעה אני גמור מעייפות ורוצה להגיע הבייתה! עיצבנו אותי, החלטתי לחתוך אותם, אז ירדתי קצת לשוליים הימניים וחתכתי אותם, נבהלו ונכנסו במעקה בטיחות בגלל זה... לצערי זה לא קרה.

* כן כן, אני יודע שעשיתי משהו טיפשי, אין צורך להתחיל להטיף מוסר.

למה לא להטיף? היית מחכה דקה בשקט ולא מסכן אותך ואותם. זה שהם מפג*ים הופך אותך לגם כזה?

ולשאלתך על רכבי ספורט, בתור בעלים של אימפרזה GT, קשה להתאפק ולא ללחוץ כשאפשר.

STI 2004

פורסם

אימפרזה GT: לא לוחצים- לא מאיצים.

אין מה לעשות. אם לא תביא את המנוע ל-4000 טורים לא תרגיש שיש לך מנוע טורבו.

זו הסיבה שאני מחליף את הטורבינה של ה-GT לזו של טראנו טורבו-דיזל (מישהו אמר מנוע גמיש...?).

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם
אימפרזה GT: לא לוחצים- לא מאיצים.

אין מה לעשות. אם לא תביא את המנוע ל-4000 טורים לא תרגיש שיש לך מנוע טורבו.

זו הסיבה שאני מחליף את הטורבינה של ה-GT לזו של טראנו טורבו-דיזל (מישהו אמר מנוע גמיש...?).

תקרא את ההודעה שלי שוב - כשאפשר.

אני לא מצדיק שום התפרעות או בדיקות יכולת על כביש עמוס.

נ.ב- באימפרזה GT הטורבו נכנס ב2800.(סטנדרטית)

STI 2004

פורסם

אותי דווקא מעצבנים נהגי הג'יפים שנוסעים על אי תנועה, יורדים לשוליים ואפילו נגד כיוון התנועה, או חונים על מדרכות.

תמיד יש לי רגשות מעורבים , על זה שאין לי RPG...

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

חס וחלילה, לא טענתי שאתה מעודד התנהגות כזאת.

ובקשר לטורבו של ה-GT (ויש לי ברכב אחד כזה): נכון שהוא נכנס בסביבות ה-2800, אבל הכוח מורגש משמעותית בסביבות ה-3500-4000 ומעלה. יופי של מנוע, אולם מפתה למשוך טורים, כי מתחת לזה התאוצה, מה לעשות, לא מדהימה (ויתכן שזו הסיבה לצריכת הדלק ההיסטרית של האימפרזות).

בדיזלים, וגם בטורבו של סאאב, וולוו ופולקסווגן שיא המומנט מופיע כבר ב-1800-2000 טורים. גם אם ההספק המירבי נמוך יותר, עדיין המנועים האלה גמישים יותר (טוב, הדיזלים "מתים" מעל 4000 טורים חוץ מהמנועים המודרניים של מרצדס ובמוו), אבל במכוניות כמו הסאאב 9000 טורבו אפשר לנסוע רוב הזמן בהילוך חמישי...

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

טוב, שיא מומנט שמופיע ב 1800-2000 טורים זה טורבו פיצי. בדיזל זה נסלח כי כמו שאמרת, המנועים מתים מעל 4000. במנועי בנזין טורבו כזה יפיק רק חום בסל"ד גבוה וימיס לך את האינטרקולר (במקרה הטוב) :)

רוצה מומנט לכל אורך הדרך (כמעט) - לך על VATN.

פורסם

איזה טורבו זה?

פורסם
לפותח הת'רד, אני מאחל לך שבפעם הבאה שתפגוש בהם ... תהיה ברכב שמסוגל להיצמד אליהם כשהם בשיא התחרות .. ואז להבהב באורות כדי שיבינו שהם מפריעים לך ... :)

ליאור

שמישהו ייגש לשם עם וולקן 'משופרת' במנוע אחר...וילמד אותם משהו..

ככה הוא יהפוך להיות בדיוק כמוהם-

לא נלחמים באש עם אש.

