מכירה - חלקים, חלפים, אביזרים, שיפורים ועוד
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של אביזרי רכב מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לאביזרים לרכב (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, רכבים למכירה ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק אביזרים שנרכשו שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לשנות פרטים במודעה יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי אביזר כזה או אחר. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב החלק וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא אביזרים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "טכני, אחזקה וטיפולים" או במסגרת פורום שיפורים, בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
- החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X".
- מס' טלפון קווי יש לפרסם בשני אופנים - 0X-YYYYYYY או 0XYYYYYYY, מס' סלולרי גם כן - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש בה"פ לאחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה המדוברת.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם ועליהם.
בתודה, ההנהלה.
7,614 נושאים בפורום הזה
-
אגזוז דראגון
מאת PUNTOGT3- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אגזוז דראגון במצב מצויין , הדגם המקורי ולא הזיוף . המחיר סופי 500 שקל מצב ח-ד-ש.
הודעה אחרונה מאת PUNTOGT3, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
חברים למכירה זוג נורות MTEC H7 SUPERWHITE 55W מתאימות לכל איביזה אור לבן לחלוטין. נפתחו לבדיקה! הגיעו היום בדואר! מחיר: בדיוק כמו שעלה: 18פאונד! (שער המרה פייפאל 6.5) = 117שקלים! מבקש בדיוק את מחיר הקניה ולא מעוניין להרוויח פה על אף אחד - פשוט לא מתאימות לי! חוקיות לחלוטין! פשוט לתאם ולבוא לקחת! (אזור כפר-סבא / אפקה, תל אביב בכל יום) כפיר 0528222148 - אם לא זמין שלחו לי SMS
הודעה אחרונה מאת Kipper, -
- 0 תגובות
- 614 צפיות
לא נסעו עליו חדש לגמריי דגם P7 CINTURATO
הודעה אחרונה מאת ג'וני43, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת Go_car, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חדש באריזה שקוף 100 שקל עולה בחנות 450
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום חברים הבאתי חתיכה גדולה ונשאר לי למי שמעוניין בבקשה ליצור איתי קשר בה"פ אני מחיפה ואין לי בעיה לשלוח מדובר במדקה שנראת כך: דמוי קרבון בטקסטורה תלת מימדית סטנדרתי עמיד בחום בשריטות ובשמש לא דוהה ולא משאיר סימנים לאחר שמורידים אותו תומנה של מה שעשיתי עם זה:
הודעה אחרונה מאת AsaGoren, -
- 0 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
בס"ד. למכירה גגון אלומיניום שמתאים גם למונית עם התושבת לכובע. שלם ומושלם. 700 שקלים. חדש עולה 1600 שקלים. 0546-478606
הודעה אחרונה מאת onimrod, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
GPS 4.3 אינץ' סגור בקופסא - 300 ש"ח GPS 5 אינץ סגור בקופסא - 350ש"ח GPS 7 אינץ סגור בקופסא. - 400 ש"ח מפות אירופה וישראל מעודכנות! IGO 8- בעברית מלאה. יש לי יחידה אחת מכל דבר. מגיע עם כל האביזרים הנלווים: מטען, כבל הטענה, מעמד לרכב. הכל סגור בקופסא. גר באזור שפלה. 052-977-1323
הודעה אחרונה מאת barak5915, -
- 0 תגובות
- 798 צפיות
פרטים ביד 2 http://www.yad2.co.il/Cars/Accessory.php?AreaID=22&CarAccessoryCatID=1&CarAccessorySubCatID=52&CASubSubID=&Title=&fromPrice=1000&untilPrice=1000
הודעה אחרונה מאת nir malik, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה ג'אנטים שמתאימים לפורד ושלל צרפתיות גודל - 15" רוחב - 7" מרווח ברגים - 108X4 אופסט - 38 מגיע עם צמיגים אך די גמורים מחיר - 2800 חג שמח!
הודעה אחרונה מאת TheStig, -
- 0 תגובות
- 741 צפיות
למכירה קפיצי הנמכה חברת ויטק WEITEC צהובים 40 MM הנמכה במצב חדש היו מרוחכב בסהכ הכל 3 חודש מתאים לכל הונדה סיויק מ92 עד 2000 700שח 0545731466
הודעה אחרונה מאת הונדה_אצבק, -
- 0 תגובות
- 625 צפיות
למכירה דוד של אימפרזה טורבו WRX 2005 כניסה 2.5 יציאה 2.5 ולא שתי יציאות במצב טוב מאד למי שרוצה שקט ללא איבוד כוח מתאים לטורבו ולאטמוספרי 0545731466
הודעה אחרונה מאת הונדה_אצבק, -
- 1 תגובות
- 878 צפיות
למכירה פוסטר של AUDI R8 LMS ממתחם הספורט המוטורית נורבורגרינג, גרמניה. גודלו כ- 100X70 CM, מחיר 50 ש"ח.מצורף תמונה,מי שמעוניין שיצור איתי קשר בהודעה פרטית:
הודעה אחרונה מאת O92, -
- 1 תגובות
- 725 צפיות
הכיסוי משומש, במצב חדש. מתאים לרכבים קטנים כגון יונדאי אקסנט. יימכר במחיר סמלי. בה"פ, עופר
הודעה אחרונה מאת oferal, -
- 0 תגובות
- 602 צפיות
במצב מעולה,ירד בגלל מכירת רכב. של חבר טוב,הקיט תקין ועובד היה בשמוש חודשיים סופרים. 2000 שקל. בה"פ.
