קניה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד למחפשים רכב ואופנועים לרכישה
כללי פורום קנייה
ברוכים הבאים לפורום!
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם בקשות לרכישת מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). בקשות למחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לבקש כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק מודעות חיפוש רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- מס' טלפון קווי יש לפרסם בשני אופנים - 0X-YYYYYYY או 0XYYYYYYY, מס' סלולרי גם כן - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם להסיר או לערוך מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה המדוברת.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בחיפושים.
בתודה, ההנהלה.
7,635 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
בכותרת. תודה. בה"פ בלבד.
הודעה אחרונה מאת Max.M, -
ספוליר ל 206
מאת nezzek- 1 תגובות
- 707 צפיות
שלום לכולם עקב נעילת שרשור שכנראה לא היה בפורום המתאים הפנו אותי לפה אני מחפש ספולייר ל206 ביררתי אצל לובינסקי וזה עולה הון תועפות אם יש למישהו יד שניה או אפילו מצכונית לפירוק או משהו אשמח לדעת עליו אני מחפש בעיקרון בצבע כסוף ואבל כל שאר הצבעים יתאימו גם כן אשמח לקבל ה"פ בנושא אפ יש למישהו לא אכפת לי אם זה מקורי או לא תודה אורי
הודעה אחרונה מאת nezzek, -
- 0 תגובות
- 611 צפיות
מחפש טסות 14 אוריגינליות לפיאט. 0543086669.
הודעה אחרונה מאת גיא127, -
- 0 תגובות
- 674 צפיות
מחפש מצערת של 205 הזרקה חד נקודתית כולל כל החיישנים של בוש. 0547781214 יואב. אפשר גם בה"פ
הודעה אחרונה מאת joel007, -
- 0 תגובות
- 681 צפיות
מחפש ג'אנטים של ראלי במצב טוב
הודעה אחרונה מאת black dog, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום. מחפש פונטו ספייס 01-03, אוטומטית, לא מליסינג או מהשכרה. קילומטרז סביר ומטה (פחות מ 120000). בלי מכות שסי/תאונות/תיקונים רציניםי. במצב טוב עד מצויין. למי שמוכר\מכיר מישהו שמוכר שיצור קשר ב 0542229508
הודעה אחרונה מאת huber, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מהדגמים של ה XSI ו XR
הודעה אחרונה מאת YUVAL B, -
- 0 תגובות
- 654 צפיות
ראו כותרת. בה"פ
הודעה אחרונה מאת BLUE-R, -
- 0 תגובות
- 977 צפיות
מחפש ספר טכני לפאג'רו ספורט דיזל מנוע 2500 ידני שנת 2001 תודה
הודעה אחרונה מאת abit7, -
- 0 תגובות
- 875 צפיות
מחפש בוסט קונטרול אנלוגי או דיגיטלי במחיר הגיוני
הודעה אחרונה מאת FOCAL, -
- 0 תגובות
- 826 צפיות
מחפש דיפון לדלת שמאל קידמית של דייהו רייסר. אין צורך בידיות ופלסטיקים, הקרטון בלבד.
הודעה אחרונה מאת FreeStyle, -
- 1 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
לאחר המון מחשבות בנושא, החלטתי לשדרג את הרכב הקיים שלי , מיני קופר, במיני יותר חדשה אני מבקש את עזרתכם במציאת המיני המתאימה , הדגמים שאני מחפש הם: * מיני קופר אס * מיני קופר אס גג פתוח * מיני קופר גג פתוח לא משנה אם זה גיר ידני או אוטומט לא משנה איזה שנה הרכב העיקר שתהיה אס או גג פתוח (שילוב של שניהם יהיה מצוין!) גם אם אתם מכירים מיני כזו שחונה באזור שלכם באופן קבוע ולא ממש ידוע לכם פרטים עליה או על הבעלים, אני אשמח לשמוע על זה כדי לברר זאת. העדפה שלי היא מיני קופר אס סגורה\פתוחה. אנא ממכם, כל מי ששמע, ראה או מכיר מישהו שמחזיק מיני שעונה על הדרישות ושיש סיכוי שהיא למכירה, אפילו אם הוא קלוש, נא ליצור איתי קשר בפלאפון 0546964242 או בהודע…
הודעה אחרונה מאת נבדקי רכב, -
- 0 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
של סיאט לאון טורבו. גודל R16. אני מחפש אחד או שניים. תציאו או תפנו אותי למקום שיש לו אותו. אפשר בטלפון 305305 0503. אלי
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 0 תגובות
- 613 צפיות
מחפש ג'יפ סי ג'יי 5 לחלקים. בעל מרכב (בודי) טוב ורצפה בריאה ללא רקבונות. ניתן ליצור קשר בה"פ ו / או במייל: [email protected] או בפלאפון: 050-2527772
הודעה אחרונה מאת D master, -
- 0 תגובות
- 693 צפיות
אם יש למישהו מזרק בודד ( לרכב , כן ? ) בגודל של 380CC לפחות ואין לכם מה לעשות איתו , אני מעוניין לקבל . אם תרצו תקבלו תמורתו מזרק בודד של 310CC... נ.ב. מזרקים של הונדה/מיצובישי לא מתאימים , אלא רק כאלה שמתאימים לאירופאיות . אני אשמח . תודה .
