Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משחק הטירה הנאצית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן אני משחק במשחק הישן הזה,

כן הגעתי לסוף נגד הגוש חרא הגדול הזה ששולח רוחות שמורידים לי כוח ואני לא יודע מה לעשות :cry::cry::cry:

מהרגע שעומדים מולו יש 10 שניות עד שמחזירים את הנשמה לבורא עולם,ואין,פשוט אין דרך להרוג אותו עם נשק חם,אולי נשק גרעיני אבל אין במשחק :cry::cry: .

יש למישהו עצה.

MITSUBISHI GALANT SPORT

פורסם

1. לחיצה בו זמנית על המקשים MLI נותנת לך את כל הנשקים כולל רפואה (במשחק הישן).

2. לפי מה שאתה מתאר (הרוחות) נראה לי שאתה דווקא מדבר על הוולפינשטיין החדש שיצא לפני כשנתיים. אה...ואני לאו דווקא בטוח שאתה הגעתה לסוף שכן יש שלב אחד בדרך שבו יש איזה מפלץ ענק ששולח רוחות כמו שאמרת....

עכשיו אני צריך לדעת על איזה שלב בידיוק אתה מדבר אחרת אם זה לא השלב הנכון אני סתם אהרוס לך את המשחק. תן עוד פרטים. (האם זה ברחבה בצורת מלבן שבקצה אחד יש מעין כנסיה ושאתה מתחיל את השלב במעין בור שאתה עולה מהצד לרחבה הזו?).

פורסם

בטירה הנאצית המיתולוגית, הגרסא הישנה, אני חושב שהבנאדם האחרון שאתה והורג שם זה היטלר עצמו...

הוא התחלה בתוך מין חליפה כזו של רובוט ואז הוא יוצא ממנה ואז אתה הורג אותו.

Life is a ciggerate, smoke to the end

פורסם

ראשית כל אתה חייב שיהיה לך את הנשק החשמלי הזה, רק ככה תוכל להילחם נגדו. בתור התחלה תנסה קודם להלחם נגד השלדים בנפרד, תתקדם טיפה מעבר לפינה ככה שיקלטו אותך ומיד תרוץ חזרה לעבר החדר הראשון (כדי להמלט מהרוחות) בנתיים השלדים יבואו, לכן תהיה מוכן לקצור אותם. לאחר מכן תחליף לאותו נשק חשמלי ותן ריצה החוצה לעבר הרחבה, עליך לשמור מרחק מהיצור וכל הזמן להמשיך לנוע במעגלים, תוך כדי ירי ללא הפסקה, הנשק הזה יורה זרמים של חשמל שמתפצלים לכמה זרמים שגם תופסים את שאר השלדים שממשיכים להגיע (שדרך אגב אתה יכול להתחמק מהם בקלות ולהתמקד רק ביצור) לאחר זמן מה אתה תשים לב שהוא מתחיל להאט וגם לצלוע - אך גם הנשק שלך נגמר, לכן עבור למכונת היריה ותתחיל לקצור אותו, בד בבד אתה יכול להמשיך עם אותם שלדים, כי כעת אותו יצור כבר לא מהיר מספיק כדי לפגוע בך.

חשוב לזכור, שמור כל הזמן מרחק מהיצור (יש לו נטייה לפתוח בריצות אמוק ולנגוח אותך) והשאר בתנועה מעגלית.

בהצלחה.

:wink:

פורסם
1. לחיצה בו זמנית על המקשים MLI נותנת לך את כל הנשקים כולל רפואה (במשחק הישן).

2. לפי מה שאתה מתאר (הרוחות) נראה לי שאתה דווקא מדבר על הוולפינשטיין החדש שיצא לפני כשנתיים. אה...ואני לאו דווקא בטוח שאתה הגעתה לסוף שכן יש שלב אחד בדרך שבו יש איזה מפלץ ענק ששולח רוחות כמו שאמרת....

עכשיו אני צריך לדעת על איזה שלב בידיוק אתה מדבר אחרת אם זה לא השלב הנכון אני סתם אהרוס לך את המשחק. תן עוד פרטים. (האם זה ברחבה בצורת מלבן שבקצה אחד יש מעין כנסיה ושאתה מתחיל את השלב במעין בור שאתה עולה מהצד לרחבה הזו?).

