ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,564 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
טוב הכותרת אומרת בערך הכל,הגיע הזמן להפטר מהסוויפט ( האמינה אך משעממת ועשויה מקרטון ) ולהתקדם למשהו קצת יותר מעניין הדרישות הם: 1) התנהגות כביש טובה ( במידת האפשר ) 2) ידני 3) אמין 4) לא חייב להיות סדאן אבל לקראת התרחבות המשפחה בקרוב דרוש תא מטען בגודל סביר. 5) רכב בטיחותי ( מבחני ריסוק ) התקציב הוא כאמור כ 40K עם התגמשות של עד 50K במידת הצורך. הרכב גם אמור לעבור כ 30K ק"מ בשנה ולא לגרום לפשיטת רגל לאחזקה. האופציות שכרגע נראות לי הן פורד פוקוס ורנו מגאן , יש לכם עוד רעיונות ?
הודעה אחרונה מאת Niv A_Renamed, -
-
פורד אסקורת 1994-6 (CLX) או סקודה פיליסיה 1996-98 אני מחפס ,אוטו לא יקר , אמין , וזול לתיחזוק ושלא אוכל הרבה דלק
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 7.2 אלף צפיות
אנחנו קונים רכב חדש ומתלבטים בין הסוזוקי סוויפט לליאנה, מה אתם חושבים עליהם ואיזה רכב נחשב יותר טוב בסה"כ? ומבחינת דלק, אמינות ויופי לפי דעתכם? את הסוויפט כשהוא הכי מאובזר אנחנו מקבלים ב105 אלף ואת הליאנה 4דלתות ב110 אלף חוץ מזה אם יש לכם משהו יותר טוב להציע באותו טווח מחירים גם טוב. תודה!!!
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 10 אלף צפיות
למי שמכיר את הרכב יכול לתת לי קצת פרטים עליו מחפש אמינות החזקה ובעיקר מקום לעגלת תינוק בקיצור האם הוא מתאים לדרישות רכב משפחתי אמין?
הודעה אחרונה מאת Evilized, -
-
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום חבר שלי מעוניין לקנות רכב הוא נהג חדש יחסית, בעל חצי שנה רישיון ובינתיים נוהג במאזדה 6 של ההורים.... הבחור בעל מבנה גוף גדול, והוא מחפש אותו שיהיה לו נוח ...... יש לו תקציב של 40K ש"ח, ללא ביטחים וכ'ו...רק רכב הוא חשב על המכוניות הבאות: פולקסוואגן פאסאט 98-99 מנוע 1800 רנו קליאו B שנת 2001 פיג'ו 206 99 עם תכנס בתקציב פולקסוואגן פולו וולוו S40 שנת 98 אמרתי לו שילך על הפאסאט, כי היא גדולה ומרווחת, וגם אמינה ובעלת איכות גבוהה ביחס למכוניות הנ"ל..... הדגש הוא על אוטו גדול שיתן קצת כוח שצריך.... תודה מראש ניב
הודעה אחרונה מאת beresford, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אחרי אין סוף חיפושים אני חוש שמצאתי הרכב שנת 85 מנוע 1800 הזרקה ! הגה כוח נעילה מרכזית סאן רוף חשמלי מקורי מגנז אורגינלי כולל גלגל רזרבי ואוטומט יד רביעית עבר 190000 במצב מעולה שכמותו לא ראיתי גם חיצונית וגם פנימית. מה שנשאר זה לקחת אותה לחבר שלי המוסכניק שיעביר ביקורת מכאנית ואם היא תעבור אז בעזרת השם היא תהיה שלי !!! רציתי לקבל פרטים לגבי הרכב: התנהגות כביש, בטיחות, צריכת דלק, כוחות סוס, וכו ... אה ושכחתי איזה E הוא או M אין לי מושג !!! תודה ענקית מראש !!!
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
כלומר הבן מתגייס בימים אלה ממש, והרכב ישמש אותו בסופי שבוע ובלילות מידי פעם. ובינתיים האבא יסע עם הרכב נסיעה בין עירונית מהרצליה לת"א על בסיס יומי. דרישות של האבא- אמינות! אמינות! ושוב אמינות,שנה 97 ומעלה. צריכת דלק שפויה.רכב עם שוק. דרישות של הבן- אורינטציה ספורטיבית כלשהי. מרכב האצ'בק. גיר ידני.חלונות חשמל.נעילה מרכזית. האם יש דרך כלשהי שאיזה מכונית תתפשר ביניהם? התקציב הוא 20K לא כולל טיפול ראשוני. וביטוחים.
