קניה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד למחפשים רכב ואופנועים לרכישה
כללי פורום קנייה
ברוכים הבאים לפורום!
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם בקשות לרכישת מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). בקשות למחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לבקש כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק מודעות חיפוש רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- מס' טלפון קווי יש לפרסם בשני אופנים - 0X-YYYYYYY או 0XYYYYYYY, מס' סלולרי גם כן - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם להסיר או לערוך מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה המדוברת.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בחיפושים.
בתודה, ההנהלה.
7,635 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
לפנות בה"פ
הודעה אחרונה מאת ofir, -
- 2 תגובות
- 823 צפיות
שלום אנשים אני מחפש גאנטים מידה 14 4*100 (4 ברגים) עם או בלי צמיגים. יש אפשרות גם לגאנטים מפח רגיל אך במידות שצויינו. אפשר גם בה"פ תודה מראש
הודעה אחרונה מאת AmitGo, -
- 0 תגובות
- 625 צפיות
דרישות: ללא שאסי בהתחייבות בבדיקה. אוטו כמה שיותר סטדנרטי עד כמה שאפשר.
הודעה אחרונה מאת עידו דהן, -
- 0 תגובות
- 702 צפיות
AS TOPIC SAYS. THX 0523692962
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 681 צפיות
פרס כספי למי שימצא לי רכב שאותו אני יקנה ... 200 ש"ח מזומן . פרטים למייל : [email protected] תודה.
הודעה אחרונה מאת RedR, -
- 0 תגובות
- 975 צפיות
שלום. (מפרסם בשביל חבר) מחפש בשביל חבר סוזוקי ג'ימני שנת 2002 (אפשר גם 01 במצב שמור) עדיפות לאוטומט. כמובן דגש על מצב מכני,כללי, ק"מ וכו'.. 052-8749099 מתן.
הודעה אחרונה מאת BMW, -
מעונין לקנות צמיגים 145/13 במצב טוב 0522781004 קובי.
הודעה אחרונה מאת קובי .ו, -
- 0 תגובות
- 706 צפיות
כמו שרשום בכותרת, מחפש פיג'ו 106, 5 דלתות, לא אכפת לי מנוע 1100 או 1400 אכפת לי גיר רגיל, צריך שיהיה שנים 95-97 תודה.
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
- 0 תגובות
- 794 צפיות
אני מחפש גיר אוטומטי לגולף CL מודל 89. תודה מראש לעוזרים. ה"פ.
הודעה אחרונה מאת אוהד 87, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מעוניין לקנות גיר כזה במחיר שפוי. אם אתם מכירים מישהו שמתעסק עם גירים אודה לכם. תודה.
הודעה אחרונה מאת The Driver, -
- 0 תגובות
- 742 צפיות
מחפש 4 טאסות לרנו מגאן 5 דלתות שנת 01'. חובה במצב טוב (לא שבורות), במחיר סביר ורצוי מאוזר המרכז. אם יש לכם ואתם מעוניינים למכור - ה"פ.
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש כסא יחיד,אוחז,ספורטיבי,משובח. שיהיה אפשרי להתאים לפיג'ו 106 באקט מכל סוג,מושב ריקארו...דברים כאלה.
הודעה אחרונה מאת 106devil, -
מחפש מזדה 323F
מאת BOGO- 0 תגובות
- 833 צפיות
מחפש מזדה 323F שנת 92 93 עדפות לגיר רגיל עדיפות לאזור ירושלים תודה
הודעה אחרונה מאת BOGO, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש רביעיה זהה 17" 5 ברגים עדיפות לג'אנט המקורי של הלאון אפשרי גם של רכבים אחרים מקבוצת VAG ליאור 052-6776666
הודעה אחרונה מאת 4Runner, -
- 0 תגובות
- 978 צפיות
מעוניין לקנות במצב טוב צמיגים R13- לפיזו 306 יוסי 0525844417
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 0 תגובות
- 887 צפיות
ברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים) או חלקי רכבים(רק מכירה). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרסום. הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפ…
הודעה אחרונה מאת Luckycookies, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מחפש הונדה קופה 96 ידנית. רצוי פשוטה, מקורית וללא תוספות. Email: [email protected] 0508955111 אריק.
