Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו, למה כולם יורדים על הסאונד של מערכות פיוניר?

באמת שומעים את זה באוזן? או שרק מומחים בתחום המערכות יבדילו...?

חוזר לדו"ג... :wave2:

פורסם

ויש כאלה שאוהבים דווקא אותו.

חוץ מזה לא יורדים עליו,

המכשירים כמו בחורות, נותנות דברים מסויימים ומרגיזות באחרים, ובקטעים מסויימים הם/ן דבילים/יות

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מי אמר לך ת'שטויות האלה למכשירים של פיוניר יש סאונד מצויין !

אולי הרכיבים שמסביב המכשיר לא מספיק איכותיים אז בגלל זה אתה שומע חלש לא מדוייק ולא איכותי

:idea::arrow:

Jagermeister Herbal Liqueur

worldest storng beverage

8)

פורסם

ספציפית המכשירים של פיוניר מצויינים. הרמקולים זה כבר סיפור אחר...

פורסם

בהשוואה אולי לאלפיין וקלריון הסאונד של פיוניר פחות טוב, אבל ברמת העיקרון לפיוניר יש מכשירים טובים

וגם משתלמים מבחינה כלכלית...

פורסם

בתור אחד שיש לו אלפיין ופיונר ובעבר גם היה לי פנסוניק וסוני. בהחלט ניתן להגיד כי פיונר נותן איכות אבל כמובן אני לא יכול להשוות אותו לאלפיין חוץ מפרמטר הנוחות למשתמש שבו הפיונר לוקח.

פורסם

איזו מין השוואה זאת?

השוואה עושים כשיש חפיפה במחיר. ז"א, פיוניר/אלפיין זה מול זה באותו טווח מחיר, איך נשמע, ומה נותן מבחינת פיצ'רים.

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

כן audio fell צודק!

לדוגמא מה נותן יותר איכות הפיונר הזה:http://autos-sound.net/shop/?p=productMore&iProduct=38

או האלפיין הזה:http://autos-sound.net/shop/?p=productMore&iProduct=201

פורסם

לגבי HU של פיוניר - דווקא חברה טובה, אפילו טובה מאוד - המערכות היקרות שלהן לא נופלות באיכות הצליל מרוב החברות המתחרות.

כשאתה מרגיש הבדל בצליל זה בדרך כלל יתבטא ברמקולים, בין רמקולים של יצרן אחד למשנהו ובין סדרה אחת לאחרת אתה תרגיש הבדלים, לפעמים רציניים.

הרמקולים של פיוניר - לא הייתי משחק איתם פינג פונג בתור מטקות!!! פשוט בלתי נסבל! אין להם מיד, הטוויטר צורח - הדבר היחידי שטוב אצלם זה הבאס וגם הוא לא מדוייק ומרוח.

הסאבים שלהם טובים, אפילו טובים מאוד לSPL אבל אי אפשר לדעתי לייחס אותם לתחום הSQ.

המגברים שלהם ומערכות הראש להם בניגוד לעלבון שכתבתי למעלה - דווקא מעלים לי חיוך על הפרצוף

למכשירים של פיוניר לפחות לסדרות מסויימות יש מחלה אם היציאה של המגברים ואם המגעים של הפאנלים. אבל אני לא יודע ממש איזה סדרות ואיזה דגמים - זה משהו שאני מכיר מ"פה לאוזן" ויצא לי פעמיים לראות את זה קורה במציאות.

היה לי HU פיוניר ודווקא מאוד אהבתי אותו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כולם באמת אומרים שעדיף פאנלים אחרים רק לא פיוניר וכשהייתי במפגש נוכחתי לגלות ש-90% מאנשים שהיו שם משתמשים בפאנלים של פיוניר

אני אישית התנסיתי פיוניר אהבתי את איכות הצליל שלהם

אבל עכשיו השתדרגתי לג'יי וי סי חדשה מיובאת והאיכות צליל השתפרה לי ככה שאני לא יודע אם הפיוניר טובים או לא.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

פיוניר נותן ביחס למחיר תוצאה טובה. והרבה פונקציות.

אבל מבחינת האיכותי ללא יחס למחיר. יש חברות עם ציוד יותר איכותי. נקמיצי. אלפיין. קלריון. דנון.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
פיוניר נותן ביחס למחיר תוצאה טובה. והרבה פונקציות.

אבל מבחינת האיכותי ללא יחס למחיר. יש חברות עם ציוד יותר איכותי. נקמיצי. אלפיין. קלריון. דנון.

נקמיצ' אם דנון שתי חברות שונות לעומת קלריון ו אלפיין.

נקמיצ' אם דנון כמה שפחות תשומת לב לעיצוב פנימי וחיצוני בלי ציורים (גרפיקה) בלי קרוסים אלקרוניים תצוגה גדולה אם הרבה אור וכו' כמה שפחות פונקציות ואלקטרוניקה! חושבים כמה שיותר לכיוון הצליל מדויק (קרוב למציאותי)

קלריון ו אלפיין הרבה תצוגה הרבה אפשרויות עובדים על שוק צעיר יותר גם עובדים על סאונד אבל לא נישאר להם הרבה תקציב לזה.

בקשר לפיונייר חברה שעובד עוד יותר לקהל הפשוט כדי להביא לאנשים כמה שיותר בפחות כסף אבל כמו שאתם מבינים זה בילתי אפשרי בגלל זה המכשירים סבירים עד טובים! אבל יש גם דגם הדגל שנחשב למכשיר ברמה גבוה כמו P9! שעולה כמובן הרבה כסף ב אזור 1K $ בחוץ.

דעה שלי!

• תוכן חדש...