הודעה אחרונה מאת AlonBar, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם! מצאתי פיאט פונטו ספייס 2001 S60 ולקחתי אותה היום לבדיקה. הרכב נראה כמו חדש מבפנים 85000 יד שנייה (2 הידיים פרטיות). עבר טסט היום לפני הבדיקת קנייה. זקוק לעזרתכם בפיענוח תוצאות הבדיקה (להפריד את העיקר מהטפל) וכמה זה יעלה לי לעשות יישור קו, כלומר כמה להוריד (הבעלים רוצה 35000 - אלף מתחת למחירון בגלל תיקוני צבע שיש לעשות). 1. בלאי פנימי במנוע, שריפת שמן, נזילות שמן, רעש מערכת תזמון ושסתומים, רעשים פנימיים במנוע, דליפות לחץ, תושבות מנוע, קורוזיה ונזילה מצינורות, אביזרי קרור ומשאבת מים, לתקן ולנקות מערכת קירור, תיפקוד מערכת דלק והצתה לקוי. 2. נקישה בהגה, חופשים במתלה, תיקון וכיוון ציר קידמי ואחורי. 3. תיקון תאונה לאורך צד ימין וכיפוף בעמוד הקדמי …
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- 23 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
רכב שייסע נורמלי לא כמו עגלה,חסכוני ושיראה טוב מה עם איביזה ראיתי המחירים של 94-96 לא ממש יקרים בסביבות 12 -13 לא? עדיף מאווווווווד אוטומטי פשוט אני רוצה משו טיפה יותר נורמלי מהדייהטסו סיריון 1000 של אמא
הודעה אחרונה מאת Stusik, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, מצאתי פולו קלאסיק שנת 97 למכירה שעומדת בדרישות שלי לקניית רכב אבל יש לי שתי בעיות. אחת: אין לרכב ספר טיפולים...האם זה נורא כל כך? שתיים: לפולו קלאסיק יש שתי מנועי 1600 אחד עם 75 כ"ס ואחד עם 100 כ"ס. בעל הרכב לא יודע איזה מנוע יש לפולו שלו...יש סימנים כלשהם שאני יכול לזהות את סוג המנוע של האוטו? כמובן שאני ישמח לדעת אם לרכב יש מחלות ידועות כלשהן וממה עלי להיזהר ברכישת הרכב הזה. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
זקוק לעזרתכם
מאת royb123- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אני מחפש רכב חדש,קטן אוט' לאבא שלי שישמש בעיקר לנסיעות עירוניות ומדי פעם בנעירוניות.התקציב כ-100K ההתלבטות היא סיריון,סוויפט החדשה,איגניס ופונטו החדשה. היום ביצעתי נסיעות מבחן בסוויפט ובסיריון. התרשמנו נורא לטובה מהסוויפט ,מבפנים נוחה,מרווחת והנסיעה חלקה ומהנה. הסיריון גם הייתה נוחה ומרווחת, למרות שמבחוץ היא נראית כמו קופסאת גפרורים,אבל בתאוצה המנוע קצת הרעיש. הנסיעות היו בתוך העיר כך שאני לא יודע איך הם מגיבות בנסיעה בינעירונית. כרגע הכיוון הוא הסוויפט למרות שהיא חדשה ולא מצאתי מספיק חוות דעת עליה. אשמח לחוות דעת מבעלי נסיון על רכבים אלו, וגם על הפונטו החדשה(גם מבחינת ירידת ערך ואמינות, מאחר שהבנתי שהן לא הכי אמינות)שאלך לראות שבוע הבא. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
יאריס&סיריון
מאת royb123- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ערב טוב,אני מעוניין לקנות רכב יפני קטן אוטומט רציתי לדעת מה ההבדלים בין שני הרכבים שנת 2006/7, מבחינת נוחות, נפח תא מטען,נפח פנימי ונוחות נסיעה בעיר ומחוץ לעיר. האם יש הצדקה שיאריס חדשה עולה ב20 אלף שקל יותר מסיריון חדשה? מבחינת מראה ראשוני הנפח נראה זהה. תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת royb123, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 15.8 אלף צפיות
אני מקבל רכב מהעבודה ואמרו לי לבחור בין הרכבים האלו. אין לי בעיה של כסף כי קונים לי את הרכב ואין לי בעיה של צריכת דלק. על פי הנתונים האלו איזה רכב הכי נוח והכי בטיחותי ואמין? תודה מראש על העזרה.
