טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,147 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
לאחר הפירוק הגדול הקודם ,החלטתי להתעלל בגוויה שוב (או ,בלשון אופטימית יותר ,לתקן את האוטו) ,והדש בורד נבחר כקורבן הפעם. היו שתי בעיות- א. אין תאורת לוח שעונים,אוורור,שעון וכו' (ב-BX הכל קשור ועל הסוויץ' ,לא על האורות). ב. ספידומטר משתגע , מראה את המהירויות 30,70,115 בלבד ,בלי קשר למהירות הנסיעה (חושב שהוא ממל"ז במתנ"א ).כמו כן הדש מרעיש בטירוף בזמן הנסיעה מכיוון הספידומטר. פתחתי , הפעם החלטתי ללכת על פירוק הגה , למרות שכבר מצאתי קומבינה להוציא דש בלי ההגה. אם כבר פירקנו ,למה שלא נבדוק מה קורה עם החוטים בצמה הזאת?ובצמה ההיא?ורגע מה החוט הזה? והפיוז? ולא זכור לי שהיו פה ממסרים, והנה עוד חוט... בקיצור , כל המתקינים החארות האלה עשו לי סלט שלם מכל מערכת החשמל…
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מידי פעם בקאדט השנייה (לא הGLS) לפעמים בהצמדה של הדוושה היא נתפסת ולא משתחררת איך אני יכול לגרום לה לא להתפס ? אם זה עוזר הדם אופל קאדט 88 1.6 S אוטו'
הודעה אחרונה מאת מושיקו הנהג, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
הרכב שלי (פיז'ו 405) עבר כ-203000 ק"מ, שנת 90 - קרבורטור אמרת שבק"מ כזה הטיפול בעזרת התוסף עלול לקרב את המנוע לקיצו 1. האם מומלץ לי לנסות את הטיפול או שאני לוקח סיכון? 2. מצאתי את התוסף באוטו דיפו אשדוד במחיר 84 ש"ח, זה מחיר הגיוני? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 2 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יש לי חבר שנכשל בטסט של הרכב היום (פיגו' 106 XS ) בטופס של הטסט רשום תפוח סרן ציר מרכזי פגום . מה זה לעזאזל ? תודה
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני צריך להחליף שמן מנוע בונטו (גולף סדאן). יש למכונית את המנוע 1.6 ה"משופר" עם 100 כ"ס שעוד נמכר כיום בגולף ובבורה. אני לא יודע איזה שמן לקנות, אני לא מוצא את הספר רכב ובחוברת טיפולים לא מוזכר סוג השמן המומלץ למנוע זה. מישהו יודע ויכול לעזור? שאלה שניה: דיי נמאס לי מאוטו-דיפו ומוצריהם. מישהו מכיר חנות אחרת באיזור חיפה, קריות, יקנעם וכו' שאוכל לקנות בה אביזרים לרכב - שמנים, פילטרים וכו'? עומר.
הודעה אחרונה מאת WebWizard, -
בעיית צ'נג'ר 1 2
מאת SubaMan-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
יש לי באוטו רדיו טייפ עם צנגר פיוניר 6 דיסקים. הרדיו עובד רגיל, הטייפ מן הסתם תקין....... אבל כשאני מעביר לצ'נג'ר אני מקבל הודעת שגיאה 11E יש למישהו כוון?????????????
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
מה הדרך הטובה ביותר לנקות את מד זרימת האוויר? יש לי בעיה בסיבובי סרק כאשר המזגן לא פועל וניתוק תקע החשמל של ה-MAF פותר את הבעיה, כך שכנראה הוא הגורם. חלל ה-MAF עצמו נקי יחסית ושני חוטי הלהט מעט מלוכלכים. במה עדיף לנקות את החוטים, ספריי קרב' או חומר לניקוי מגעים? מותר לרסס ישירות על החוטים או שהם עדינים מדי? עם מה למרוח/לנגב, מברשת צבע דקה תתאים או שיש המלצה אחרת? בתודה מראש, שי
הודעה אחרונה מאת שי, -
ירדתי לה!!
מאת Adabbbbbb- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
הגעתי ללמטה.. היה חם, וקצת מסריח.. סוף סוף יצא לי להרים את האיביזה על הליפט.. קצת ריחרחת שם (בזמן שה"אגזוזן" סתם לה חור שמאוד הציק לי בתקופה האחרונה ) הסתכלתי על הברקסים וראיתי שבין הדיסקים יש חתיחת ספוג או מה שזה לא יהיה (משהו מפלסטיק) שממש היה יבש ומתפורר.. מישהו אולי יכול לפענח על איזה חלק מדובר? ואם זה נשמע רציני?.. הוסיף ואכתוב שהברקסים מדי פעם שורקים.......... ההם זהו להיום.. (תקווו... )
הודעה אחרונה מאת Taliko, -
אזעקות ואימובלייזר
מאת Guest Anonymous- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
איפה אני יכול למצוא חיווטים לאזעקות של SerpIStar ואימובלייזר Scorpio? תודה!
