קניה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד למחפשים רכב ואופנועים לרכישה
כללי פורום קנייה
ברוכים הבאים לפורום!
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם בקשות לרכישת מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). בקשות למחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לבקש כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק מודעות חיפוש רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- מס' טלפון קווי יש לפרסם בשני אופנים - 0X-YYYYYYY או 0XYYYYYYY, מס' סלולרי גם כן - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם להסיר או לערוך מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה המדוברת.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בחיפושים.
בתודה, ההנהלה.
7,635 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
ידנית, מתוחזקת ובמצב טוב. איזור המרכז ורחובות. 052-3670051, או בהודעה פרטית כאן באתר. זיו.
הודעה אחרונה מאת gorenziv, -
***וואלה? אתה מחפש רכב? איזה קטע! זה בדיוק כמו כל הגולשים בפורום הזה! עם כותרת כזו, אין לך מה לצפות שמישהו בכלל יכנס להודעה שלך, ולכן הרשיתי לעצמי למחוק את התוכן שלה. לא מפריע לך, נכון? ההנהלה***
הודעה אחרונה מאת busbuson, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפשת לאון טורבו 2002, שמורה ומטופחת. 054-6545405, איירין
הודעה אחרונה מאת איירין, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
דגם סיגנו 100 כוח סוס רצוי שלוש דלות בלי תאונות !!!#!@# קילומטראז שלא יעלה על 20 אלף לממוצע שנתי מכירים אחת כזאת יש לכם אחת כזאת אז הנה המספר שלי 0528335046
הודעה אחרונה מאת smallars, -
- 0 תגובות
- 942 צפיות
מחפשת מרצדס Mercedes E240 ללא תאונות קשות, ללא שאסי. בעלות פרטית בלבד. ניתן להשאיר הודעות פרטיות תודה ל'
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 0 תגובות
- 987 צפיות
נא לפנות בהודעה פרטית
הודעה אחרונה מאת נועם, -
- 0 תגובות
- 737 צפיות
אולי למישהו יש? 0523692962
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מדובר על הפלסטיקה הפנימית ברכב... לדוג' חסר לי המעמד של הכוסות מקדימה(ליד ההגה) ועוד כמה חלקי פלסטיקה בפנים של הרכב.... למי שיש שיצור איתי קשר בנוסף מחפש לקנות ספויילר אחורי עליון לגולף ועוד כמה פירטי קוסמטיקה חיצונית.... למי שיש הצעות שיצור איתי קשר.... ניב 0505331568 החלקים צריכים להתאים לגולף דור 4(99-03) אפשר גם הצעות בפרטי.... תודה!
הודעה אחרונה מאת dj-niv, -
- 0 תגובות
- 876 צפיות
אז ככה אני רוצה לקנות מנוע למגב האחורי מנגנון לחלון שנמצא בדלת האחורית שמאלית את הפלסטיק ההוא שיושב מעל הלוח שעונים ברנו 5 וגם כן ידית שמכוונת את המשענת בכיסא הנהג מי שמאזור אשקלון או מאיזור אחר אבל יכול להביא לי את החלקים הנ"ל מוזמן לשלוח הודעה אני מבטיח מחרי משתלם למי שיביא את כל החלקים האלה הרכב דגם סופר 5 שנת 88 תודה לעוזרים טלפון זה 0546519138
הודעה אחרונה מאת RENAULT 5, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים) או חלקי רכבים(רק מכירה). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרסום. הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפ…
הודעה אחרונה מאת hanang, -
- 0 תגובות
- 916 צפיות
שלום לכולם. מחפש כל רכב מעניין עם עדיפות לקבריולט או לפחות לסאן רוף... הכוונה היא לבנות איזה שהוא פרוייקט... אתם מוזמנים להעלות הצעות ורכבים... אין תקציב ספציפי הכל תלוי ברכב ובמצבו... כמובן שהחיפוש הוא לרכבים ספורטיבים או לפחות מראה ספורטיבים. כמה שיותר ישן יותר טוב אבל המינימום הוא בציר 88 ומעלה. מקווה להצעות. כמו כן אם למישהו יש פיאט קופה למכירה הוא מוזמן ליצור קשר. לא יתקבלו רכבים עם שילדה פגועה. אנא תחסכו את הזמן שלי ושלכם. בה"פ בתור התחלה... אופק.
הודעה אחרונה מאת fish, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש קטלוגים של אוטו מגזין שנים 90 עד 94. ה"פ דורון.