הודעה אחרונה מאת AlonBar, -
-
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום, היום סוף סוף היתה לי נסיעת המבחן ביאריס אני חייבת לציין שממש נהנתי!!! המחיר בשמיים 118,000 שח על הכביש לאוטומטית אספקה רק בספטמבר!! אני חוששת רק מדבר אחד: שתיבת ההילוכים הרובוטית לא נוסתה עדיין בארץ והיא רק בדגמי 2007 ביאריס כרגע. ההונדה גאז גם יקרה והסיריון לא הרשימה אותי במיוחד אך המחיר שלה כמעט לפי התקציב שלי. השאלה שלי עדיין האם היאריס עדיפה על הסריון? והאם עצם העובדה שמדובר בתיבה רובוטית אמורה להשפיע על החלטתי? שלומית
הונדה אקורד 95
מאת aa123- 7 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
הרכב לאמא, אבל גם אני הולך לנהוג מדי פעם ולא רוצה לסבול בקורולה. מה עוד, שדי קשה למצוא קורולה 93-4 אוטומטית שמורה!! (כמה שזה נשמע הזוי... ) 2000 EX. האם נסחרות באיזור המחירון כמו הסיוויק האוטומטיות? או שפחות? מה לגבי עלויות אחזקה (אמינות, דלק). איך אמינות הגיר האוטומט והאמינות בכללי? איך המושבים? נוחים? (המושבים בסיוויק לא רק שגרמו להזעות, אלא הרסו את הגב!!) ביטוחים פחות מעניינים. התנהגות כביש - זוועתית כמו רכבים אמריקאיים? (זה דגם אמירקאי, לא?) וכל דבר שיוכל לעזור לי.... תודה, אביעד. (אגב, טחנתי חיפוש ולא מצאתי הרבה). כמובן, הייתי שמח לקבל תשובות מאנשים שהייתה להם כזו.
הודעה אחרונה מאת Niv A_Renamed, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב לכולם אני מאוד שמח להצטרף לפורום אני סטודנט בטכניון(חיפה) ברצוני לרכוש רכב ובנתיים אני די נעול על דייטסו שרייד (1998.1999 ) אולי משהו יכול ליעץ לי על רכב אחר(דגם) שיכול לענות על הציפיות שלי (אמין , חסחוני ,זול) אשמח לתגובותיכם. אליאס
הודעה אחרונה מאת Wiking, -
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכום אני חדש כאן ויש לי שאלה....מה כדאי??אני מעולם לא רכשתי רכב ועכשיו התחלתי להתעניין הדגמים שחשבתי עלייהם הם רנו 5, סובארו ג'סטי...בעצם כול הרכבים בסגנון ובמחיר שלהם...אני מוכן להשקיע עד 8000 שח...מודל מ90 עד 97......שאלתי מה הייתם קונים או מתעניינים יותר??על מה חשוב להסתכל??על מה לשים דגש ועל מה לא להתפשר?? וכמה פחות או יותר אמורים לעלות רנו 5 94וג'סטי 93?? והאם אתם ממליצים עלייהם כעל רכב ראשון?? תודה רבה לעונים והעוזרים!!
הודעה אחרונה מאת RENAULT 5, -
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אני רוצה למכור עכשיו את האופטרה האהובה ולקנות רכב חסכוני יותר אני מאוהב באופטרה אבל בגלל שהיא זוללת דלק אני נאלץ להגיד שלום.. אני מעוניין ברכב משפחתי קטן וחסכוני, עם מראה צעיר ושאני אוכל להנות איתו תקציב 40-50 אלף ש"ח חסכוני (מנוע לא יותר מ 1400 וידני) ומהנה לנהיגה התלבטתי בין פולו שנת 2001 16וי, איביזה שנת 2002 או פאביה 16וי (אם אני ימצא) לא משנה איזה שנה אפשר את הנתונים על כל רכב? כ"ס, 0-100, מרווח פנים סחירות אמינות והכי חשוב.. צריכת דלק! תודה
הודעה אחרונה מאת hanang, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
חבר שלי מחפש רכב יוקרתי מהיבואן בתקציב עד 280000 ש"ח הדרישות הן: בטיחות אמינות ביצועים איבזור ובמיוחד יופי וסטייל. תודה לכל המשיבים.