הודעה אחרונה מאת ariel:-), -
ידית הילוכים
מאת אייל- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בהמשך לשאלתו של אביעד בנוגע לידיות הילוכים מצורף קישור הכולל מדריך מצולם להחלפת ידית הילוכים שפרסמתי ב YNET בזמנו. http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-889-280-1733844,00.html
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 4 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
בנוגע לשאלה הקודמת שלי השגתי אצל אנטון מחיר של כ-50 שקל לצמיג פחות ממקומות אחרים (שעשו הנחה מיוחדת מכיוון שאבי מכיר אחד מהם) ולכן כנראה אני אצמג את הרכב אצלו ועכשיו לשאלה, על איזה מכון כיוון פרונטים אתם ממליצים? טיפול אחרון שלי לפני כשנה היה אצל האחים רוט (מישהו מכיר/ממליץ??) תודה מראש
הודעה אחרונה מאת יובל, -
בלמים סיאט
מאת Guest Anonymous- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
בנסיעה היום שבלמתי את הרכב הדוושת בלם ירדה כמעט עד לרצפה הרכב מודל 2001 מה יכולה להיות הסיבה?שמן לא חסר בדקתי
הודעה אחרונה מאת David, -
חידה!!!!!!!!
מאת SubaMan-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מי מזהה איזה מנוע זה???
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אני לא מצליח להשיג שמן סינטטי 40-5 ולא שמן גיר 90-75! איפה יש חנות באזור השרון/מרכז שבה אפשר לקנות את השמנים הללו
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
כבר מזה כמה חודשים, בירידה ממחלפים - ללא גז, אני שומע את הציריה הימנית שלי נוקשת קלות...אבל ממש קלות. כמובן שלא מדובר במשהו בטיחותי שצריך לטוס מייד למוסך ולהחליף - אז משכתי את זה. את הציריה השמאלית החלפתי מייד כשקניתי את האוטו. גם אז - וגם עכשיו, הציריות מעולם לא עשו רעשים בפניות פרסה חדות עם פול גז. במוסך לא האמינו לי עד שהראתי להם בעצמי איך הציריה מרעישה. מוזר... בד"כ הרעשים מתחילים בסיבובים חדים (או פרסה) עם גז...לא אצלי, אצלי זה תמיד חייב להיות מיוחד עם הזמן (לפי כמה חודשים טובים) נזכרת הציריה הימנית להראות אותות מצוקה: לאחר נסיעה רברס ותחילת נסיעה קדימה, נשמעה נקישה מצד ימין. ידעתי שהציריה כבר נותנת את אותותיה ומיד פתחתי את הגומיות של הציריה, רכשתי גריז גופר…
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי אז ככה, כל מעבר שלי על פסי האטה, בור (יש יותר מדי בורות פה..), מסתיימת בהתרסקות כזאת של הרכב... שמעתי שזה ככה הבולמים של פג'ו ?? השאלה שלי.. איך אפשר לעשות שזה יהיה יותר "רך" .. שלא יהיו כאלו התרסקויות.. שמעתי כבר כמה פעמים שממליצים על בולמי קוני צהובים.. הם טובים ? מה זה האפשרות הזאת בהם שהם מתכווננים ? זה אומר שאפשר לשנות את דרגת הקושי בהם? אשמח לשמוע המלצות, בעצם הכל.. (וגם מחירים) דרך אגב, שמחליפים בולמים, מחליפים גם את הקפיצים עליהם נכון? כל זה נקרא מתלים? תודה!
-
אולי מישהו מכיר?
מאת אייל-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
זהו מגבר נעילת החלונות בפולו שלי. הבעיה דומה לבעיה של CEYAL. חלון ימני בלבד עולה בהפעלת האזעקה. השאלה אם מישהו מכיר את המגבר הנ"ל ויודע איפה מוכרים כזה. חדי העין יבחינו שיש אחריות עד אוקטובר ... שאלה נוספת : האם מישהו יודע איך המגבר עובד בעצם? אני מניח שהוא מקבל פקודה מהאזעקה ומפעיל את הממסרים. אבל זה דיי בכלליות.
