קניה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד למחפשים רכב ואופנועים לרכישה
כללי פורום קנייה
ברוכים הבאים לפורום!
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם בקשות לרכישת מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). בקשות למחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לבקש כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק מודעות חיפוש רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- מס' טלפון קווי יש לפרסם בשני אופנים - 0X-YYYYYYY או 0XYYYYYYY, מס' סלולרי גם כן - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם להסיר או לערוך מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה המדוברת.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בחיפושים.
בתודה, ההנהלה.
7,635 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
עבור חבר אך ניתן לפנות בפרטי אליי. מבוקשים 4 ג'נטים ניקל לחיפושית. רצוי אמריקן רייסינג אך אם יש אחרים גם טוב. 15 אינצ' תודה
הודעה אחרונה מאת FifthGear, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום אני מחפש לקנות פנסי ערפל מקוריים אך ורק מקוריים יד שניה של מיצובישי קולט למי שמעוניין למכור שירושם לי הודע הפרטית תודה מראש
הודעה אחרונה מאת colt96, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מחפש וולוו 940 רצוי מנוע 2000 אבל אפשרי 2300 ללא טורבו, בין השנים 94-96, מי שיודע שירשום לי, תודה (-;
הודעה אחרונה מאת moshe123, -
- 0 תגובות
- 721 צפיות
אני מחפש מיאטה דור ראשון שנת 97' - 98' או קליאו ספורט דור ראשון שנת 2001 - 2002. כל מי שמכיר / שמע / ראה אחת למכירה מוזמן להשאיר פרטים. תודה. מיאטה ידנית בלבד, אגב.
הודעה אחרונה מאת Kundason, -
מחפש מגנזיום
מאת oha11- 0 תגובות
- 667 צפיות
מחפש מגנזיום לאימפרזה שנת 95 רק ה"פ עם תמונות...
הודעה אחרונה מאת oha11, -
- 0 תגובות
- 641 צפיות
מחפש שטיחי אלומיניום שמתאימים לפולו 97 אם ישבו באיביזה או גולף נראה לי גם יתאימו
הודעה אחרונה מאת WarDevil, -
- 0 תגובות
- 704 צפיות
מחפש מגאן קופה 2000 סמ"ק שנת 96-97 עדיף לא צהוב. או רכב עד בערך 30000 ש"ח שנוסע לפחות כמו מגאן.
הודעה אחרונה מאת zxcvb, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום אני מחפש לרכוש סוזוקי ג'ימיני שנת 1999 גיר ידני למי שידוע אשמח אם יצור איתי קשר בהודעה פרטית תודה!
הודעה אחרונה מאת idan10, -
- 0 תגובות
- 895 צפיות
עקב מקרה מצער חסר לי פנס ערפל אשמח לקנות אחד או זוג משומשים תקינים. הצעות בהודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת Golf-Gti, -
- 0 תגובות
- 903 צפיות
מחפש כל חלק שקשור למערכת הגג של האוטו , אם זה צנרת של שמן ,ברגים, רכיבי אלקטרוניקה, ופלטת הרמה מרכזית . או כל דבר חלק אחר שקשור לגג של האוטו ויכול לעזור בהשתלה המתוכננת.. 054-5773466 יוגב
הודעה אחרונה מאת יוגב R, -
- 0 תגובות
- 694 צפיות
מחפש מנוע של הונדה אקורד מושלם כולל צמה מזרקים ומחשב 2.3 נפח או מנוע של מזדה 6 נפח 2300 דגם חדיש חדשה כולל צמה מזרקים ומחשב מוטי 0522421104
הודעה אחרונה מאת מוטי אשכנזי, -
- 0 תגובות
- 709 צפיות
יש ברשותי מזדה לאנטיס 98 1600 GLX אוטומטית , מעוניין להחליף באותה מכונית לא חשוב המודל או נפח מנוע העיקר שתהיה גיר ידני
הודעה אחרונה מאת mazda speed, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
צבע שחור או לבן. לא משנה ממש כרגע אוטו' או ידני. סנרוף חובה. עד יד 4 גג. למעוניינים להתקשר: 0525978151 או בהודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת Hatch_a, -
מחפש 206CC
מאת slamdog- 0 תגובות
- 755 צפיות
שנתון 2002 1.6 אוטומט הצאות לפרטי. כול צבע אפשרי אבל יש העדפה לכחול או אדום.
הודעה אחרונה מאת slamdog, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש פנסים שקופים כבר הרבה זמן שני דגמים ספציפיים אחד של FK ועוד אחד של חברה שאני לא מכיר אני חיפשתי בהרבה חנויות הרבה חניות מחרטטים וכל הזמן אומרים יגיע יגיע ושום דבר לא מגיע. אני יודע שצחי יבואן של FK אבל הוא רוצה כסף מראש וכל הזמן ממציא תירוץ אחר שאין את הדגם וכו..... מי שיודע איפה אני יכול להשיג אחד מהזוגות האלה אבל בוודאות שיש בחנות גם יד שניה/ חדש הכל טופס תודה רבה http://www.2pic.co.il/photos/892_c1b80b166e.jpg http://www.2pic.co.il/photos/892_ef2ee02bf8.jpg
הודעה אחרונה מאת -באבי-, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מחפש סיאט איביזה 2003 TDI ספורט?