דווקא לפעמים כן עושים את זה...תקרא קצת על שריפות ותבין למה.

בריאות לכולם!

פורסם

חבל באמת שיש כאלה ששמים ז** בלי לחשוב פעמיים ומתחילים במרוצים באמצע הכביש המהיר. אנשים כאלה הם רק סטטיסטיקה שמחכה לקרות, או רוצחים פוטנציאלים לכל דבר. אם מישהו רוצה להשתגע עם רכב הספורט שלו בבקשה, חניה ריקה, מנחת נטוש או כל מקום כזה יהיה מתאים, חוץ מהכביש המהיר.

פורסם
למה לא להטיף? היית מחכה דקה בשקט ולא מסכן אותך ואותם. זה שהם מפג*ים הופך אותך לגם כזה?

ולשאלתך על רכבי ספורט, בתור בעלים של אימפרזה GT, קשה להתאפק ולא ללחוץ כשאפשר.

לא יעזור לך להטיף לי, אני יודע שיצאתי דביל, אבל זה לא יכנס טוב יותר למוח אם תטיף לי, תאמין לי.

בכל מקרה כמו שאמרת, שאפשר אז לוחצים, אבל לא בכביש עמוס עם תנועה שאתה חוסם.

nosmaning, אתה לא מצחיק.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

nosmaning, אתה לא מצחיק.

לא מנסה להצחיק.

זה לא מצב שהם עושים בכוונה לסכן את עצמם, אין לאנשים מקום מסודר לעשות כאלה דברים.

זה לא שהם מנסים לחסוך 50 שקל ולעלות על מסלול, אין. פשוט אין.

תגיד תודה שהוא חתך אותך על 190 ושב בשקט.

חבל באמת שיש כאלה ששמים ז** בלי לחשוב פעמיים ומתחילים במרוצים באמצע הכביש המהיר. אנשים כאלה הם רק סטטיסטיקה שמחכה לקרות, או רוצחים פוטנציאלים לכל דבר. אם מישהו רוצה להשתגע עם רכב הספורט שלו בבקשה, חניה ריקה, מנחת נטוש או כל מקום כזה יהיה מתאים, חוץ מהכביש המהיר.

די לחיות בסרט.

כל פעם שאני ירצה לנסוע מעל 100 קמ"ש אני צריך לנסוע למנחת נטוש?

כולם פתאום שומרי חוק.

איזה יופי! היום בלילה אני לא נועל את האוטו...

כן כן, לא לא.

פורסם
לא מנסה להצחיק.

זה לא מצב שהם עושים בכוונה לסכן את עצמם, אין לאנשים מקום מסודר לעשות כאלה דברים.

זה לא שהם מנסים לחסוך 50 שקל ולעלות על מסלול, אין. פשוט אין.

תגיד תודה שהוא חתך אותך על 190 ושב בשקט.

צודק, אני באמת צריך להגיד תודה, באמת תודה שהוא מרשה לי לעלות על הכביש עם הרכב הנחות שלי.

באמת תודה שהוא מרשה לי לנסוע במסלול תחרות שלו שנקרא כביש 40.

אתה גם צודק לגמרי, זה שאין מסלול שבו הוא יכול לפרוק את זעמו ולנסוע איך שבא לו אז אומר שמותר לו לעשות מה שבזין שלו בכביש... צודק לגמרי.

תודה רבה שלימדת אותי גורו !

אני חוזר ואומר, זה לא מעניין אותי שהם מסכנים את עצמם, מצידי (אמן) שיכנסו במעקה בטיחות, זה שהם מסכנים אותי "טיפ טיפה" מפריע לי.

די לחיות בסרט.

כל פעם שאני ירצה לנסוע מעל 100 קמ"ש אני צריך לנסוע למנחת נטוש?

כולם פתאום שומרי חוק.

איזה יופי! היום בלילה אני לא נועל את האוטו...

אף אחד פה לא מתחסד ואומר שהוא נוסע בידיוק 90, והמהירות פה היא לא העיניין המדובר! העיניין הוא שהם חסמו שני נתיבים כי בא להם עכשיו לעשות לחיצות ולראות למי יש יותר גדול.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...