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שנת 1998-2001[לא רשמתי 98-01 כדי שלא תטעו ותחשבו שאני מתכוון ל1898-1901], אוטומטית, התקציב הוא מקסימום 70K למכונית משומשת[אני לא המפגר שיקנה את הקורבט שנת 80 יד 19 שמפורסמת בפוקוס ומבקשים עליה 200K]. אני מחפש מכונית שעם קצת מגע של מכונאי מיומן ושיפורים, יהיה בקלות אפשר להושיב בתוכה את ווין דיזל ולצלם מהיר ועצבני 4.
הודעה אחרונה מאת Fire Storm, -
מחפש סובארית
מאת dany- 0 תגובות
- 921 צפיות
מחפש זוג פנסים קדמיים של סובארית,לא משנה איזה שנה,העיקר שיהיה זוג פנסים קדמיים שלם. לפנות בה"פ או בטלפון :0547967775,דני
הודעה אחרונה מאת dany, -
מכונית ב20K
מאת DorViper- 0 תגובות
- 586 צפיות
אני מחפש לקנות מכונית ראשונה אחרי הוצעת רישיון בתקציב של 20-25 אלף ש"ח מחפש רכב טנדר (עם ארגז) או ג'יפ מספיק גדול להכיל 3 אנשים ו3 גלשנים בערך... או מכונית ספורטיבית דו מושבית תודה
הודעה אחרונה מאת DorViper, -
- 0 תגובות
- 949 צפיות
מצב חיצוני צריך להיות טוב. 0526899304 אלכס.
הודעה אחרונה מאת שבלול, -
- 0 תגובות
- 666 צפיות
את כל הספרים ... 0547773242
הודעה אחרונה מאת lanzyboy777, -
- 0 תגובות
- 742 צפיות
כמו שכתוב בכותרת...מחפש פיאט 131 או רק מנוע + גיר של פיאט 131, לא אכפת לי רשיונות ניירת ושאר ירקות העיקר שיהיו במצב סביר+ נא להשאיר הודעה פרטית.. תודה
הודעה אחרונה מאת L.B.S, -
- 0 תגובות
- 922 צפיות
13 אינץ למי שיש רבעייה כאלה חדשים אני מוכן לקנות ממנו תודה
הודעה אחרונה מאת ozwrx, -
- 0 תגובות
- 592 צפיות
מחפש מגנזיום לפולו R14 עדיפות למקוריים נא צרו קשר בהודעה בלבד
הודעה אחרונה מאת ran2, -
- 1 תגובות
- 683 צפיות
מחפש 306 שנתון 99-2001 עדיפות לגיר רגיל צבע לבן או אפור לא סדאן !!!
הודעה אחרונה מאת Milan, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ללא תאונות, מפרטי בלבד 0542291677 (עוז) לא לשלוח הודעה פרטית, המחפש הוא גיסי ולא אני.
הודעה אחרונה מאת JLoist, -
- 0 תגובות
- 772 צפיות
אך גם אחרות אפשרי הצעות לפרטי מצב מכני מצויין חובה!!
הודעה אחרונה מאת ניר 1, -
- 0 תגובות
- 833 צפיות
אשמח לרכוש טנדר של סובארו ניתן לשלוח לי הודעה פרטית או מייל למייל שלי [email protected]
הודעה אחרונה מאת bmwx5, -
- 0 תגובות
- 757 צפיות
שלום אני מחפש דלתות משומשות בצבע לבן צד ימין קדמי ואחורי וכמו כן פנסים ראשיים לדייצהו שרייד 93 0522668357 תודה איתמר.
הודעה אחרונה מאת oren88, -
- 0 תגובות
- 701 צפיות
שלום לכולם. אני מחפש גולף GTI 2000-2001 עד יד 2 וקילומטרז' יחסית סביר ועדיף עם כמה שפחות שיפורים (אם אין בכלל אז מה טוב!) צבעים כהים יתקבלו בברכה. גם סיאט לאון טורבו שנים 2002-2004 יתקבלו בברכה (אותם פרמטרים) יש גם אלטרנטיבה לאאודי A3 1800T 1999-2001 אותם פרמטרים של הגולף תודה ויום טוב. תום 0523635555
הודעה אחרונה מאת -XTC-, -
- 0 תגובות
- 760 צפיות
תקציב 10,000 +/- 1000 ש"ח, רכב מיד שלישית לכל היותר. מודל '93 ומעלה, גיר ידני. שמור חיצונית. במידה ויש הצאות ניתן לשלוח לאי-מייל, תודה.
הודעה אחרונה מאת elka,
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,315 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- itaysamurai
- SlowRide
- רועי5
- Mech Morphix
- sperial
- שביט
- Igalz
- Night Driver
- matan_mil
- itamarg
- hans
- מור 1