Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה לגבי הקליאו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לי היום רנו קליאו שנת 2000 אוטומט מנוע 1400 ממגרש מכוניות ...האוטו יד ראשונה

רציתי לשאול מה דעתכם על האמינות של הרכב כי זה חשוב לי הבנתי שיש בעיה עם הגיר האוטומט שלו זה נכון ? האם הוא יסחוב לי עם מזגן יש לו כח ? ומבחינת אחזקה אשמח גם לקבל פרטים כמו אחזקת דלק וטיפולים

והאם כדאי בכלל להתקרב למגרשי מכוניות או להתרחק מהם!

תודה

פורסם

האוטו נוח מאוד, זריז ונחמד.

כמו שציינת מדובר בגיר אוטומטי עדין מידי עם בינה מלאכותית שגורמת לעינינים להסתבך.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

אז הקליאו לא מומלצת בגירסה האוטומטית שלה ?

על מה כן היית ממליץ באותו סגנון פחות או יותר אבל עם פחות בעיות ?

פורסם

כן אבל הבעיה שבמנוע 1000 לא רק שהיא לא הכי סוחבת אבל גם במזג האוויר הישראלי המזגן לא יתפקד טוב.

ושמעתי שלקליאו בכללי יש בעיית גיר זה נכון?

פורסם

אם אתה יכול לקנות ידני אז אין בעיה.

לנו יש קליאו 2002 ידנית עם 63 אלף קילומטר~ והדבר היחידי שהוחלף חוץ מטיפולים תקופתיים זאת גומיה של ציריה.

אגב, עוד דבר חשוב היא מאוד חסכונית

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...