אחי את זה עברתי אתה מדבר על הגורילה השחורה, הרגתי אותו כבר.( בשלב השני אם אני לא טועה)

אני עכשיו בשלב 7 פרק 3 ואני צריך להרוג את "הינרייך" המפלצת זה שהאישה יצרה ואחר כך הוא שורף אותה. זה השלב האחרון של המשחק או לפחות אחד לפני האחרון ( אולי האחרון זה ההלוויה שלו :lol: ).

מה לעשות.....

MITSUBISHI GALANT SPORT

פורסם
ראשית כל אתה חייב שיהיה לך את הנשק החשמלי הזה, רק ככה תוכל להילחם נגדו. בתור התחלה תנסה קודם להלחם נגד השלדים בנפרד, תתקדם טיפה מעבר לפינה ככה שיקלטו אותך ומיד תרוץ חזרה לעבר החדר הראשון (כדי להמלט מהרוחות) בנתיים השלדים יבואו, לכן תהיה מוכן לקצור אותם. לאחר מכן תחליף לאותו נשק חשמלי ותן ריצה החוצה לעבר הרחבה, עליך לשמור מרחק מהיצור וכל הזמן להמשיך לנוע במעגלים, תוך כדי ירי ללא הפסקה, הנשק הזה יורה זרמים של חשמל שמתפצלים לכמה זרמים שגם תופסים את שאר השלדים שממשיכים להגיע (שדרך אגב אתה יכול להתחמק מהם בקלות ולהתמקד רק ביצור) לאחר זמן מה אתה תשים לב שהוא מתחיל להאט וגם לצלוע - אך גם הנשק שלך נגמר, לכן עבור למכונת היריה ותתחיל לקצור אותו, בד בבד אתה יכול להמשיך עם אותם שלדים, כי כעת אותו יצור כבר לא מהיר מספיק כדי לפגוע בך.

חשוב לזכור, שמור כל הזמן מרחק מהיצור (יש לו נטייה לפתוח בריצות אמוק ולנגוח אותך) והשאר בתנועה מעגלית.

בהצלחה. :wink:

תחזיק לי אצבעות אני יוצא למסע הרג :twisted:

נ.ב ( מ****ק מי שהמציא את השלב הזה )

MITSUBISHI GALANT SPORT

פורסם

די כבר אני לא מצליח.

נמאס לייייייייייייייייייייייייייייי.

:bigcry:

איך עוברים את השלב הזה :?:?

MITSUBISHI GALANT SPORT

פורסם

תשכח מהזומבים הקטנים שמסביבו כי הם לא ממש מזיקים אלא אם הם קרובים אליך. בגדול תשתמש במה שיש לך כנגד היינריך. אם תהרוג את היינריך כל הזומבים גם ימותו. השיטה שאני הכי אוהב זה בהתחלה לרוץ ישר לרחבה לא קרוב מידי (למרחק של טווח פגיעה שלך בהם) להשתמש בחשמל בעיקר כנגד הקטנים ושגם יפגע מעט בהיינריך (חשוב לא להמשיך להשתמש עד שיגמר פשוט להגיע למצב שבכמה השניות הראשונות היינריך עומד לבד או כמעט לבד ושהוא מעט המום מהחשמל) אז ישר לעבור לבזוקה על היינריך (שבדרך כלל צריכים להיות יחסית קרובים אליו אחרת אתה לא תפגע בו ב100% וזה חבל כי זה די אפקטיבי) ומשם להשתמש נגדו ברובה הצלפים האוטו' במצב שבלי כוונת הצלפים בשביל שתוכל לראות מה קורה מסביבך (שכחתי את שמו של הרובה אבל אני מניח שאתה יודע למה אני מתכוון) וכך תוכל גם לשמור מרחק מהיינריך או להשתמש בוולקן ולקצור ת'בן זונה (שז"א להיות יחסית קרוב, המינוס הוא שהוולקן מתחמם ואתה יכול להתקע כך שעדיף לקצור ולהמתין שניה שוב ושוב כך שאתה לא תתקע). העיקר זה לכוון לראש שכן אז הוא ימות מהר יותר. בכל פעם שהוא מכה בחרב ברצפה זה מקרב אותך אליו, אז לזוז אחורה אפילו עם שיפט מהר ברגע שאתה מתקרב אליו עקב מכת החרב שלו. חשוב שלא להישאר סטטי (אכן צריך ללכת/לרוץ בסיבובים גם בזמן שאתה יורה אם אתה יכול). בכל פעם שאתה פוגע בו אתה מעכב אותו מלבצע פעולה (זימון שדים או להכות בחרב ולקרב אותך אליו כך שהוא יוכל לפגוע בך).

