מכירה - חלקים, חלפים, אביזרים, שיפורים ועוד
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של אביזרי רכב מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לאביזרים לרכב (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, רכבים למכירה ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק אביזרים שנרכשו שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לשנות פרטים במודעה יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי אביזר כזה או אחר. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב החלק וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא אביזרים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "טכני, אחזקה וטיפולים" או במסגרת פורום שיפורים, בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
- החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X".
- מס' טלפון קווי יש לפרסם בשני אופנים - 0X-YYYYYYY או 0XYYYYYYY, מס' סלולרי גם כן - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש בה"פ לאחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה המדוברת.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם ועליהם.
בתודה, ההנהלה.
7,614 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
למכירה! טאסות מקוריות של הונדה, כחדשות! נמכרות עקב מכירת הרכב. מידה ״15 ללא שריטות, שפשופים - נקיות לגמרי! 2 יחידות. איזור הצפון - מרכז מספר טלפון בהודעה פרטית לרציניים. אלון
הודעה אחרונה מאת Alonyam, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מגש אחורי של פונטו ספייס, היה על פונטו ספייס 2002, הרכב נמכר ללא המערכת ולכן נמכר עם המגש המקורי שלא היה חתוך. מדובר במגש בנייה עצמית, מעץ מאוד איכותי ועבה, מצופה בבד דמוי עור בצבע שחור. חתוך בדיוק למידות של הרכב עם מקום לרמקולים 6/9. מעולה למשוגעים כמוני שלא רוצים לחתוך את המגש המקורי, דבר שגורם לצניחה שלו והרס, כמו כן המגש המקורי לא אקוסטי, המגש הנ"ל מעץ ותורם מאוד לסאונד. המחיר שאני מבקש הינו סמלי לחלוטין, 150 ש"ח. הרבה יותר זול ממחיר העץ ומחיר הבד והעבודה שהושקעה על המגש. אני מרחובות. כרגע ניתן לייצור קשר בהודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת m.l, -
- 0 תגובות
- 669 צפיות
למכירה סעפת קרניים T3 למנועי D +דאונפיפ חדשים לא שומשו מעולם. מחיר 1K מחיר לשניהם מחיר סופי נדב 0504285776 אני מחולון
הודעה אחרונה מאת NADAVX2X, -
- 0 תגובות
- 625 צפיות
למכירה דוד שקט של סרדין לטורבו ולאטמוספרי מתאים לכל המכוניות .. במצב חדש ולא רקוב..600שח 0545731466 אזור מרכז
הודעה אחרונה מאת הונדה_אצבק, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה אוטם צבע של חב' Meguiar's ,חדש באריזתו המקורית ,כל הקודם זוכה.כמות של 1.75 ליטר בקרוב, מצורפת תמונה. מוצר איכותי לכל דבר ועניין. מחיר מבוקש 288 ש"ח. ניתן ליצור קשר לדואל :[email protected] ,לרציניים בלבד
הודעה אחרונה מאת יודוקוליס1, -
- 0 תגובות
- 658 צפיות
בס"ד המון חלקים לפיאסטה דור שני. בקליטים (כיסויים לפנסים) אחורי בשני הצדדים, איתות קדמי וצד, שני פילטר שמן, מפלג + נגד + כבלים, שני יוניט מאוורר, שישה פלאגים, טרמוסטט, פילטר דלק, כל מיני רצועות, אגן מים, מדבקות, ספר היינס. החלקים חדשים לחלוטין ולא הורכבו מעולם. יש גם סט חדש לקרבורטור אבל השקית פתוחה אז אני לא בטוח שכל החלקים שם. יש גם חלקים מכניים משומשים (מפירוק). הכל במחיר של 500 ש"ח. המחיר לא גמיש. נא לא להתקשר בשבת ו/או אחרי 22:00. נמצא בהוד השרון / הרצליה. מי שמעוניין בתמונה נא ליצור קשר למייל [email protected] ואשלח לו במייל חוזר. 054-5726610.