הודעה אחרונה מאת doron.simanor, -
ידיות לקסארה
מאת shorty8- 0 תגובות
- 738 צפיות
מחפש ידיות קידמיות חיצוניות לדלתות של סיטרואן קסארה 98
הודעה אחרונה מאת shorty8, -
לנציה קאפה!
מאת gt180- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש לנציה קאפה לחלקים מפירוק עדיפות לטורבו אבל לא חייב אם מישהו מכיר אחת שיצור קשר בפרטי תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת gt180, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מחפש הגה לגולף 4 במצב טוב של חבילות גנריישן/GTI/V5 3 צלעות כמו בתמונה...(בלי ה-R כמובן...) מחפש גם תוספות פנים לגולף 4, (משענת יד מקורית, דיפונים - רק לא עץ..)
הודעה אחרונה מאת GOLF FOR LIFE, -
- 0 תגובות
- 719 צפיות
כל מי שמוכר או שמע על מישהו שמוכר מיני מיינור עם גג נפתח, בכל מצב, מוזמן לפנות אליי בפרטי !
הודעה אחרונה מאת eylon, -
- 0 תגובות
- 733 צפיות
במחיר טוב ובמצב טוב. אביחי
הודעה אחרונה מאת אאוץ, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 905 צפיות
מחפש סעפת יניקה של פיז'ו 406 2000 סמ"ק. זו אותה סעפת כמו של 306 XSI דור שני. אני מחפש את הגירסא המתכתית, לא הפלסטיק. תודה
הודעה אחרונה מאת fizban, -
-
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
(מיידי)מחפש ג'נטים לפיאט פונטו ספייס שנת 2002 גרסת ה 60 כ"ס ה"פ . תודה עידן
הודעה אחרונה מאת idans, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בשביל אבא שלי : קורולה GLI 2005/2006, יד ראשונה ק"מ נמוך. ללא שום נגיעה. רכב בתול. בשבילי : (כי הגיע הזמן להתקדם אחרי 4 שנים פלוס) פולו GTI שנת 2000 פולו 16V שנת 2000-2002 יאריס T - שנת 2003 הצעות להודעה פרטית בבקשה. תודה מראש איל.
הודעה אחרונה מאת אייל, -
דוד סברינג
מאת Brian- 0 תגובות
- 866 צפיות
מחפש לקנות דוד אובאלי של סברינג. ניתן לשלוח ה"פ או להתקשר למספר 0506939704
הודעה אחרונה מאת Brian, -
- 0 תגובות
- 827 צפיות
לדגם הקופורטליין
הודעה אחרונה מאת ניר 1, -
- 0 תגובות
- 975 צפיות
מחשפ מיצובישי כריזמה ידנית שנת 99, יד ראשונה, ללא תאונות, שמורה, 1600 סמ"ק עדיף לצבע לבן בדיקת רכב לפני קניה חובה!
הודעה אחרונה מאת a_mayor, -
- 0 תגובות
- 622 צפיות
מחפש קומפקטית ידנית באיזור ה-1,300 סמ"ק שנת 2000, רצוי פיאסטה או פיג'ו 106- במצב טוב, כמובן, מפרטי ובלי פגיעות בשסי או במרכב. נשמע לגיטימי לא?
הודעה אחרונה מאת אאאאריאל, -
[קניה] 206 CC
מאת zigi- 0 תגובות
- 617 צפיות
מחפש 206 קבריולט אוטומט, למי שיודע ב ה"פ תודה
הודעה אחרונה מאת zigi, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מעונין לקנות הונדה סיוויק 2001 יד ראשונה בלבד. בה"פ.
הודעה אחרונה מאת גל1, -
מחפש פיזו 306 1600
מאת Guest shlomimycars- 0 תגובות
- 694 צפיות
מחפש פיזו 306 1600 סמק שנת 1997 אפשרי גם שנים אחרות עדיפות לאיזור הצפון שלומי 052-3303265
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
שלום לכולם אני מחפש רכב משנות השבעים מכל סוג שהוא אם הוא זקוק לשיפוץ גם טוב אודה לכם אם תדווחו לי בטלפון 054-6611296 אסף או במייל [email protected]
הודעה אחרונה מאת asaf1001, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מחפש בקליות שקופות במצב טוב ומחיר הגיוני אבי 0545805534
הודעה אחרונה מאת WarDevil, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שנתונים 99-2000-2001 תודה מראש
הודעה אחרונה מאת eladdl,