הודעה אחרונה מאת jojo36, -
- 0 תגובות
- 790 צפיות
שלום לכולם אני מחפס הונדה פרלוד לא משנה לי המנוע לא משנה לי הק''מ משנה לי רק מספר הידיים עדיפות למה שיותר נמוך מי שיודע על אחת כזאת שעומדת להמכר או בעל רכב כזה שרוצה למכור אשמח אם תרשמו לי למייל [email protected] או תתקשרו לפלאפון 0522733012 שמחיר יהיה סביר ומי שדורש מעל המחירון שלא יתקשר אלה אם יש לו הסבר טוב למה הוא דורש מעל ושלא יגיד לי שצ'יפ או אגזוז של ראמוס זה שיפור שיש להתחשב בו תודה רבה מעריך את העזרה מי שרוצה ניתן אפשות החלפה באופל קורסה 2002 מנוע 1200 האוטו עומד להמכר ואם למישהו זה עוזר זה ישתלם לשני הצדדים
הודעה אחרונה מאת ArIeL_sQ, -
- 0 תגובות
- 831 צפיות
במצב מצויין עם היסטוריית טיפולים מפורטת. ארנון
הודעה אחרונה מאת ארנון, -
- 0 תגובות
- 897 צפיות
מחפש האצ'בק, משופרת מבחינת מגנזיום וסן רוף. צבע שחור, ידנית, קילומטרז' נמוך. עד יד 3. צבע לבן עם אותם שיפורים אפשרי גם !
הודעה אחרונה מאת Hatch_a, -
- 0 תגובות
- 897 צפיות
ידני, 1300, משנת 99 או 2000 050-5497979
הודעה אחרונה מאת ooz, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ידנית בלבד, לא בצבע אדום עם קילומטרז' של מקסימום 70K ולא יותר מ3 ידיים..
הודעה אחרונה מאת Discover, -
- 0 תגובות
- 753 צפיות
כול היודע משהו בנידון מוזמן ליצור קשר ב-0507239292
הודעה אחרונה מאת MAGEN200, -
מחפש פולו 16V שנת 97-2000 בדחיפות!!! עם כסף ביד. יקיר:0546661518
הודעה אחרונה מאת Yakir_v, -
- 0 תגובות
- 933 צפיות
יש לה בקשה קצת קשה למציאה אבל לאחר האוטו שראיתי השבוע, סימן שיש כאלה. 106GTI שמורה ויפה, מקורית וללא תוספות שתהיה פחות או יותר דומה לרכב שהופיע כאן בכתובת: קישור למודעת פרסום של 106GTI שראיתי השבוע אך נמנע ממני לקנות אותו... או 306GTI. או בקיצור לגבי ה-106GTI... שנה: 98-99 (כי אין יותר חדשה...) יד: עד שניה קילומטר: עד מאה אלף צבע: לא חשוב (אבל לא אדום) ללא תוספות... ולגבי ה-306GTI... שנה: 97-98 יד: עד שניה (שלישית במקרה חריג) קילומטר: עד 120 אלף צבע: לא חשוב (אבל לא אדום) ללא תוספות... אני מחפש ללא הפסקה... תודה לעוזרים בה"פ או באימייל [email protected] או בפלאפון 054-6291111
הודעה אחרונה מאת כוח-סוס, -
- 0 תגובות
- 840 צפיות
מחפש 306 XSI\s16, שנת 95 ומעלה, בה"פ.
הודעה אחרונה מאת Chevy 57, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ידנית, שנת 2001 ומעלה, 5 דלתות. קילומטרז' עד אזור ה15,000 לשנה. אם אתם מוכרים/מכירים מישהו שמוכר - אשמח אם תגידו לי. ארז.
הודעה אחרונה מאת Erez_breiman, -
- 0 תגובות
- 680 צפיות
מחפש שעון סל"ד ,מואר, לא חשוב לי אם יש לו שיפט לייט או לא, העיקר שיהיה חדש. וכמובן במחיר הגיוני.
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 0 תגובות
- 627 צפיות
מחפש קאליפרים של פיאט קופה( לא חשוב השנה) או כאלה שמתאימים. מחיר סביר. תודה ויום טוב.
הודעה אחרונה מאת רועי לוי, -
- 0 תגובות
- 635 צפיות
כל מי שמוכר או מכיר מישהו שמוכר שיפנה אליי בפרטי.
הודעה אחרונה מאת eylon, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
פאסאט קומפוקטליין 2002 צבע התא בהיר
הודעה אחרונה מאת ניר 1,
-
מי מחובר 37 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 488 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- NickName1
- santiago
- hans
- אליהו שבת
- פיזיקאי שימושי
- PASHUT
- BoazB11
- avnerak
- garicho
- mikyl
- 1enzo
- Markm4