הודעה אחרונה מאת NatiShalom, -
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
למכירה זוג רקליינרים בצבע אדום שחור של חברת RACELAND האנגלית. במצב חדש!! הכסאות הם לא זבל סיני,הם מחברה מאוד איכותית ייבוא מאנגליה! ישבו על פיג'ו 106,כרגע יש עליהם מסילות שמתאימות לפיג'ו 106,אפשר לבנות מתאם לכל רכב שרוצים. המחיר לכל החבילה הוא 2200 ש"ח,גמיש מעט לרציניים! תמונה: 054-4544-538
הודעה אחרונה מאת 106devil, -
- 1 תגובות
- 890 צפיות
למכירה סט ברגי נעילה של סיטרואן-במקור ישב על קסארה מתאים גם לסקסו ו106 באריזה מקורית-100 שח כמו כן למסירה חינם אין כסף: אוסף של חיישנים שונים-ביטרון,מאפ,מצערת וקונקטורים שונים חדשים ומשומשים מתאימים ל106 ראלי xsi s16 gti לתאום ברעננה בשעות העבודה בפרטי תודה
הודעה אחרונה מאת roei, -
וסת לחץ דלק מתכוונן לרכב משומש במצב מעולה של חברת FSE רק 400 שקל פורק חיקוי של גריידי שנרכש באיבי -רק 200 שקל מוטי 052-3055546
הודעה אחרונה מאת אלברטו, -
- 0 תגובות
- 605 צפיות
שלום למכירה מגש אחורי לAUDI A3 2010 חדש חדש 400 שח בהודעה פרטית תודה
הודעה אחרונה מאת asaf41, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 819 צפיות
צמיג גרמני GOOD YEAR בעיקרון קניתי לאימפרזה שלי (2002) אבל מתאים לכל רכב בעל אותן מידות,מחיר ממש ברצפה! תחפשו ולא תמצאו במחיר כזה. הצמיג פשוט ממש חדש ולא עלה על הכביש אפילו פעם אחת! (לא הורכב בכלל...) מציאה ממש וכל הקודם זוכה!!! 329 ש"ח לכל המעוניין.
הודעה אחרונה מאת תימני אחלה!, -
- 0 תגובות
- 737 צפיות
סעפת פליטה קרניים לטורבו T3 +דאונפיפ מעולם לא שומשו חדשים נוצצים . לסיוויק מנוע D16 מחיר 1000 ש''ח גם לדאונפיפ וגם לסעפת מחיר נמוך מאוד לבוא לקחת . 0504285776 נדב מחולון
הודעה אחרונה מאת NADAVX2X, -
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הג'אנטים הם 16 מקוריים של פולקסווגן, ירדו מסיאט. נעלו 205-55-16. מרווח ברגים 5X112. ללא מכות, מאוזנים, במצב חדש. המחיר הוא 1200 לסט של רביעייה, ללא צמיגים. גמיש. עופר 052-6254441
הודעה אחרונה מאת oferal, -
- 3 תגובות
- 796 צפיות
פונטו דור ראשון 95-00. המגש תקין ללא שברים. המגש מכוסה בבד סקוטי (צבע כחול אדום) אקוסטי. רמקולים פצצה, ועם תא מטען קטן כמו של הפונטו - חברים חשבו שמדובר במערכת עם מגבר... שימו לב לבונוס: 2 רמקולים איכותיים של קנווד 6X9 עם מחבר מהיר לצורך פריקה של המגש (לצורך הובלה של דברים). מחיר, סמלי ביותר 100 שקל. 057-8127691 אריאל.
הודעה אחרונה מאת BigMak, -
- 0 תגובות
- 907 צפיות
כמו שנאמר גלגל תנופה ל VAG דיזל בעיקר אך מתאים גם ל 1.8 טורבו כמו חדש נפרד ממנו לצורך מעבר לגלגל תנופה רגיל עבר בערך 15000 אך עדין כמו חדש כל הערכה של SACHS מחר אפרסם תמונות. דורש 1600 אך גמיש. בפרטי או 0544810458
הודעה אחרונה מאת Filosoff, -
- 0 תגובות
- 927 צפיות
טורבו + וויסטגייט + סעפת פליטה למנועי CVH. הגיע על פיאסטה RS טורבו. סעפת פליטה תקינה ללא סדקים, עם פלאנג' ל-T25. הוויסטגייט תקין. גם הטורבו. מחיר: 700 שקלים.
