Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חנן כעיקרון אני לא רוצה לבוא אם עוד טרקטורון והוא יעביר לי כבלים אני רוצה לקחת מצבר 12 וולט כמו של הטרקטורונים החשמליים האלה הנטענים לקחת מצבר כזה ולחבר יש אפשרות?

פורסם
כן' date=' רק תשים לב למה שאתה עושה. לחלק מהכלים החשמליים האלה יש מצברים של שישה וולט, ולפעמים הם משיגים את ה12 וולט ע"י חיבור טורי של שני מצברים 6 וולט. אסור לך להתבלבל![/quote']כן אני יודע חנן יש לי שני מצברים של 6 וולט אני רוצה לעשות בינהם חיבור טורי ואז יהיה לי מצבר 12 וולט ואז לחבר לטרקטורון אפשרי?
פורסם
לא. יש ערוץ הודעות פרטיות או אימייל.
אוקיי את הניסוי להניע את הטרקטורון אני יעשה בשעה 4 אני לא רוצה לעשות רעש לשכנים.
פורסם
12345

תקשיב חמוד, כל המנועי 400 של פולאריס מהשנים האלה הם 2 פעימות והם אותו מנוע, לא דיברתי על מנועים אחרים.

אל תנסה להתחכם ואל תנסה להיות חכם.

שימוש במיכל השמן היעודי בטרקטורון משנת 94 מסוכן, ואם אתה רוצה להשתמש בו, אתה מוזמן, לא ממש מטריד אותי, אני אישית לא השתמשתי בו, העדפתי לערבב את הבנזין ולנסוע בשקט. הכבל גז מתפצל לשני חוטים, אחד אחראי לשמן, אם הוא מפסיק לעבוד, לא נכנס שמן, אז למה להסתכן?

פורסם

אוקיי אנשים אז קבלו עדכונים הצלחתי לשחרר את החוט ניסתי לשחק איתו קצת והוא הסתדר הקטע עם המצבר שניסתי להניע אם כבלים ממש לא הלך אז הנעתי אם המשיכת חוט שהעליתי אותו על הטנדר והלכתי לשטח שבו הסתובבתי באתי למשוך מהמשיכת חוט והוא נתקע הוא לא זז באתי אם הטנדר חיברתי כבלים והנעתי מהסטארטר החשמלי הניע בנגיעה קטנה על הכפתור נסעתי בשטח טיילתי ולקראת הסוף אחרי שכיבתי את המנוע והיתי ליד הטנדר באתי למשוך בחוט שוב והופ החוט נקרע! מחר אני חוזר למוסך לתקן את כל הבעיות אני צריך להחליף בולמים צריך להחליף ברקסים הברקסים גמורים צריך להחליף אגזוז יש לי בו חור צריך להחליף מגיני בוץ הם בכלל לא טובים בשטח ומצבר להחליף

פורסם
תקשיב חמוד, כל המנועי 400 של פולאריס מהשנים האלה הם 2 פעימות והם אותו מנוע, לא דיברתי על מנועים אחרים.

אל תנסה להתחכם ואל תנסה להיות חכם.

שימוש במיכל השמן היעודי בטרקטורון משנת 94 מסוכן, ואם אתה רוצה להשתמש בו, אתה מוזמן, לא ממש מטריד אותי, אני אישית לא השתמשתי בו, העדפתי לערבב את הבנזין ולנסוע בשקט. הכבל גז מתפצל לשני חוטים, אחד אחראי לשמן, אם הוא מפסיק לעבוד, לא נכנס שמן, אז למה להסתכן?

לא חלקתי עליך בנק' זו.

הממ...

אולי כי כך תכננו אותו לעבוד?!

אני אישית כן השתמשתי בו. ולא הייתה שום בעיה עם זה במהלך ה12 שנים שהוא נוסע.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

אוקיי עדכונים:

אתמול הטרקטורון חזר מהמוסך,החליפו לי בולמים,ברקסים קדמיים,סידרו את הסטארטר הידני,ואני החלפתי מצבר הטרקטורון מניע בנגיעה אחת אם הסטארטר החשמלי בגלל ששמתי מצבר חדש

בקיצור יש לי עוד שאלה במוסך לא הספיקו להרכיב לי שעון חום אני רוצה להרכיב לבד אני יקנה שעון חום איך אני מחבר אותו ולאן?

פורסם

אוקיי עכשיו תורי לכתוב עדכון כי באמת נמאס לי לקרוא את ההודעות שלך בשרשור הזה שאין בהן אפילו סימן פיסוק אחד כדי להפריד בין משפט למשפט תדע לך שזה ממש מעצבן לקרוא הודעות שכתובות ככה אז הנה יש לי טיפ קטן בשבילך פעם הבאה תכתוב עם סימני פיסוק את ההודעות שלך אתה יודע הדברים הסטנדרטיים כמו פסיקים איפה שצריך ונקודות בסוף משפט תוך כדי שאתה יורד שורה להבא אני לא אצטרך לסגור לך את השרשור בגלל זה אגב אם המצב יימשך בשיטה הזו אני ככל הנראה אעביר אותך למעקב אתה יכול לקרוא את השרשור ששמר פתח בזמנו לגבי המעקב זה לא איזה עונש זה סתם כדי לשמור על רמת הודעות נורמלית אבל מה שקורה זה שכל פעם שאתה כותב הודעה היא צריכה לעבור אישור מנהל לפני שהיא מתפרסמת לפעמים זה לוקח למנהלים קצת זמן להגיע להודעה שלך ולאשר אותה ולפעמים יש מנהלים כמוני לדוגמא שבודקים את ההודעות ומתי שאני רואה הודעה בלי שום סימני פיסוק אני פשוט מוחק אותה אז קח לתשומת לבך להבא שיהיה המשך סופ"ש נעים מוטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...