הודעה אחרונה מאת ROEY B, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום כולם! אני בן 18 ומעוניין לרכוש רכב בחודש-יים הקרוב\ים, התקציב: עד 13,000 וכנראה לא שקל מעל. המטרה: רכב ספורטיבי (עד כמה שאפשר), קטן,זריז יחסית, ומהיר. מבחינת הצורה שהקימורים יהיו כמה שיותר עגולים, זאת אומרת, לא מרובע וחתוך כמו סיאט איביזה ספיישל שנת 90, או פיאט פונטו מהישנות או סוברו ג'אסטי שנת 90. ו! הכי חשוב, 4 דלתות (לא יודע מה זה אוטו עם 5 דלתות. הכוונה שלי היא: 2 קדימה, 2 אחורה, ובגאג' שנפתח כמו אצל כולם, מלמטה-> למעלה). מכוניות שבאו בחשבון (ועדיין): פיג'ו 106, פיג'ו 205-רגילה, (בין השנתונים 93-95, לפי המחירון הבנתי שאפשר להשיג משהו כזה). כמובן, צריכת דלק , כמה שפחות זולל, יותר טוב. מנוע: 1.3-1.4, לא מתפשר מתחת, ומעל שוב הבעיה של הדלק. …
הודעה אחרונה מאת turbo1, -
-
ג'יפ קומפקטי 1 2
מאת b_elad-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
מחפש לחבר שלי ג'יפ קומפקטי, לא משהו מהגדולים, אבל שנחשב באמת ג'יפ, מה מוממלץ ? ( תקציב עד 80K). ההג'ימיני לא אופציה ( קטן בצורה מוגזמת)
הודעה אחרונה מאת חנן-ג'יפולוג, -
-
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי אני חושב על לקנות רכב שישמש אותי רק מהבית לבסיס (קרית גת - מחנה ענתות) וגם להשתמש בו בסופי שבוע בלי להיות תלוי ברכב של ההורים, ומדי פעם בין המשמרות שלי לקפוץ לפסגת זאב בלי להיות תלוי בהסעה ובזמן. השיקולים שלי לקנות רכב ולא לנצל את הזכות שלי לנסוע חינם הגיעו מכמה סיבות 1) אני גם ככה לא אחד שעושה יומיות...אז רק פעמים בשבוע הרכב יעשה את המסלול של קרית גת - ירושלים 2) הבסיס שאני נמצא בו אין אליו תחבורה ציבורית, אני תמיד נאלץ להגיע בשעה מסויימת לפסגת זאב ואם אני מפספס את ההסעה אז אני צריך לקוות לנס או לרכב שייסע לבסיס ושאני חוזר לבית תמיד אני צריך לחכות לטרמפ בש"ג. בגדול אני מחפש רכב אמין, עדיפות לגיר ידני ועד מנוע 1400 סמ"ק והוצאות נמוכות פסלתי מעכ…
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חפרתי את כל הפורום כאן בעזרת החיפוש אך יש לי שתי שאלות עדיין, אשמח אם תוכלו לעזור. אקסנט 3 דלתות מגיעה בשני נפחים ובשני דגמים - ה ls וה - gs. 1.מה ההבדלים ביניהם ? 2. מהי צריכת הדלק של של ה 1300 וה 1500 ? מחר אני אמור ללכת לראות רכב כזה אז רציתי לדעת, תודה מראש לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת onimrod, -
-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות ניסאן אלמרה 2001 1.6, ויש לי כמה שאלות האם האוטו: 1- מהנה לנהיגה? 2- אמין? 3- סחיר? 4- האם עלויות התחזוקה שלו יקרות? תודה!