הודעה אחרונה מאת ariKk, -
- 0 תגובות
- 889 צפיות
המודעה בשם חבר. ניתן לפנות בה"פ, או בפלאפון 0508346706! תודה רבה לעוזרים החרוצים... יונתן
הודעה אחרונה מאת מקלארן F1, -
- 0 תגובות
- 671 צפיות
בכל שנתון בה"פ תודה לעוזרים ....
הודעה אחרונה מאת B-TON, -
- 0 תגובות
- 960 צפיות
עדיפות ליד ראשונה, כמה שפחות קמ'. (כמובן בלי תאונות, וכו')
הודעה אחרונה מאת yanivz, -
- 0 תגובות
- 913 צפיות
למי שיש אני חייב זוג .... במחיר טוב
הודעה אחרונה מאת assassinator, -
- 0 תגובות
- 671 צפיות
כמו שהכותרת אומרת אני מחפש כנף ימנית של כול 106 דור שני בנוסף מחפש זוג כנפונים ימני ושמאלי קידמיים של ראלי או GTI דור שני בנוסף לכול אלו אני מחפש לצורך השלמה של הטמבון את הספילטר השחור של הטמבון זה החלק התחתון למי שלא יודע והרשת המקורית של הראלי או GTI וזוג פנסי ערפל של GTI או את זוג הכונסים העגולים של הראלי תמונה להמחשה [/url] למי שיש את אחד הפריטים אנא צור איתי קשר בה"פ או בפלאפון 0547227880 ליאור
הודעה אחרונה מאת try me in 3rd, -
- 1 תגובות
- 872 צפיות
מחפש פולו 16V שעברה כמה שפחות ידים עם קילומטראז' ממוצע גמישות לשנים 98 אולי גם 99 אבי 0545805534
הודעה אחרונה מאת WarDevil, -
- 0 תגובות
- 716 צפיות
עדיפות לדרגון אבל גם אחרים באים בחשבון 054-4759498 או בה"פ סהר
הודעה אחרונה מאת sahary1, -
- 0 תגובות
- 804 צפיות
צריך עזרה בקשר לחיישן סעפת יניקה לפולו שנת 2000 הצורה החדשה 1400טל:0546425244
הודעה אחרונה מאת uno-turbo, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 816 צפיות
בה"פ. תודה.
הודעה אחרונה מאת fizban, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום. כאמור בכותרת, מחפש בדחיפות סיאט לאון טורבו שנת 02-03 או רנו קליאו שנת 01-02 שמורות,סטנדרטיות ושאר ירקות. ינתן מחיר הוגן על רכב שיצדיק את זה. 052-4437383 אמיר.
הודעה אחרונה מאת BMW, -
- 0 תגובות
- 890 צפיות
שלום לכולם... אז כמו בכותרת, הונדה האצ'בק או מגאן קופה לא משנה איזה גיר. חייב שיהיה סאן רוף. עד שנת 97... הרכב לחבר טוב שמאוד רציני בקנייה!!! תודה רבה לכל העוזרים. אנא צרו קשר בה"פ או ב- 054-31-555-35. אופק. נוספו לרשימה גם 306 או איביזה עד שנת 99 שתיהן עם 3 דלתות, יונדאי קופה או כל רכב מעניין יתקבל בברכה. בתודה רבה לכל העוזרים (מקווה שיהיו ) ושבת שלום.
הודעה אחרונה מאת fish, -
מחפש 205 GTI
מאת elirangt- 0 תגובות
- 852 צפיות
מחפש פיג'ו 205GTI במצב נסיעה נקיה פחות או יותר במחיר סביר לצורך שיפוץ ושימור [פרויקט] עדיפות משנת 89 דברו איתי בהודעה פרטית
הודעה אחרונה מאת elirangt, -
- 0 תגובות
- 735 צפיות
אני מחפש קורות פלסטיק קדמיות צדדיות לשמשה הקדמית (את הדיפון משני צידי השמשה הקידמית) לפז'ו 306 2001
הודעה אחרונה מאת fiberman,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 255 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- דובצע
- שחר 1
- ניקו פ.
- Shay Shd Dave
- Haim_gds
- NEW10
- gadik6
- Fluffy
- אהרן ג
- winner
- om2
- Benigd