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
- 0 תגובות
- 882 צפיות
כמו שציינתי בכותרת מצלמת GOPRO HERO2 חדשה באריזה כוללת חבילת אקסטרים לרכב וכרטיס זיכרון של 32GB . לכל אלו שלא מכירים סרטון קצר: http://www.youtube.com/watch?v=XwUpxweyDSg&feature=player_embedded דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. מחיר: 1200 ש"ח לפרטים בה"פ , או בטלפון 050-7777838. חג שמח מקס
הודעה אחרונה מאת max_k, -
- 0 תגובות
- 789 צפיות
למי שרוצה לשפצר את הרכב שלו מתאימים לכל גולף MK5 ונראה לי שגם לJETA 1000 שקל בחברה 4000 מי שרוצה את הקסנונים זה עוד 1000
הודעה אחרונה מאת ג'וני43, -
- 6 תגובות
- 5 אלף צפיות
מעוניין למכור 5 ארגזים מלאים בחלפים של יונדאי אקסנט, סונטה, אלנטרה, וגם קצת של גלופר, H100, פורטר וכו. הרוב משנתונים 1995-2005 אפשר למצוא שם פנסים קדמיים ואחוריים, מחשב מנוע, מחשב אמובולייזר, 2 סוויצים להנעה, גרילים, מנגנוני חלון, מראות צד, מראה פנימית, מתגים, חלקי דשבורד, חלקי טמבון ועוד ועוד.. מעוניין למכור ה-כ-ל לאותו קונה במחיר שישתלם למכור את זה הלאה. אין לי כוח או חשק להתחיל להתעסק חלק חלק. להלן הרשימה המלאה של החלפים: קוד description תיאור כמות 86683-3302 cover rr bumper side rh 1 me580761 cover-pto 1 23354-32000 plunge crankshaft 1 521-4020 bearing h100 3 87607-34101 mirror holder 1 49506-29000 driveshaft rub…
הודעה אחרונה מאת ravivhaik, -
- 0 תגובות
- 985 צפיות
דוד מטורף למכירה במחיר מצחיק...מוכר רק כי אני רוצה להביא דוד עם יציאה יותר גדולה 350שקל
הודעה אחרונה מאת glansfor, -
- 0 תגובות
- 592 צפיות
REMUS APR SBRING לא משנה החברה
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה לחלקים הונדה קופה/הצבק 94-95 + הסבה להונדה סיויק 96-00. מלאה. שלום לכל החברים. סבה להונדה סיויק 96-00. כוללת- גיר S-20 B000, דוושות, תושבת גיר, משאבה, גלגל תנופה. לוח שעונים ידני. הקונסולה של הגיר ידני, מוט הילוכים ידני. בלי קלאץ.!!! (תוספת של קלאץ חדש בנליון 400.) התמונה תעזור בהרבה: גיר אוטומט. כנפיים. גאנטיים מקוריים. טמבון אחורי. מגירה . לוח שעונים אוט+ ידני. הגה עם ABS. וסט ברקסים. רדיאטור + ונטה. מאוורר מזגן. בולמים. צריות. מכסה מנוע. דיפונים. כסאות קופה / הצבק. מחשב P 28 אוט. צמת חוטים של ויטק. סאן-רופ+ מנוע. דלתות קופה+ חלונות. שמשה קדימה ואחרוה והצד…
הודעה אחרונה מאת הונדה95, -
- 0 תגובות
- 880 צפיות
350 שקל חיפה 0527288988 היה מורכב כ 7 חודשים Uploaded with ImageShack.us
הודעה אחרונה מאת Audi_, -
- 3 תגובות
- 914 צפיות
למכירה סט דיסקים קידמיים לסובארו STI 2003-2004 חדשים לא היו בשימוש ! 1500 ש"ח 0507650504
הודעה אחרונה מאת AMOS, -
- 0 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
חבר מוכר את האוטו אז גם הגאנטים למכירה הגאנטים מצב פצצה של מודל 2006 צמיגים קדימה רצוי להחליף אחורה מצב טוב דורש 1800 ש״ח 0545552787 או ה"פ תמונה
הודעה אחרונה מאת raptor, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
סט 4 צמיגים ממש חדשים , בני חודש : Toyo T1 Sport 245/40/R18 מחיר סט חדש 3,200 שח ( נירכשו 29/8/12 ) . מחיר מבוקש : 1,600 שח בלבד , מציאה ! טל : 052-4275555 אמיר
הודעה אחרונה מאת arama, -
- 0 תגובות
- 772 צפיות
מצב מעולה מקוריים לא תחליפים יכולים להתאים לכל גולף 05-09 בחברה דורשים 4000 דורש 1000 בלבד
- 0 תגובות
- 852 צפיות
יש לי מסרק הגה צינורות משאבה מיכל בקיצר הכל של 205GTI הגה כוח כמובן. מדגמים שלא הגיעו לארץ. טלפון 0526738708
הודעה אחרונה מאת MiT5, -
- 3 תגובות
- 989 צפיות
ברשותי מאזדה 3 שלמה שבעקבות נסיעה בלי מים נהרס המנוע והביטוח החזיר לי את הכסף עליה והיא נשארה אצלי ואני מעוניין להרוויח ממנה קצת כסף [בכל זאת הביטוח לא החזיר את הכול כי הייתה לי אשמה בתקלה] אם מישהוא מעוניין אפשר לשלוח פה או בהודעה פרטית * גמיש *
הודעה אחרונה מאת stav-bd, -
- 0 תגובות
- 574 צפיות
למכירה, סט מדבקות מלא לראלי דור ראשון. 800 שקלים . בפרטי בלבד.
הודעה אחרונה מאת tu3s,