Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם

אני מאוד שמח להצטרף לפורום

אני סטודנט בטכניון(חיפה)

ברצוני לרכוש רכב ובנתיים אני די נעול על דייטסו שרייד (1998.1999 )

אולי משהו יכול ליעץ לי על רכב אחר(דגם) שיכול לענות על הציפיות שלי (אמין , חסחוני ,זול)

אשמח לתגובותיכם.

אליאס

פורסם

מלבד השרייד, שהוא אוטו מאוד אמין , ישנם דגמים של דיהטסו סיריון (אמינה מאוד ,בתנאי שתוחזקה וטופלה כראוי- כמו כל אוטו ).

איזה גיר ? אם אוטומט , אזי עדיף להיתרחק מרכב ארופאי , אם גיר ידני , תשקול רכב ארופאי(פונטו, קליאו B

פיג'ו 206) אם המכוניות הארופאיות תוחזקו כראוי(טיפול בזמן,לא היתייחסו אליה כאל אימפרזה טורבו) , הן יציגו אמינות טובה ולרוב תיהינה יותר חסכוניות בדלק .

מאחל לכולם המון בריאות וטוב.

פורסם

מה שיכול להתאים לך זה טויוטה יאריס, רנו קליאו, פיאט פונטו ( לא כל כך אמין בשנים מוקדמות ),פולקסוואגן פולו פורד פיאסטה, פג'ו 206 ועוד המון.

אני הייתי לוקח פולקסוואגן בורה 2001 אפילו שהיא לא כמו דייטסו שרייד מבחינת הסוג מכונית אבל הייתי ממליץ עליה מניסיון

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

משהו אחד אני לא מבין ואולי מישהו עם ניסיון עם המכונית יכול לעזור לי.

לשרייד 84 כ"ס על מרכב קטן מאוד.

אני לא מבין איך אנשים מגדירים אותה כ"קרש" ו"חלשה" נניח לעומת פיאסטות או פונטו(S60,S55) או סוויפט למינהן.

כמובן שהכל ביחס לקטוגריה.

האם המשקלי העצמי של השרייד הוא גבוה מאוד?

או שמה המנוע מאבד מחוזקו משעמותית עם השנים?

או שזאת סתם דעה קדומה.

כותרת: מנוע ממשיך לעבוד אחרי כיבוי

יש לי פיאסטה 88...

פיאסטה- המכונית היחידה שתסע גם בלי מנוע :smile:
פורסם

השרייד קלילה יחסית (לא זוכר משקל מדויק) ומאוד זריזה בעיר. הפתיעה אותי לטובה בזריזות.

לא נוחה אך זולה לאחזקה, חסכונית אך לא בטיחותית (כ"א אחת, אין ABS) וזולה יחסית לשנתון.

לסטודנט לדעתי אופציה טובה.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...