הודעה אחרונה מאת BIG Y, -
- 1 תגובות
- 908 צפיות
לא להתקשר בשבת ובחג. 057-8127691. אריאל.
הודעה אחרונה מאת BigMak, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מקורית, יושבת "בול". מתאימה ל 205, 306, קסארה, מגאן, קליאו, ועוד כהנה וכהנה. דורש 50 שקל (מוכן גם לעזור בהתקנה תמורת בירה קרה). חדשה כזו עולה 170 שקל !. 057-8127691, אריאל.
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מקוריות, מרימות את המכסה בצורה מושלמת (לא מעיפה את המכסה כמו החליפיות). 150 לזוג. 057-8127691, אריאל.
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כפי הידוע לי, מתאים ל 306 (הגה 3 חישורים), מיני החדשה, פולו ועוד... 057-8127691, אריאל.
- 2 תגובות
- 791 צפיות
במצב מעולה ! 057-8127691 אריאל. לא בשבת.
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה צמיג+גאנט של החברה אליאנס חדש היה על האוטו רק שבועיים הצמיג מידה 13 מחיר: 100 ש"ח לפנות בהודעה פרטית
הודעה אחרונה מאת איציק פוליקר, -
- 0 תגובות
- 686 צפיות
054-6435504
הודעה אחרונה מאת polov16, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום חברים, ברשותי מצנן גיר אוטומט של חברת Hayden (אוסטרליה), מהגדולות והטובות בתחום - דגם RAPID-COOL 677 והוא מוצע בזאת למכירה. מדובר על קיט ח-ד-ש לחלוטין, לא הוצא מהקופסא המקורית אפילו. (קיט אשר מכיל בתוכו צינור ייעודי, חבקים, אזיקונים מיוחדים ומתאם "ניפל". הקיט הנ"ל כאמור מדגם RAPID-COOL אשר יעיל ב33% יותר מהדגמים הפשוטים יותר של החברה אשר נמכרים בארץ והיתרון בכך הוא שניתן להתקין מצנן קטן יותר ובכך למנוע את חסימת האויר ה"טרי" מבחוץ לרדיאטור של הרכב וע"י כך לצמצם את סכנת חימום היתר של המנוע בעקבות חסימת האויר. הקיט מומלץ מאוד בפורומים מקצועיים בחו"ל, בארץ הצלחתי למצוא רק את הסדרה הפשוטה ביותר של החברה (14XX) ועל כן מצנן זה נרכש ע"י ישירות מארה"ב בשל…
הודעה אחרונה מאת GalMe, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחיר 3000 ש"ח
הודעה אחרונה מאת ג.מ פורטל, -
- 0 תגובות
- 616 צפיות
1000 שקל מחיר עלות באמת לדאונפיפ וסעפת קרניים T3 למנועי D16 לבוא לקחת חדשים מהנילון ירדתי מהפרוייקט . 0504285776
הודעה אחרונה מאת NADAVX2X, -
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
מחיר 3500 ש"ח לשאלות 054-5362558
הודעה אחרונה מאת ilya.sn, -
- 0 תגובות
- 700 צפיות
מקוריים צבע שחור במצב מעולה יכולים להתאים לכל גולף MK5 JETTA MK5
- 10 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
נסעו בידיוק 14 קילומטר, מהסוכנות לסדנת E&A. סט חדש! טלפון: 0578194254 מחיר לרבעיה: 850
הודעה אחרונה מאת BioS, -
- 0 תגובות
- 593 צפיות
כל הקודם זוכה: נגן PIONNER מנגן דיסקים ורדיו מצויין. לא מנגן MP3. ושלושה רבעים של שמן 20W50 של RALLYE MADE IN US אני מיבנה, כל הקודם זוכה.
הודעה אחרונה מאת שי כ, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה ג'אנטים מגנזיום מקוריים של רובר Rover R25, שקניתי לרכב שלי מסוג גולף, ולצערי לא מתאימים לו (גיליתי רק אחרי שקניתי!) הג'אנטים הם בקוטר 15, עם מרווח ברגים של 4X100, וטבעת מרכוז במידה 56.1 אני דורש עבורם 550 ש"ח, גמיש מעט! עידו - 054-7678768 [email protected]
הודעה אחרונה מאת idob,
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 929 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- orsh99
- Night Driver
- sperial
- DareDevil
- amit54
- Mech Morphix
- hondacivic02es
- עדי-אל
- AviorXD
- פיגו107שנת2010
- גולדן191
- nadavd4