מקווה שזה מספיק מפורט ויעזור לך.

נ.ב.

1. ככל שאתה פוגע בו יותר כך הוא נהיה איטי יותר ואז גם קל לפגוע בו.

2. אל תחזור לחדר (בייחוד לא כל פעם, כלומר להגיח, לירות ולהיסתתר) כפי שמישהו יעץ לך לפני. בסופו של דבר לאט לאט כל החבורה העליזה מתקדמת לכיוונך/לקראתך ואתה תתקע במצב שגבך אל הקיר ואין לך לאן לברוח....

3. אין ממש סיבה להילחם מול הזומבים, הם שם רק בשביל שתבזבז את נשקך ובשביל ליצור להיינריך הזדמנויות לפגוע בך. תירה בהם רק אם מישהו מהם קרוב מידי אליך ומסכן אותך באופן ממשי (מה גם שלחלק מהם יש מגינים אז לפעמים הכדורים מנתרים בחזרה אליך....), בגדול אני כמעט לא מגיע למצבים שאני צריך לירות בהם ואני מאמין שגם אתה יכול להגיע למצב שאתה פשוט תתעלם מהם ותתרכז בהיינריך וזאת מבלי להיפגע מהם (או לפחות להגיע למצב שבו הם בקושי פוגעים בך, אחרי שאתה הורג את היינריך זה גם ככה לא משנה כמה חיים יש לך....)

פורסם

:multi::multi:

תודה מצמץ אני הולך להילחם שוב :lol::lol::lol:

אבל רגע אין לי בזוקה :bigcry:

אני אנסה את מה שאמרת עם נשקים אחרים :snipersm:

MITSUBISHI GALANT SPORT

פורסם
:multi::multi:

תודה מצמץ אני הולך להילחם שוב :lol::lol::lol:

אבל רגע אין לי בזוקה :bigcry:

אני אנסה את מה שאמרת עם נשקים אחרים :snipersm:

אז בהתחלה קצת חשמל ואח"כ כשהיינריך המום אחרי החשמל לקצור בוולקן איזו מחסנית ואח"כ לברוח ומרחוק לירות בצלפים האוטו' כך שאתה מוריד לו כח וגורם לו להיות איטי וכשנגמרים לך הכדורים לחזור קרוב אליו (אפשר עם קצת חשמל בשביל לפנות מעט את הדרך) ואז לקצור אותו שוב בוולקן וכשהוולקן יגמר אז להשתמש במקלעים הרגילים וכך הלאה....כמובן שצריך להמשיך לרוץ....ואין סיבה שתיתקל בזומבים.

נקווה שתצליח.

נ.ב.

1.שים לב שיש לך באחד מהצדדים (שכחתי איזה) כמה ארגזים שמאחורים יש ערכת עזרה ראשונה כך שבדרך כשאתה אץ לך מסביב אם תוכל תעבור שם.

2. הסיבה של למה לא להמשיך ולגמור את החשמל על ההתחלה זה בגלל שאע"פ שזה פוגע בזומבים זה לא ממש מפריע להיינריך והוא מסוגל באותו הזמן לשלוח עליך שדים/רוחות רפאים או איך שתקרא להם ואתה נמצא ממש לידו.....

פורסם

אני בעבודה עכשיו :?

ככה שאני מתכוון לקצור אותו בערב :snipersm:

דרך אגב, יש לחבר שלי צ'יט אבל אני לא רוצה להשתמש בו כי זה לא כיף :lol:

אני אדווח לך אם הרגתי אותו :lol:

או שהוא הרג אותי :oops:

MITSUBISHI GALANT SPORT

• תוכן חדש...