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
פחחות רכב
מאת Guest Anonymous- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היכן מומלץ לעשות עבודת פחחות למרצדס תודה
הודעה אחרונה מאת Oshri, -
ברשותי רכב חדש (בן 4 חודשים) עם גיר ידני. מההתחלה נשמעה סוג של שריקה מכיוון הגיר במהלך נסיעה. הדבר אושר גם ע"י הבוחן הראשי של היבואן. בבדיקת רכב היבואן נשמעה השריקה - אך חזקה הרבה פחות. לאחר הרבת תכתובות, החליט היבואן להחליף הגיר, כשהוא אומר שהוא בטוח שהדבר לא יעלים את הרעש. מה דעתכם. האם כדאי? האם החלפת הגיר יכולה להסב נזק לרכב? מה צריך לבדוק לפני ואחרי ההחלפה? תודה
הודעה אחרונה מאת איצו, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ברכב שקניתי הייתה מותקנת אנטנה חשמלית התקנתי בעצמי רדיו טייפ יש כפתור מיוחד שאמור לשלוט באנטנה החשמלית כאשר אני מנסה להפעיל אותו האנטנה אינה עולה למישהו יש עצה מה לעשות תודה מראש
הודעה אחרונה מאת שמר, -
שרייד 97
מאת Guest Anonymous-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום הייתי מעוניין להתייעץ איתכם בקשר לרעדיות שחוזרות ברכבי שרייד 97 1300 אוטומט 77K ק"מ. לאחרונה אך לא תמיד לקראת האטה ועצירה מוחלטת מתחיל הרכב לרעוד כאילו עוד שניה והוא נכבה אך לאחר כמה שניות והתחלת נסיעה הרעידות מפסיקות בחלק מן המקרים כאשר זה קורה מד הטורים גם כן רועד הכוונה רק למחט לא לטורים.מבקש את עזרתכם ישראל
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום לכולם !! הגעתי לשלב שבו כבר די נחוץ להחליף את השמן מנוע בAX שלי ויש לי בעיה קטנה .... קניתי את כל המצרכים : 1.פילטר שמן מקורי +אטם חדש לבורג -49ש"ח 1.2 גלון שמן של STP + שני תוספי שמן של STP מתנה !(אני יודע שזה לא הכי הכי אבל זה מה שהכיס מאפשר.... ) 3.תוסף שהומלץ לי עליו בחום ע"י מכונאי BG RF-7 -60 ש"ח 4.מפתח לפילטר שמן (אני בספק אם אני יצליח לפתוח אותו ביד ) עכשיו יש רק בעיה אחת .... הגישה לחלק התחתון של הרכב הוא לא הכי נוח ...... למישהו יש ניסיון אם הבעיה ויודע איך לפתור אותה ?? אני צריך תשובות דחוף !! את העבודה אני מתכנן למחר , בבקשה המלצות ! דוד.[/b]
-
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
נפתח במשוואה קטנה שעליתי עליה: מכונית נפלאה = מכונית שכמה תקלות מעצבנות שלא יקרו לך, עדיין תאהב אותה יותר מאת החברה שלך. ועכשיו לתקלה הנוכחית: חזרתי היום מביקור אצל ידידה שגרה לא רחוק מאריאל (רק בצד הנכון של הקו) והחלטתי להשתמש בחוצה. על החוצה עצמו לא נסעתי מהר (לא מעל 130, נגיד) אבל פעם-פעמיים האצתי לכיוון 160 (מ', או כך סיפר לי מי שהיה באוטו עם חבר של מי שעשה באמת...). יותר לכיוון 160 התחילו רעידות מן ההגה, הבנתי את הרמז וחזרתי ל-130. יצויין כי ב-130 הכל בסיידר גמור. החשד שמשהו לא בסדר (שעדיין נמצא בגדר חשד) עלה אצלי דווקא בבית, בחנייה. כשהחניתי את סוזנה נשמעו קולות מכיוון מנגנון ההגה לאחר סיבוב ההגה. קולות שנשמעים קצת כמו שחרור אוויר, אבל לא בדיוק. הרעש …
הודעה אחרונה מאת DanyG, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ראתי וולקן מאוד נחמדה ואטרקטיבית אבל.......!!!!! יש בעיה ב-abs (הנורית דולקת) ובממיר ובנוסף יש צורך להחליף אתאחד המייסבים מהגלגל האחורי (יש חריקות מיכיוונו בזמן סיבוב). היות וכבר מאוחר וכול המוסכים סגורים. האם יש למישהו מושג כמה יכול לעלות לתקן את הדברים הללו. עוד לא לקחתי את הרכב לבדיקה. - מה אתם אומרים לקחת לבדיקה או לוותר האם משתלם, במידה ובעל הרכב מוריד ממחירו את עלות התיקונים - לקנות את הרכב. (מדובר בוולקן שנת 93, יד שניה עם 136,000 ק"מ שלפני חודשיים החליפו לה קלאץ' ועשו ראש מנוע. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש לי חלונות שמליים באוטו שמחוברים לאזעקה גם חלון של זה שיושב ליד הנהג יורד ועולה יותר לאט מכולם ובנעילה שלא הוא עולה עד חצי ניתקע ואז לחיצה פולה של פתיחה וסירה והוא עולה עד הסוף איך אפשרי לסדר זאת?
