Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך ניסיון עם איביזה האוטו מאוד אמין! נוסע מצוין. צריכת דלק של 1-11 בעיר אני מדבר עם ירושלים אז תבין שבמקום אחר זה יכול להשתפר!

1-16 מחוץ לעיר.

חוץ מידיות נשברות אני לא מכיר מחלות אחרות באוטו....

לגבי הפאביה יש לי אחת 1.9 דיזל בבית אני לא יודע איך להשוות אותה לפאביה שאתה רוצה אבל האוטו ממש חסכוני בדלק קלאצ הלך לו אחרי 90k ולא נהג עליו ילד שמפרפר כל רגע. האוטו גם אמין לדעתי.

כולם בני אותה משפחה ככה שההבדלים לא כל כך גדולים.

פורסם
אז בעצם אני יכול לשים על הגולף שלי סמל של למבורגיני ואז לפי מה שאתה אומר יהיו לה 500 כוחות סוס ודלתות שנפתחות למעלה..

אהבתי.. אני חושב שאני אנסה את זה.

עמוס

בעייה אחת של הבנת הנקרא ואנלוגיה

הגולף שלך לא מיוצרת ע"י למבורגיני

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
זוללת זוללת..

יש לי מנוע 1800 והגעתי איתו (תאמינו או לא) לליטר כל 7-8 קילומטר בעיר בנסיעה רגועה :\ בושה..

ולאייל.. כן כן אני מאוהב באוטו הזה

לדעתי הוא יפה, הוא נוח, מפנק,אמין (עוד לא ראיתי מוסך חוץ מטיפולים רגילים) כוח לא חסר ואחיזה מצויינת!

בושה? זה לא בושה לרכב כזה עם מנוע 1.8 אוטומט זה סביר בהחלט.

לדעתי פאביה סטיישן אם אתה צריך רכב שיוכל להסיע משפחה בצורה טובה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

בתור בעלים של פאביה 2002 ואחד שחיפש בדיוק את אחת מהשלוש שאתה מתלבט לגביהן, אני יכול להמליץ בלב שלם על הפאביה (דגם 16V).

# הפאביה חסכנית בדלק (13-14 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת עיר + בינעירוני)

# מאוד נוחה לנהיגה.

# מאוד אמינה (עד עכשיו שום בעיות טפו טפו).

# יפיפיה...

# באותה השקעה של כסף תקבל מודל יותר מתקדם של פאביה לעומת איביזה ובטח ובטח לעומת פולו.

אגב, אני בזמנו בדקתי גם לגבי הקורדובה שהיא מאותה המשפחה כך שהיא גם יכולה להיות אופציה (אלא אם כן אתה מעדיף האצ'בק).

כמובן שהפאביה והפולו הן אחיות לפלטפורמה כך שבסה"כ ההמלצות תקפות גם לפולו. הבעיה של הפולו היא בעיקר המחיר חסר הפרופורציות שלו.

VW Jetta 2015 MK something :-)Kia Sportage 2017

• תוכן חדש...