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
-
- 4 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום לכולם אני מתלבט בין שני הרכבים הנ"ל משנת 2005 בשניהם מדובר על הדגם עם 5 הדלתות וגיר אוטומט הרבה תודה
- 2 תגובות
- 933 צפיות
אני קונה בימים אלה רכב חדש מהיבואן. הסוכן הציע לי להתקין קודן, דיבורית וחיישני רברס; המחירים בערך ב-50% יותר גבוהים מאשר אצל מתקין ידוע בתל אביב. אני מתלבט אם להתקין אצל היבואן או אצל המתקין הפרטי: מצד אחד, היבואן נותן אחריות ל-3 שנים על האביזרים ועל ההתקנה (גם אם ההתקנה של איזשהו אביזר גורמת לצרות במערכות של הרכב, כמו שקורה לפעמים). כמו-כן, המתקין שאצל היבואן מכיר את הרכב טוב - זה רכב חדש בארץ ומתקין בת"א כנראה לא מכיר אותו טוב מצד שני, לא בטוח שמתקין של היבואן עושה התקנה מי-יודע-מה: למשל, אני מכיר מישהו שהיבואן התקין לו דיבורית - וחיבר אותה לא נכון (התקין אנטנה לא תקנית ומסוכנת על החלון הקדמי במקום להתחבר לאנטנה המקורית של הרכב שמתאימה לפלאפונים). אפילו בר…
הודעה אחרונה מאת tomer20, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
כפי הכותרת אני מעוניין לדעת איזה דגמים מגיעים ב 3 דלתות ידני בשנים הללו בפונטו, לא hgt. הסבר על הדגמים , אמינותם תחזוקתם ורמת האיבזור . מי ששואל התקציב שלי הוא עד 25k עם העדפה ברורה לפחות, חובה הגה כוח ומזגן. אני סגור על הרכב אבל רוצה לדעת איזה דגם לבחור . תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת jingel, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם אני מתלבטת בין מכירת אחד מבין שני הרכבים הבאים: יש לי פיאט טיפו מודל 95 1.6 הזרקה,צבע בורדו מטאלי כמעט חדש, חלונות חשמל ,נ"מ , הגה כוח . החלפתי לא מזמן מנוע מייבוא + קלאץ והאוטו נוסע מצויין, בעיה יחידה שהאוטו מתחמם עם הפעלת המזגן. עבר 200,000 ק"מ מצד שני המועמד השני למכירה הוא דיהטסו שרייד 1.3, מזגן מצויין, מצב נסיעה מצויין , לא אוכל שמן, לא מתחמם, בקיצור אוטו אמין מאוד אך אין לו את היתרונות של הטיפו : גודל,מרווח,סחיבה,מראה,נוחות וכו'. הטיפו אוכלת שמן עדיין (לאחר החלפת המנוע) אך יכול להיות שהגורם הוא נזילה ולא במנוע עצמו. בכל אופן אני לא יודע את מי מהם כדאי למכור..... שהרי לפיאט כבר החלפתי מנוע ולדייהטסו לא. אני לא מעוניין להיכנס לבע…
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
טב אז ככה אני מחפש מכונית ספורטיבית עד מחיר של 55 אלף , למעלה מחודש אני מחפש חזק אחרי סיאט איביזה שנת 2002 1600 סמ"ק שלוש דלתות (ברור) , אני יגיד את האמת אני מיואש אש . כול מכונית שאני רואה זה הוא סוחר או מכונית שעברה תאונה עברתי כבר למעלה מ-10 מכוניות. בבקשה תיעצו לי מה אני יכול לקנות במחיר כזה??
הודעה אחרונה מאת RED CARS, -
-
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חבר שלי מעוניין לקנות B.M.W 328 קופה שנת 95 המחירון נכון להיום 50,200 (אוטומטי , סאנרוף חשמלי , מושבי עור) יש לו כמה שאלות : האם משלמים מחירון על אוטו כזה ? אם לא כמה משלמים ? מעל פחות ? קשה למצוא מכוניות כאלה ? במחירון לא מוזכר ג'אנטים האם הדגם הזה מגיע עם ג'אנטים ? אם כן באיזה חתך ? כמה המנוע שותה ? 1-7 ? כמה כוח סוס ? כמה עולה ביטוח מקיף + חובה לנהג צעיר לא חדש ? יש לאוטו בעיות מסוימות שצריך לבדוק לפני קניה ? מי שיכול לענות לי על השאלות ובכלל לספר על האוטו הזה בכללי יעזור מאוד
הודעה אחרונה מאת Wiking,