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
מחר, יום ב', סוף סוף אני מגיע לפרוייקט הבא שלי - בתקווה ששום דבר אחר לא ישבש לי אותו... מדובר בפרוייקט קצר יחסית (כמה שעות), מאתגר, לא משהו מכאני אלא יותר חשמלי....אחד הדברים שאני מאוד אוהב לעשות (חשמל רכב). הפרוייקט כמובן יצולם, איך לא, במצלמה דיגיטלית (כמו שכל התמונות שלי צולמו עד היום) של חבר טוב לעבודה. היום, בהפתעה, קניתי את זה... מחר בבוקר אני צריך להרים טלפון לחבר שלי ב 7 בבוקר שיביא את המצלמה הדיגיטלית שלו. כבר אין לי סבלנות להתחיל לפרק את האוטו לחתיכת , להשחיל חוטים, לחבר, לכוון ולכייל... את המברגה שמתי בטעינה כבר לפנות ערב ויש הכל מוכן ! ביצעתי בדיקה בבית לוודא שהכל עובד כמו שצריך לפני ההרכבה - והכל תקין. אם הכל ילך בצורה תקינה - מחר בלילה …
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
OK ראיתי עוד סוד שנת 83, (זאת שברחוב בן גוריון) אכן סובלת מבעיית חלודה קשה, אך מצב מכני נראה סביר. רציתי לדעת איך אפשר לטפל בחלודה שנמצאת במכסה המנוע ומתחת לשטיחים? זפת אולי? איפה אני יכול להשיג דלת באגאז' אחורית???? האם זה אפשרי בכלל? המוכר טוען שאלתרנטור חדש לרכב הזה יעלה לי 140 ש"ח נראה לי שזאת הגזמה פראית למדי..? אני באמת חייב את עזרתכם בקשר לחלודה.. זה מה שמרתיע אותי מלקנות את הרכב הנ"ל.. באמת תודה מראש. OZA
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
איציק איציק שעל הקיר.. כל כמה זמן מומלץ להחליף שמן בגיר ? האם סינטטי או פזגיר ?
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום כולם ברשותי אזעקה לרכב מסוג קוברה. השלט גם מחובר לנעילה המרכזית ולחלונות החשמל. הבעיה שלי היא שחלון אחד לא עולה בזמן שמפעילים את האזעקה. (החלון עולה בהפעלה מהמתג ברכב כך שאין בעיה בחלון עצמו אלא באזעקה.) בחנות אביזרי רכב אמרו לי בלי לבדוק - שצריך להחליף את הפקד לכ 4 החלונות. היתכן?איך אפשר לדעת? והאם יש דרך לתקן. שאלה שניה. האם אפשר להוסיף לאזעקה עוד קומפוננטים? כרגע - האזעקה מופעלת רק בזמן של פתיחת דלת או מכסה תא המנוע. הבנתי שיש גם גלאי נפח ונגיעה כמו גם גלאי שמתריע כשמישהו עומד קרוב מידיי. אפשר? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
שלום התאורה במכונית שלי בלוח השעונים מאוד מאוד חלשה.. נראה לי שרק נורה אחת עובדת.. (בכלל יש יותר??) והיא מאירה ממש חלש.. אני רואה על הפנים את הספידומטר, את השעון בצד שמאל אני רואה חלש מאוד, ואת מה שבצד ימין כמעט אפלה מוחלטת... מה צריך להחליף? אני יכול לעשות את זה לבד? עוד משהו.. שהתאורה תקינה.. היא אמורה להאיר מקדימה על השעונים נכון? אפשר לסדר שזה יהיה מאחורי השעונים ? כמו למשל שרואים את התאורה כשמפעילים אורות אז הסימן האור מאחוריו (מאחורי השעון עצמו, התאורה מכיוון האחורה כלפי קדימה..) , אפשר שיהיה ככה כל הדש בורד? יש לי עוד שאלונת.. השעון הזה שיש בצד שמאל.. אפשרי להחליף אותו במד סל"ד ? כמה דבר כזה אמור לעלות אם בכלל ? וזה יראה כאילו זה מקורי או שזה יראה כמו…
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
-
מי מחובר 54 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 223 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- מחכה
- GTאי
- yd b-4
- שלמה 30
- Avia
- פינדר
- שביט
- tan tan
- yaakov M
- Markm4
- fatboy1340
- Ido12